Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By dennyboy
Originally posted by Niki
Originally posted by Andre87
@ dennyboy

Verovatno Anaxenamoon nije znala da se sastanci odrzavaju...trebalo bi redovno postovati izvestaje i upoznati javnost sa rezultatima,kad je u pitanju registrovana organizacija...pojedine osobe su mi se zalile da nisu uspele da ostvare kontakt..tako na radionici o transrodnosti Sandra(mtf) i ja smo bili jedine transrodne osobe...nazalost NIKO iz Gayten grupe nije dosao..organizatorke su pokusale da ostvare kontakt,ali nisu dobile odgovor..Istina da je radionica bila otvorena za sve, sto povlaci izvestan rizik ali ne mozes zaboraviti proslost,pa i da te sutra "provale"...zasto sebi praviti Ahilovu petu? :neznam:
Eh... ti vasi sastanci... Ja sam pokusavala da dodjem do vas, ali vi ste tesko pristupacna grupa. Cini mi se da su se tu okupili neki decaci koji sve to drze prilicno zatvorenim. Denny, ti sad reklamiras tu grupu, a ja vec mesecima pokusavam i ne mogu da dojem do vas. Izgleda da se bojite cura... Na kraju, stvarno se pitam da li bi mi vasa grupa koristila... (malko vas kritikujem, da da, ali mislim da decaci ne razumeju cure, vi ste sa druge planete).
daklem, posle punih godinu dana rada nase grupe za podrsku s ponosom vam kazem da je nasa clanica i za sada jedina mtf devojka koja je izuzetno aktivna i jako nam je draga i bitna. u ostalom i na forumu je veoma aktivna pa pitajte nju koliko joj je dobro ili nije.

a sto se izvestavanja sa sastanaka tice, priznajem da smo malko utanjili ali ne zato sto necemo ili se krijemo, vec zato sto nemamo bas mnogo vremena da se redovno javljamo. nadam se da ce se to popraviti vec koliko danas i izvinjavam vam se ujedno. mozda sam ja malko bio razocaran sto se bas i ne interesujete za to ali mizda sam pogresio. videcemo.

a sada da ponovim:
svako je dobrodosao u nasu grupu a nacin na koji moze da nam se pridruzi bice razjasnjen ukoliko posaljete mail na adresu koja stoji u zaglavlju.
pozz jos jedared od mene.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Beogradjanin18
Zaista sam sa velikim interesovanjem pročitao ovo što si napisala i mogu ti reći da ti se divim na istrajnosti! Svaka ti čast! Drago mi je to što si i prethodno bila svesna svega što će doći i da si to, pa hajde da sročim ovako, junački prihvatila. Priupitao bih te nešto. Kakva je sada, posle promene pola, tvoja želja za sexom u odnosu na onu kada si bila m? Veća ili manja, ili pak ista? Nemoj misliti da nešto potenciram pitanje samog sexa, već me čisto zanima.

Hvala.
Muškarci ne razumeju način na koji žene osećaju potrebu za seksom, i muški libido porede sa ženskim. Kod muškaraca je zbog tostesterona želja i erekcija eksplozivna, nekontrolisana, i ako muškarac ne želi da ima seksualnu želju on to ne može, tostesteron ga kontroliše.
Kod žena se želja gradi iz glave, i žena može da kontroliše svoju seksualnost. Isto je i sa trans devojkama, jer su one žene, šta god ko mislio drugačije. Za trans devojku je super kada se oslobodi uticaja tostesterona, libido je drugačiji, a muškarci to gledaju iz svog ugla pa im to izgleda kao gubitak želje. Žena može biti seksualna onoliko koliko to ona želi, ona to kontroliše i kreira.

Odgovor se ne može dati na način na koji ga samo pitanje sugeriše.

nikita
By Anaxenamoon
Pa ovako,
neposredno posle operacije nisam imala zelju za seksom , jer tada ste se tek formirali ali posle nepunih dve godine probudila se divlja zver u meni pasam ih trosila kao papirne maramice, naravno siguran sex uvek pa i u vezi. Naravno ja sam imala svoje padove jer su mi veze bile ocajne , samo su hteli da imaju nekog kod koga siu mogli da ga uvale u svako doba dana a ja naivna bila pa sam se zaljubljivala. odljubljivanje je bilo bolno i hladno. |Prvu vezu sam nekako a drugu jako tesko prebrodila. Iz nje sam izasla kao hladna kucka koja zna sta hoce. Sada znam sta hocu, sada ja nezelim da se vezujem jer znam da niko to u Beogradu i Srbiji zaista zeli. To je neka aktuellno socio kulturna deformacija koja nije svojstvena i prirodna ljudima. Mozda je pak neka nova vrsta gripa. Sto se sada sexa tice :
dozivljavam ga kao sasvim normalnu pojavu mogu da ga nemam nedeljama, da mi nije do njega , ili pak da uzmem i odvalim tipa kada ga uzjasem. Vrlo sam strastvena i ne libim se da t pokazem u krevetu ali u cinu koji prosceno traje izmedju 7-10 min nemam nameru ni da se skinem takoreci kako treba.
Sada sam u onoj fazi kada sam svesna zena svojih mogucnost i zelja ali ipak n to nevalja jer samocu i usamljenost sa trampila za nekoliko tricavih bednih minuta jako loseg sexa. Dok se ne pojavi zaista neko ko ce me oboriti snogu a to je sada tesko i ko ce u krevetu gledati mene da zadovolji i da mu to bude zadovoljstvo nacekacu se ali cu i dalje biti hladna kucka.
By Anaxenamoon
Pa ovako,
neposredno posle operacije nisam imala zelju za seksom , jer tada ste se tek formirali ali posle nepunih dve godine probudila se divlja zver u meni pasam ih trosila kao papirne maramice, naravno siguran sex uvek pa i u vezi. Naravno ja sam imala svoje padove jer su mi veze bile ocajne , samo su hteli da imaju nekog kod koga siu mogli da ga uvale u svako doba dana a ja naivna bila pa sam se zaljubljivala. odljubljivanje je bilo bolno i hladno. |Prvu vezu sam nekako a drugu jako tesko prebrodila. Iz nje sam izasla kao hladna kucka koja zna sta hoce. Sada znam sta hocu, sada ja nezelim da se vezujem jer znam da niko to u Beogradu i Srbiji zaista zeli. To je neka aktuellno socio kulturna deformacija koja nije svojstvena i prirodna ljudima. Mozda je pak neka nova vrsta gripa. Sto se sada sexa tice :
dozivljavam ga kao sasvim normalnu pojavu mogu da ga nemam nedeljama, da mi nije do njega , ili pak da uzmem i odvalim tipa kada ga uzjasem. Vrlo sam strastvena i ne libim se da t pokazem u krevetu ali u cinu koji prosceno traje izmedju 7-10 min nemam nameru ni da se skinem takoreci kako treba.
Sada sam u onoj fazi kada sam svesna zena svojih mogucnost i zelja ali ipak n to nevalja jer samocu i usamljenost sa trampila za nekoliko tricavih bednih minuta jako loseg sexa. Dok se ne pojavi zaista neko ko ce me oboriti snogu a to je sada tesko i ko ce u krevetu gledati mene da zadovolji i da mu to bude zadovoljstvo nacekacu se ali cu i dalje biti hladna kucka.
By Anaxenamoon
Postovanje, drage moje i dragi moji, mili slatki i oni koji to nisu,

Eto pitali me pa da i ovde to napisem.
Pitanje je bilo o sexu kako ga sada i da li imam zelju da ga upraznjavam.

Hm, Pitanje je kompleksno jer neznam osobu koja nevoli sex ili ga ne upraznjava barem jednom godisnje.
P ovako sto se mene tice licno prosla sam nekoliko faza.

po operaciji prolazi se ona decija ali ja sam imala peh pa sam nekih mesec mesec ipo dana dozivela da me siluje tip u sred beograda, zimi, sneg do kolena na povratku iz biblioteke u krunskoj, no kako nisam imala dokumenta jos uvek i kako sam bila uplasena ja sam samo precutala , crnjak je sto je taj neki znao kako se ja zovem i znao je gde da me ceka no sta sada. desilo se i vise se nikada nece desiti jer sam bila nespremna sa punim rukama knjiga uplaasena od policije i svega. posle tog asnisam zelela sex nekih godinu dana pa sam uletela u vezu koja mi je sjebala znjanje i umenje pa sam izasla iz nje besna , hirovita i napaljena kao kucka. Menjala sam ioh dvojicu trojicu dnevno kako sam htela bila sam samozaposlena i nisam morala na posao.
Posle toga sam mislila da mogu naci nekog za vezu ali tesko. Ovde je jako tesko.
U mom sada snjem okruzenju samo njih par zna ko sam i sta sam bila. I drze jezik za zubima.
Sex mi prilici zadovoljstvo ako znam da necu biti iskoriscena za par minuta traljavog slizanja sa nekakvim polovicnim orgazmom i da cu ne osvestivsi se vec biti napustena .
Nastavicu kasnije moram u banku
kiss
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!