Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
A sto ti toliko smeta to otvaranje tog foldera?

Sto kaze m... ljudi kojima je to bitno, a skoro je bila neka devojka kojoj je njen ROD, dakle gender, po njoj nedefinisan nacisto i to je mnogo yebalo i ti ljudi valjda imaju pravo na svoj folder a ne da jurcaju okolo.

Choveche, imaju ga lezbejke.
Kapiram da je tranvestitima potrebniji, jer su jos zbunjeniji a verovatno i uplaseniji.

Uostalom, zar LGBT ne znaci Lesbo, Gay, Bi & TRANS?

Ispravi me ako gresim, nisam 100% siguran, ali jesam nekih 99.
By Çâðê_DUP
QUEER YOUR MIND AND THE REST WILL FOLLOW !!!

:zastava:

:carica:
By dennyboy
:odrasti: :alexis: :cowboy: :luda:
EVO MALO RADOSNIH VESTI
biće uskoro, nadam se vrlo uskoro, organizovano nesto i za nas. radimo na tome intezivno, tako da mozete da pitate i pisete sta god vas zanima
pozdrav svima

JAVITE SE:zvezdice::muzika:
By dennyboy
mogao bi neko i da premesti ovo na taj trans podforum koji je otvoren, jel da?:alikako:
Korisnikov avatar
By Andre87
Hey Denny!Napokon se citamo i na forumu :yay: ! Druze, dogovor ostaje...vidimo se u septembru..kad mi prodje frka:cita:
Naravno,ako znas jos nekog(mtf/ftm) MOLIM TE prosledi moj fontele..pa da se okupimo..
*koliko god da nas je :sveca: nashe srce jedno je*
Korisnikov avatar
By Luba
Budi malo odredjeniji.
Sta bi to moglo da bude?
By dennyboy
videcete, dace Bog uskoro. ja sam od onih koji veruju da ako nesto kazu unapred, tj. pre nego sto se to ostvari, izbaksuziraju celu pricu tako da za sad ne bik o tom, a oni koji treba da se oglase ovde ce to uciniti uskoro. drzimo im palceve!!! :dance:
PS. u pitanju je Bgd a uskoro cemo se okupiti na jednom mestu
pozdrav svima
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by dennyboy
videcete, dace Bog uskoro. ja sam od onih koji veruju da ako nesto kazu unapred, tj. pre nego sto se to ostvari, izbaksuziraju celu pricu tako da za sad ne bik o tom, a oni koji treba da se oglase ovde ce to uciniti uskoro. drzimo im palceve!!! :dance:
PS. u pitanju je Bgd a uskoro cemo se okupiti na jednom mestu
pozdrav svima
Slusaj, nije da te plasim, ali nasi pastiri, kozaci, farmeri a narocito navijaci nisu spremni za takav srcotres. Veoma se bojim nasilja. Ovde covek ne ceni svoj zivot, pa ni tudji, a bab mu rekla, kad je bio mali, da moze da bije koga `oce. Kasnije ga niko nije bolje uputio.
Korisnikov avatar
By Andre87
@Luba
Pa nije li i rizik kad kazes devojci(na odredjenom stepenu mora saznati).."znas rodio sam se sa zenskim telom..i muskim umom"..sutra dodje njen cale,brat ili ko vec i isprebija te. .Rizik je i izaci na ulicu,moze auto da te tresne i na pesackom...ipak mora se nesto preduzeti..

editovano
By dennyboy
:cheer:
nadam se da ce se bar jos neko iz TG price javiti ili pojaviti
osnovana grupa za podrsku:duh:
By dennyboy
evo ja da objavim da smo se organizovali, MNOOOOOOOGO bolje. sad je samo ostalo da se ljudi jave znaci TG ftm i mtf javite se, postoji i grupa za podrsku, mozete pitati sta god vas zanima:zastava::predsednik:
Korisnikov avatar
By Hys.
evo ja da objavim da smo se organizovali, MNOOOOOOOGO bolje. sad je samo ostalo da se ljudi jave znaci TG ftm i mtf javite se, postoji i grupa za podrsku, mozete pitati sta god vas zanima:zastava: :predsednik:
mislim da o tome treba da bude potpuno novi thread, koji treba da bude u vrhu, kao i da malo poblizes objasnis o cemu se radi, kakva podrska, koje organizacije su ukljucene, da li imate sajt, mejl, koji strucnjaci su ukljuceni...
Haudi!U sredu 30. avgusta odrzan je sastanak transgender grupe. Prisustvovala su cetiri FTM clana:
marvuk
Dennyboy
Andre87 i
trenutno forumskoj populaciji unknown FTM

U planu su dalja vidjenja. Sledeci sastanak je sredinom septembra. Otvoreni smo za nove clanove.Obradjivace se teme iz oblasti zdravlja(psihoterapija,hormonska terapija,hirurski zahvati),diskriminacije(skola,posao...),politike...
Za dalje informacije kontaktirati na U2U nadimke Andre87 ili dennyboy
Hvala!

brat Andre
Korisnikov avatar
By Delete
Samo da znas, druze, imate moju podrsku, ako sta bude potrebno, samo cimni. :grin:
Korisnikov avatar
By Andre87
@Delete
Hvala drugarice! Danas je bogatstvo imati pouzdanog prijatelja! :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako treba neshto s forumske strane - vichite.

A ako naidjete na neki dobar tekst (bilo koje vrste) posaljite pa da kachimo na sajt. Sadrzaja ove tematike je uvek falilo.
Korisnikov avatar
By tramp
:klap:

ako vam treba nekih informacija javite se, ja sam relativno povezana sa trans scenom u NY preko poznanika/ca
Korisnikov avatar
By Andre87
Hvala unicorn i tramp,postovacemo izvestaje.. :)
Ima nas i vishe..samo neki ne zele da se prisecaju zivota pre tranzicije,ali vecina nije cula za grupu. Najbolje bi bilo kada bi i lekari ucestvovali,lakse bismo se povezali ali...
By dennyboy
bice to, bice, samo polako. evo i ja da se oglasim i potvrdim sve sto je andre napisao
javljajte se ljudi, nije nas tako malo samo se ne vidimo i ne znamo
pozz
By dennyboy
jos niste konkretno sto se strucnjaka tice, ali nadam se vrlo uskoro i to ce biti. bitno je da nas je bilo nekoliko na sastanku a nadalje ocekujem da se oglasi nadlezni clan, za sada smo samo dva leva smetala andre i ja ali vrlo brzo ce biti link za pocetak. bicete obavesteni
pozz
Korisnikov avatar
By Andre87
...za sada smo samo dva leva smetala andre i ja
aha
:kafa: :durenje:
Korisnikov avatar
By marvuk
Originally posted by Andre87
...za sada smo samo dva leva smetala andre i ja
aha
:kafa: :durenje:
A shta ja ovde izigravam? Desno smetalo? :salut:
Korisnikov avatar
By Hys.
pa kad na forum dodjes kad te ja nateram:novine:
Korisnikov avatar
By marvuk
Nije tachno. Imao problema sa kompom, pa onda nisam imao telefonofon a sad imam telefonofon a nemam komp josh dve nedelje :zen: Uostalom ja sam se sa svojim drugarima vidjao i oni znaju da sam ja tu da pomognem kad treba
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by marvuk
Nije tachno. Imao problema sa kompom, pa onda nisam imao telefonofon a sad imam telefonofon a nemam komp josh dve nedelje :zen: Uostalom ja sam se sa svojim drugarima vidjao i oni znaju da sam ja tu da pomognem kad treba
ma nije moguce... zhasu kako lazes:smeh::kiss:
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by veks
Posto postoje podforumi u kojima se bez problema diskutuje o pitanjima gay i lesbian populacije, podrzavam predloge da se otvori mesto za transseksualce.
Ako niko drugi ne zeli da pomogne ovaj sajt to treba da ucini.
:eureka:
Na chatu postoje samo dvoja vrata, F i M. Treba obavezno uvesti treca za trans osobe.:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kakva nouvelle energie ovde! :up: :cheer:
Citajuci postove naseg Andrea, osetih entuzijazam i energiju kakvu skoro nisam.......! :vijaca: :predsednik:
Bravo momci, samo napred!
By dennyboy
evo nas opet na okupu. neke vesti malo kasnije. samo da se javim:redaljka:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by amnesia
Mislim da bi trebalo da se otvori novi deo foruma namenjen iskljucivo "trans" pitanjima.

Moja puna podrska!! :zastava:
PODRZAVAM 100%
:plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!