Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by NikiOna doista nije kompetnetna za rad sa transseksulcima i zato što prije mijenjaj psihologa. Meni zapravo uopće nije jasno zašto si ti izprva išla njoj ili bilo kakvom drugom psihologu pored onog tima psihijatara koji su educirani i kvalifikovani za rad sa transseksualnim osobama?
Na to je psihijatrica reagovala: Aha... znači nisi osećala gađenje prema penisu pred doktorkom, osećala si se sasvim normalno, prijatno, znači to je kod tebe sve na psihičkoj bazi! I onda je nastavila sa time da se ja neću operisati sledeće godine, a ni u ovom veku, a ni drugi kao ja (ne znam samo kakvi to).
Originally posted by NikiA zašto je curenje mlijeka problem? Meni bi bilo super da mi curi mlijeko, ali zapravo nemam predstavu o tome što znači kada mlijeko curi: non stop ili se povremeno pojavi par kapi mlijeka?
Mana inekcija je što izazivaju ekcesno povećanje prolaktin hormona, što u vrednostima većim od 1000 pikograma po mililitru izaziva curenje mleka. Meni nije poznato da li tako visok nivo prolaktina donosi neku dodatnu korist u feminizaciji tela.
Originally posted by ZoeŽena je stvarno čudna. Ne znam, možda je to neka njena metoda u pokušaju da me istera iz takta i izazove nekakve burne reakcije, jer sam ja uvek smirena i ljubazna. A, možda i nije to, s obzirom da i drugi imaju slična, negativna iskustva.
@Niki, ta nije normalna!! Evo, ja sam se potresla........![]()
Originally posted by Andre87Hvala Andre, sačekaću da završim sa njom, da vidim kako će sve biti, i da proverim da li je moje mišljenje objektivno, i pokušaću da čujem da li je još neko sa njom imao ovakva iskustva osim nas. Onda ću kada se budem malo sredila, bar pokušati da pričam sa nekim ljudima na tu temu, da se nešto preduzme. Ako ništa drugo, bar da neka druga stručna osoba preuzme taj deo posla, ili da se jasno da do znanja da je transeksualne i slične osobe izbegavaju. Nadam se da bar postoji još jedan psihijatar sposoban za rad sa ovakvim ljudima. Računaću na tebe...Originally posted by NikiNiki, slazem se da moze mnogima da naskodi tako da ako ti bude potrebna pomoc oko peticije ili necega racunaj na mene.
Baš me zanima kako će proteći naš sledeći susret. Inače, kada budem imala vremena, preduzeću nešto protiv te psihijatrice jer mislim da mnogima može škoditi.
Originally posted by Andre87Razumem te Andre, i ja slično razmišljam. Problem je možda u tome što nas posmatraju na niskom emotivnom, psihološkom, i intelektualnom nivou.
Svako je trans na svoj nacin i to najmanje ima veze sa polnim organima...u pitanju su duboka osecanja koja oni uproscuju..odrekao bih se recimo seksa do kraja zivota ako bi to bila cena da zivim kao muskarac i nisam jedini koji tako razmislja...i to mi nije najbitnije kod partnera...iako donja operacija ne pruza velike mogucnosti, meni su dovoljne, "vodis ljubav sa celim covekom ne njegovim polnim organom"...zenu ne cini vagina,muskarca ne cini penis
Imam taj plan koji polako realizujem...bez psiha.
Originally posted by SkaiPa, osoba oseća potrebu da njena istinska osećanja budu prepoznata i prihvaćena, i da zaista radi na tome sa psihijatrom. Jednostavno, očekivala sam mnogo viši nivo. Tužno je da se stvari svode na to: "Recite joj ono što želi da čuje, i završite posao". Ali ako drugog izbora nema...
Uh odavno se nisam ovako iznervirala zbog nekog koga ni ne poznajem. Svraticu ovde sledeci put kad mi bude bio nizak pritisak...
Usput, vama svaka cast na iskrenosti, ali ja idalje ne razumem cemu to vodi. Kad vec znate sta ona zeli da cuje to joj i recite i zavrsite posao.
Originally posted by SkaiPosrećilo ti se kod mene.
E dobila sam drugu zvezdicu za prethodni post![]()
Originally posted by Niki
Na to je psihijatrica reagovala: Aha... znači nisi osećala gađenje prema penisu pred doktorkom, osećala si se sasvim normalno, prijatno, znači to je kod tebe sve na psihičkoj bazi! I onda je nastavila sa time da se ja neću operisati sledeće godine, a ni u ovom veku, a ni drugi kao ja (ne znam samo kakvi to).
Originally posted by GaiaDraga Gaia, ja sam dugo sama sa sobom radila na svemu ovome, i kada sam došla do zaključka šta je to samnom u pitanju i donela svoju odluku da uđem u tranziciju, odlučila sam da čujem šta će reći stručna osoba. Otišla sam kod psihijatra iz pomenutog tima, i ispričala mu iskreno na svoj način bar jedan deo svojih osećanja i situacija. Dopustio mi je da budem ono što jesam, da pričam. Više puta sam ne znajući rekla baš ono na osnovu čega je on doneo dijagnozu. Nije mi bila želja samo da dobijem dijagnozu, nisam ni razmišljala o tome, samo sam želela da popričam sa stručnjakom o mom "problemu", da čujem neutralnu osobu, da li će potvrditi ili negirati moje zaključke.
Ona doista nije kompetnetna za rad sa transseksulcima i zato što prije mijenjaj psihologa. Meni zapravo uopće nije jasno zašto si ti izprva išla njoj ili bilo kakvom drugom psihologu pored onog tima psihijatara koji su educirani i kvalifikovani za rad sa transseksualnim osobama?
Originally posted by Niki
Mana inekcija je što izazivaju ekcesno povećanje prolaktin hormona, što u vrednostima većim od 1000 pikograma po mililitru izaziva curenje mleka. Meni nije poznato da li tako visok nivo prolaktina donosi neku dodatnu korist u feminizaciji tela.
Originally posted by GaiaTo kada curi mleko jeste, da kažem super, nekako emotivno i nežno, ali da li je zaista potreban tako visok nivo hormona? Zato sam rekla. Hoću da kažem da sam obazriva... Kod nekih devojaka mleko počne da malo izlazi kada se seksualno uzbude, ali najčešće kada se grudi blago stisnu rukama. Generalno je praksa da se u tim situacijama malo snize nivoi hormona jer se smatra da je to suviše visok nivo.
A zašto je curenje mlijeka problem? Meni bi bilo super da mi curi mlijeko, ali zapravo nemam predstavu o tome što znači kada mlijeko curi: non stop ili se povremeno pojavi par kapi mlijeka?
Originally posted by Nikievo ovo i ja mogu da potpisem, iako fizicki sa tranazicijom nisma zapoceo
Onda se može reći da je jedini recept za sreću da budeš ono što jesi.
Naravno, i mnogo vrhunskih rezultata je iza mene...
Primetila sam i da su ljudi sa kojima ređe sarađujem postali ljubazniji prema meni, i da su nekako, čini mi se, još više zainteresvani da sarađuju sada samnom.
Originally posted by uoQUEERenWell, imamo nešto zajedničko, dva državljanstva...
evo ovo i ja mogu da potpisem, iako fizicki sa tranazicijom nisma zapoceo![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!