Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by EgonEgone...aj mast mit juOriginally posted by Euro31.... naprimer vodku .... chistu ....
Zezanje na stranu, kako god ga okrenes takve face su vecinom isprazne i veoma oportunisticki nastrojene...Upoznao sam takve i posle 25 minuta vodenog razgovora trazio sam nesto jace...
Originally posted by IL_Divo022O M F G!
ako pise wreme posta,znaces zasto nema znakowa interpukcije,Kad sam to pisao bilo je cirka kasno....
Pirs je krajnje jebozowan i nije passe na tom mestu,
Nisam gramaticar nego metroseksualac,
LakiboyNS ne lupetaj to nije seksualno opredeljenje blento![]()
Originally posted by EifranlooOriginally posted by IL_Divo022Ummm, pazi brate jako mi se svidja taj tvoj pogled na svet. Svidja mi se kako te drugi gledaju i kako se okrecu za tobom. Wow... Poprilicno je unikatno i ja evo prvi put vidim da neko svoju individualnost izrazava na taj nacin. Volim kreativne ljude, narucito ako znaju da ukombinuju dobro kajlu i pierce.
ja se oblacim m-tv styleom znaci moze da prica ko sta hoce , ali ja kad prodjem swi se okrecu zamnom nisam ja nista extra posebno ni lep ni zgodan cak to ni ne mislim samo kad sam happy ali brate zato kad se obucem swi zinu a mogu samo da bulje,a i swe prodawacice po buticima me wec znaju ako nemam kesa trenutno ostawlja se sa strane i kupuje odma cim se ukaze prilika wolim i detalje najwise tipa sat narukwica cwidze ogrlica i kajs woleo bi da probusim pirs na jednom cudnom mestu na uhu ali sad to wec otom potom ali zeeeelim to da uradim ja kad nabacim swoj osmeh znaj da me je 30 ljudi odmerilo za kratko wreme...e wolim ja jos sto stametroseksualac sam pa sta!
OMFG!![]()
Originally posted by IL_Divo022deo prvi
Nisam gramaticar nego metroseksualac,
LakiboyNS ne lupetaj to nije seksualno opredeljenje blento![]()
Originally posted by Lakiboy_ns*2
Znam da nije blentice![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!