Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By dennyboy
ELEM, posle 8 meseci hormona, bio sam na drugoj kontroli kod endokrinologa i rekla mi je da se sledeci put vidimo za 3 meseca da mi napise pismo preporuke za hirurga, tj. za operaciju!!!

ne mogu da vam opisem kako se osecam. malko mi je bilo prpa kada sam to cuo, ali to je valjda normalno. iako znas da ce se nesto desiti i jedva cekas da se to dogodi i pripremas se, u momentu kada je to doslo blizu i neko ko je ze to odgovoran ti kaze da je to to, moras i da se psihicki sazivis sa samim tim. ali moj mozak i inace tako funkcionise pa je to sve u najboljem redu.

osim sto redovno uzimam hormone moram i jako mnogo da radim, jer kada dodje ta operacija koju zeljno iscekujem, moracu mesec dana na bolovanje koje mi niko nece platiti pa zato ja sada moram kao mali mrav da se pripremim za zimu a ne kao cvrcak da plandujem, HE, HE!. kakvo poredjenje.

zato me dugo nije bilo, a i nisam imao sta novo svaki dan da vam pisem, mislio sam da vam nece biti interesantno. a sada moram da idem, javicu se cesce ako budem video da vas i dalje moja transformacija interesuje.

a, za ANDJELU imam sve najlepse da vam kazem. odusevilo me je kako sada izgleda, ona i ja smo ispisnici ( ISTA SMO GENERACIJA PO GODINAMA), i interesantno mi je kada nas uporedim. ali o tome drugi put. pozz svima, ljubim vas i hvala svima na podrsci, josjedared.
Korisnikov avatar
By Zoe
Svaka cast :klap:

Sada prvi put cujem da radis, pa, ne znam da li si vec govorio o tome, ali zanima me kako na poslu gledaju na tvoju promenu, i koliko te i na koje nacine podrzavaju?

Kontam da, cim kazes da ides na bolovanje, znaci i da se vracas na taj posao.....
By dennyboy
e, pa draga zoe i ostali, da radim i za sada kolege i koleginice nemju nista protiv, odnosno, moji najblizi saradnici su upuceni u sve pre nego sto sam poceo sa hormonima i naravno uz mene su. primecuju redom promene koje su nastale, na prvom mestu u mom glasu koji sada apsolutno vise nije kao pre, odnosno, apsolutno je muski.
ostali koji me znaju ali ne tako dobro, primecuju promene ali im reakcija izostaje, tj ne smeju nista da pitaju nego precutkuju. a oni retki koji se usude p[itaju me: sta ti je to sa licem?
a na moj odgovor koji glasi da tako treba, dalje ne komentarisu.

ali i inace se ne opterecujem drugima jer je moj posao prilicno samostalan tako da ako necu i nemam dodira sa kolegama.

toliko za sada. pozzz
Korisnikov avatar
By Zoe
To su divne vesti.
Svaka cast i tim ljudima koji su u stanju da shvate.....znam da su retki.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Hej,

Pratim te u stopu sa 3 meseca zaostatka, i sa druge strane..

Hvala ti sto si mi uputio tako divne komplimente,
znas da zenama to znaci..

Videli smo se i pricali, i shvatila sam tu tvoju 'prpu'. Ja idem
kod Svetlane za mesec, dva i verovatno ce isto da bude,
samo sto ce da mi radi EHO grudi, da vidi da li je sve izraslo
i pocelo da raste kako treba.

I nadam se da ce mi isto reci, ako je sve u redu..

Operacija je velika frka bilo koje vrste. Ja nisam nikada bila
ni na jednoj, to jest nisam nikada lezala u bolnici..

Tih mesec dana bicemo uz tebe, nemoj da se brines..
Samo zovi i tu smo... Znas i sam

Drzi se i budi hrabar do kraja
Korisnikov avatar
By venom
Divna vest!Samo napred :)
Mogli bismo da napravimo spisak hirurga
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!