- 14 Sep 2007, 19:32
a sto se izvestavanja sa sastanaka tice, priznajem da smo malko utanjili ali ne zato sto necemo ili se krijemo, vec zato sto nemamo bas mnogo vremena da se redovno javljamo. nadam se da ce se to popraviti vec koliko danas i izvinjavam vam se ujedno. mozda sam ja malko bio razocaran sto se bas i ne interesujete za to ali mizda sam pogresio. videcemo.
a sada da ponovim:
svako je dobrodosao u nasu grupu a nacin na koji moze da nam se pridruzi bice razjasnjen ukoliko posaljete mail na adresu koja stoji u zaglavlju.
pozz jos jedared od mene.
Originally posted by Nikidaklem, posle punih godinu dana rada nase grupe za podrsku s ponosom vam kazem da je nasa clanica i za sada jedina mtf devojka koja je izuzetno aktivna i jako nam je draga i bitna. u ostalom i na forumu je veoma aktivna pa pitajte nju koliko joj je dobro ili nije.Originally posted by Andre87Eh... ti vasi sastanci... Ja sam pokusavala da dodjem do vas, ali vi ste tesko pristupacna grupa. Cini mi se da su se tu okupili neki decaci koji sve to drze prilicno zatvorenim. Denny, ti sad reklamiras tu grupu, a ja vec mesecima pokusavam i ne mogu da dojem do vas. Izgleda da se bojite cura... Na kraju, stvarno se pitam da li bi mi vasa grupa koristila... (malko vas kritikujem, da da, ali mislim da decaci ne razumeju cure, vi ste sa druge planete).
@ dennyboy
Verovatno Anaxenamoon nije znala da se sastanci odrzavaju...trebalo bi redovno postovati izvestaje i upoznati javnost sa rezultatima,kad je u pitanju registrovana organizacija...pojedine osobe su mi se zalile da nisu uspele da ostvare kontakt..tako na radionici o transrodnosti Sandra(mtf) i ja smo bili jedine transrodne osobe...nazalost NIKO iz Gayten grupe nije dosao..organizatorke su pokusale da ostvare kontakt,ali nisu dobile odgovor..Istina da je radionica bila otvorena za sve, sto povlaci izvestan rizik ali ne mozes zaboraviti proslost,pa i da te sutra "provale"...zasto sebi praviti Ahilovu petu?![]()
a sto se izvestavanja sa sastanaka tice, priznajem da smo malko utanjili ali ne zato sto necemo ili se krijemo, vec zato sto nemamo bas mnogo vremena da se redovno javljamo. nadam se da ce se to popraviti vec koliko danas i izvinjavam vam se ujedno. mozda sam ja malko bio razocaran sto se bas i ne interesujete za to ali mizda sam pogresio. videcemo.
a sada da ponovim:
svako je dobrodosao u nasu grupu a nacin na koji moze da nam se pridruzi bice razjasnjen ukoliko posaljete mail na adresu koja stoji u zaglavlju.
pozz jos jedared od mene.