Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By _MARKO_
Meni bi bilo do jaja opet malo da igram, i ja sam igrao kao mali kad nisu marili sta sam mislim valjda... :P
:palacinke:
By _MARKO_
Voleo bih da znam kako su ftm-ovi shvatili da se osecaju kao pripadnici suprotnog pola, mislim ja sam malo postao zbunjen u poslednje vreme, pritisci okoline valjda i takve stvari. Ranije sam bio siguran da hocu da budem decko, i sad sam prilicno... Ali kako sam se nekako uvukao u musku odecu i poceo vise da licim na decka.. verovatno sam sebi ucinio medvedju uslugu i poceo da mislim kako sam ja sad musko.. i da mi nista ne fali. A kad se skinem, dodje mi da se ispovracam, gledam sta je ovo grudi fuj, vidi mi salo na kukovima sta je to, vidi na sta licim, vidi kako sam mrsav a ima me tamo gde ne treba. Da li ja to sam nezadovoljan sobom, ili bi voleo da sam musko. Kad odem negde gde me znaju ko zensko.. sve se neprijatno osecam, mislim da me gledaju ko freak a i ne znam sta da radim po tom pitanju. Da me izbegavaju itd... mada mozda to ima i neke veze sa nekim mojim kompleksima.

Voleo bih da cujem sto vise misljenja, jer sam krajnje zbunjen. :wtf:
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by _MARKO_
Voleo bih da znam kako su ftm-ovi shvatili da se osecaju kao pripadnici suprotnog pola, mislim ja sam malo postao zbunjen u poslednje vreme, pritisci okoline valjda i takve stvari. Ranije sam bio siguran da hocu da budem decko, i sad sam prilicno... Ali kako sam se nekako uvukao u musku odecu i poceo vise da licim na decka.. verovatno sam sebi ucinio medvedju uslugu i poceo da mislim kako sam ja sad musko.. i da mi nista ne fali. A kad se skinem, dodje mi da se ispovracam, gledam sta je ovo grudi fuj, vidi mi salo na kukovima sta je to, vidi na sta licim, vidi kako sam mrsav a ima me tamo gde ne treba. Kad odem negde gde me znaju ko zensko.. sve se neprijatno osecam, mislim da me gledaju ko freak a i ne znam sta da radim po tom pitanju. Da me izbegavaju itd... mada mozda to ima i neke veze sa nekim mojim kompleksima.

Voleo bih da cujem sto vise misljenja, jer sam krajnje zbunjen. :wtf:
E ovako... ja lično mislim da jesi sam sebi napravio medveđu uslugu, zato što bi mnogi iz tvoje okoline tvoj sadašnji izgled mogli pogrešno da protumače, u smislu, provokacije (da, znam... ljudska svest je uska...), nepotrebnog isticanja onoga što ti misliš da jesi, a možda i nisi (tako oni na to gledaju, da se razumemo)... U suštini, što se više trudiš da izgledaš kao dečko i tako se ponašaš, to će pritisci ove naše netolerantne sredine biti veći.

Sa druge strane, ja život posle transformacije želim da živim i doživim u potpunosti, bez straha... želim da to bude nešto sasvim novo, da uživam u tome kao nečem novom, onom pravom identitetu kojem i sada pripadam. Što se više trudiš da to postaneš pre nego što za to dođe vreme, bićeš manje zadovoljan nakon transformacije, jer nećeš ni primetiti neku bitnu razliku... blagodeti isticanja, kupovine i nošenja svih onih do skoro "zabranjenih" stvari, koje si i do sada posedovao i isticao, ali sa određenom dozom straha.
By _MARKO_
skontao sam sve, sad znam shta ocu YEAH! :B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!