Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by _MARKO_E ovako... ja lično mislim da jesi sam sebi napravio medveđu uslugu, zato što bi mnogi iz tvoje okoline tvoj sadašnji izgled mogli pogrešno da protumače, u smislu, provokacije (da, znam... ljudska svest je uska...), nepotrebnog isticanja onoga što ti misliš da jesi, a možda i nisi (tako oni na to gledaju, da se razumemo)... U suštini, što se više trudiš da izgledaš kao dečko i tako se ponašaš, to će pritisci ove naše netolerantne sredine biti veći.
Voleo bih da znam kako su ftm-ovi shvatili da se osecaju kao pripadnici suprotnog pola, mislim ja sam malo postao zbunjen u poslednje vreme, pritisci okoline valjda i takve stvari. Ranije sam bio siguran da hocu da budem decko, i sad sam prilicno... Ali kako sam se nekako uvukao u musku odecu i poceo vise da licim na decka.. verovatno sam sebi ucinio medvedju uslugu i poceo da mislim kako sam ja sad musko.. i da mi nista ne fali. A kad se skinem, dodje mi da se ispovracam, gledam sta je ovo grudi fuj, vidi mi salo na kukovima sta je to, vidi na sta licim, vidi kako sam mrsav a ima me tamo gde ne treba. Kad odem negde gde me znaju ko zensko.. sve se neprijatno osecam, mislim da me gledaju ko freak a i ne znam sta da radim po tom pitanju. Da me izbegavaju itd... mada mozda to ima i neke veze sa nekim mojim kompleksima.
Voleo bih da cujem sto vise misljenja, jer sam krajnje zbunjen.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!