Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By dennyboy
e, pa da vam se svima pohvalim:

04.09.2008. sam, napokon, dobio licnu kartu sa novim imenom i maticnim brojem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eto, jos nije proslo ni dve godine od momenta same odluke da krecem u svoju tranziciju a ja vec i pravno imam novi identitet.

samo sam hteo da vam se pohvalim i da ohrabrim sve one koji misle da li je to u nasoj ludackoj zemlji uopste moguce.

e, kao sto citate moguce je!

presrecan sam i voleo bih da se svi oni koji su u problematici transseksualizma (a i svi ostali, naravno), sto pre osecaju ovako kao ja unazad skoro tri meseca i ne prolazi me to osecanje ni malo.

svako jutro se budim nasmejan od uva do uva i presrecan sto sam ono sto jesam, napokon. nema vise skrivanja niti obracanja paznje na ponasanje da me neko ne bi video ili pogresno protumacio ono sto vidi, i svasta nesto jos, necu sada da gusim vise na tu temu.

napokon sam ono sto sam oduvek bio samo sam imao na sebi ljusturu pogresnog tela i do sada nisam mogao da je se oslobodim.

napokon, slobodan.............. srecan sto sam slobodan.............srecan sto sam ono sto jesam...............

naravno, oni koji nisu transseksualci, mozda to ne mogu da shvate jer je njihovo telo apsolutno u saglasnosti sa unutrasnjim bicem i tako im je od kako su se rodili, pa se to, na neki nacin, podrezumeva, a onda i ne obracate paznju na to, a meni je to sada jako vazno jer to nisam imao rodjenjem, nego sam dobio tek sada, zato se radujem i zelim da ono sto osecam ja sada, svi osecaju i to najbrze moguce, jer od toga nista nije lepse.

biti ono sto jesi i ne skrivati se ......

ljubim vas sve puno i opet sam poceo ludacki da radim tako da se ne oglasavam cesto ovdi, ali ne zamerite, moram da radim, veliki su mi troskovi bili i to zelim sto pre da nadomestim.

ali, naravno, o svemu me obavestava nasa draga andjelija, mada je i ona sada u predoperativnoj frci tako da ne bi bilo zgoreg da joj damo jedan veeeeeeeeeeeeeeliki :grouphug:
Korisnikov avatar
By reveal
:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Bas mi je drago..... Milsila sam da je ovde to nemoguce.....
By dennyboy
neverovatno kako ste ekspresni, hvala na cestitkama i ljubim vas puuuuno a sada odok da knjavam, ujutru rano ustajem za posao.:okret:
Korisnikov avatar
By unic0rn
cestitam!!!

p.s. jel ova nova sa chipom? :lol:
Korisnikov avatar
By reveal
Te nove sa chipom su odlicne.. Jedva cekam da napravim i sebi! :right:
By dennyboy
ma koji bre cip, za to se zakazuje sada za mart mesec sledece godine, e bas da ne bik cekao toliko, dosta sam cekao, skoro 37 godina.:mjuza:
Korisnikov avatar
By reveal
Hm... cudno kako si dobio... ja sam cula da su prestali da izdaju stare LK... ali nije ni bitno, bitno je da si dobio! :hug:
By dennyboy
@reveal

cu, dobio. pa da li mislis da su mogli nesto drugo da urade, ne licim ni pod tackom razno na osobu sa stare licne karte, a imam pravosnazno resenje o promeni imena i tu nema oces neces, morali su da mi daju novu lk pod hitno.

a i informacija je valjana, sada ima dovoljno obrazaca za staru licnu u svim supovima, a za novu se zakazuju intervjui ili kako god da se to zove, ali zbog prevelikog interesovanja tek za 6 meseci unapred, pa ko voli neka zuri...

inace meni ova lk vazi do 27.07.2011. do tada po zakonu svi moramo imati te nove, sa cipom ili kako god. tada ce mi morati uraditi novu oma ne pada mi na pamet da sada cekam u redu cak i za to zakazivanje...

o, boze, kakvi smo mi seljoberi....
Korisnikov avatar
By KiWi

Čestitam :)

... ko bi rekao da je to kod nas moguće, pogotovo u tom roku ... Svaka čast na istrajnosti :D
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by dennyboy
@reveal

cu, dobio. pa da li mislis da su mogli nesto drugo da urade, ne licim ni pod tackom razno na osobu sa stare licne karte, a imam pravosnazno resenje o promeni imena i tu nema oces neces, morali su da mi daju novu lk pod hitno.
Pa zbog toga su morali da ti daju odma'.

Ma, drugarica je isla da vadi LK, i htela je staru jer nije htela da ceka 100 godina jer joj je isticala za par dana. I rekli su joj da se stare vise ne izdaju... zbog toga kazem. :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Od mene jedan :klap: za sve vas :) Stvarno vam se divim ljudi, treba imati snage za takav korak :) svaka cast :hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!