Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By femme_fatale
Znam da me nije bilo dugo, nisam imala nešto volje da pišem, ali evo da se javim sa par reči (započeh ovo kao seljače kad piše pismo...).
Nisam verovala da će sve ovako sjajno da ide sa mojom transformacijom. Bilo je vrlo bolnih momenata, ali je to sve iza mene. Teško je prošlo, ostala je još operacija i sitne stvari oko kojih se treba potruditi.
Operacija mi je zakazana za početak novembra, i to je definitivno. Čudno je reći da jedva čekam operaciju, ali je u suštini tako. Full time sam već odavno, baš se super osećam, kao u svojoj koži. Upoznala sam jednog divnog strejt dečka. Lep, dobar, nežan, pametan... zaljubila sam se... Baš smo se našli, razumemo se i ima puno nežne strasti među nama. Inače on sve zna o meni, jako je nežan, i biće uz mene kroz operaciju koja me čeka. Nikada se ovako lepo nisam osećala i bila ispunjena, izgrickala bih ga koliko je sladak, kako mi prija...
Eto, ljubim vas sve, pa se pišemo nekom drugom prilikom.
Pozdravite baku i djeda, i čitavu familiju.
Ostajte mi živo i zdravo, pa pisaću opet...

Vaša ćera...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Divno, uzivaj :)

Cini mi se da vec postoji tema - Da li ste zaljubljeni? (bar 10 verzija)...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Stvarno je lepo saznati nesto ovako :)
Zelim ti puno srece!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pridruzujem se Mackodlakljevim zeljama.
Lepo je procitati i verovati u ljubav.
:)
Korisnikov avatar
By Dina
Divno :klap:

Sad ce ti biti uz podrsku i ljubav lakse da prodjes i kroz operaciju, oporavak... nadam se da vas posle ceka dug zajednicki zivot :fige:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Iskreno mi je jako drago, pronaci ljubav je nesto najbitnije u zivotu i najiskrenije ti zelim da je to ono pravo. :) :slinavko:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ljubav je ono sto je deficit u danasnje vreme,
i kad god neko ima srecu da je nadje...

.. je velika, neizmerna sreca...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Iz tvog posta i reci, iz toga kako nizes recenice vidi se koliko si srecna i koliko si obuzeta ovim divnim osecanjima... :love: :hug:

Diiiivno!!!! Ne znam sta drugo da ti kazem, nego da uzivas u svakom pojedinom momentu!!! :mazi:

Narocito sada dok zaljubljenost i ljubav pocinju, uuuuh, kako doobar osecaj!!!! :hyper:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Divan osećaj... trajaće...
Ovako nešto nisam nikada doživela, taj fluid, lagan i neopterećen tok između nas... slaganje, razumevanje, nežnu strast... O leptirićima neću ni da pričam, ali kad ga zagrlim i pogledam u oči, prođem rukom kroz kosu, tooooopim se... lagano... nestajem...
Korisnikov avatar
By Andre87
@femme fatale
:klap: Ma govorio sam ti da ne brines,prave vrednosti uvek dodju do izrazaja..cesto najvise sami sebi zakomplikujemo zivot.Ocekujem da sledeca tema bude-UDAJEM SE! *Andrej drzi fige* I ne sumnjam u tvoj izbor,sigurno je super decko!Wishing you two all the best! :yay:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Razmišljala sam danas o nekim njegovim kvalitetima koje ima kao ličnost... i shvatila da mu se divim zbog nekih stvari, i setila se da sam uvek maštala da bih bila sa osobom kojoj mogu da se divim bar zbog nečega...
Dopala sam mu se, i on meni baš, i otvorila sam se potpuno. Nežan je, dobar, iskren, pametan i lep... kako se nebih otvorila, odmah sam videla u njemu te kvalitet. I to je krenulo nekontrolisano... zaljubila sam se... baš ono...
Ali on mi se koleba; jedan dan pokaže osećanja i strast, drugog se malo povuče...
Nikada nije bio sa trans devojkom, i verovatno je malo zbunjen. A ja ga volim sve više i sve ga više želim, želim... Ne mogu da ga se zasitim, ljubila bih ga, mazila, i grickala ceo dan... Žalim samo da me drži u svom naručiju... A to kolebanje me boli...

Ali ja se ne kolebam, u meni osećanja rastu sve više kako vreme prolazi...
Neću moći ovako dugo...
Verovatno treba da mu dam vremena...
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Ne znam da li je samo hteo da se poigra samnom, ili je nešto drugo u pitanju.
Izgleda da se uplašio jer je prvi put u životu sreo osobu kokvu nikada u životu nije, sa kojom bi moga imati nešto fantastično, i uplašio se onog pravog... To što sam trans devojka sa time nema veze... Kako smo se uklopili i koliko je bilo lepo i meni njemu to je teško opisati....
Sad hoće da prekinemo... Ako nije to, onda ništa ne razumem... nije mi jasno...

Bar da nisam počela ovu temu...
Korisnikov avatar
By Dina
Femme fatale,
pa nema veze sto si pocela temu... Imala si neke lepe trenutke sa njim, pa i ako dodje kraj, to se ne menja. U tom pocetnom zanosu uvek izgleda idealno i da ce trajati vecno, nekad tako bude a cesce ne bude... Mozda se uplasio svega kako kazes, a mozda bi isto bilo i da je prica laksa... Mozda ti je ova prica samo pokazala da moze da se pojavi nesto pravo, ako to nije on, odbolovaces, jaka si ti... A u buducnosti doci ce neko drugi :hug:
Korisnikov avatar
By Luba
Idi svojim putem, pa ko se zakaci, zakaci. Na tebi je da biras. Nemoj nikada, ali nikada trcati za nekim.
To ti je isto kao sa autobusom - uek dodje drugi.
Zalim, ali ovo je u ovom trenutku jedini savet koji mogu da ti dam.
A "malo" te je zaludeo,a?
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Hvala vam...

Na kraju zaista ne razumem zašto je tako ispalo... Osim da se uplašio nečega što još nije imao prilike imati u životu; takve povezanosti, međusobne privlačnosti, osećanja, nežnosti, bliskosti, razumevanja, sklada i kompatibilnosti bez nepora... Tako nešto se možda sreće jednom u životu...
Možda sam sujetna, ali kad vratim film drugo logično objašnjenje nemam. Čudno je to da ljudi maštaju o nečemu i žele prave stvari, a kada im se dese, onda se prepadnu...
Nemam drugo objašnjenje. Ako nije to, zaista ne razumem...
Ja sam odmah prepoznala da bi nešto između nas moglo biti jako divno, i otvorila se, a onda je bilo neizbežno da se zaljubim. Ali to je moj problem, ne mogu da se foliram, kada volim onda volim punim srcem... Romantična iskrena budala zalutala u ovaj svet, pa još trans devojka...
I naravno, nadam se da će se javiti i da će mi reći kako je pogrešio... Ali to se verovatno neće desiti.
Koliko će mi trebati da zaboravim sve ovo ne znam... Ako tako mora da bude. Teško mi je da razmišljam da se otvorim prema nekom drugom sada i da imam iskrena osećanja, a da se foliram ne mogu. Kada se setim kako je sladak, kada mu provučem ruku kroz kosu i osetim njegov zagrljaj, kada mu ljubim oči i obrve... teško je opisati kako se osećam... dok me je nežno držao za ruku i milovao po prstima, ja se lagano raspadam od nožnih prstiju... i jedva znam gde sam... Pa sva zajednička interesovanja i razumevanje, i to što sam osetila od njega prema meni... I onda na kraju ovako...
Zaista ne razumem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!