Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By dennyboy
evo malo opet mene sa najnovijim vestima.

daklem, juce sam ponovo bio kod Save (Perovica) da me pregleda i rekao ja da sam SPREMAN za operaciju. e sad samo da docekam drugu nedelju maja kada treba da mu se javim i da zakazem tacan datum operacije.

eto, i to je doslo, godinu i po kako sam na hormonima, promenuo sam se UZASNO (mislim po okolinu koja je prinudjena da me trpi).

da krenem redom:

ramena su mi se prosirila, ne preterano, tek toliko da se vidi (oko 7 cm).
vrat mi je zadebljao, tek toliko da mi sada kacketi koje sam do juce obozavao i neumorno nosio vise ne stoje spram lica i vrata ( izgledam kao kad Snesku Belicu stavite lonce na glavu)
stomak, grudi i noge su omaljavili (ne mnogo, taman toliko koliko treba)
brada raste (izgleda kao u pubertetlije od 17 - 18 godina) pa sad vec moram da se brijem na dan i po ako necu da se vidi. (u pocetku sam se brijao na svaki treci - cetvrti dan sa istim efektom).
shake i stopala su mi se raskrupnjali (ne mnogo, taman da sam narukvicu od sata prosirio za 1 cm, a poceo da nosim cipele za broj do dva veci nego sto je bio pa sada na miru mogu da razgledam i probavam muske cipele 41)
o glasu necu ni da pricam, on se vec u prvih 5 meseci toliko promenio da me vise niko ne prepoznaje telefonom ( pa sad mogu laganice da podjebavam sve oko sebe.)
i, celavim.( ne mnogo, povecali su mi se zalisci, i opada mi kosa kada provucem ruku kroz nju sto inace cesto radim bude po dvadesetak dlaka. i dlaka kose mi se promenula kao i dlake po telu (nekako su jace a neznije, ne umem bas najbolje to da vam docaram recima))
misici i na nogama i na rukama su se i te kako razvili, a ne idem u teretanu. hteo bih, ali jos uvek je rano jer je od operacije grudi proslo 2,5 meseca i jos malko moram da se strpim.
sve ovo su promene koje su posledica hormona i nicega drugog, zato vam to i pisem da biste imali informaciju koja vas zanima.
a mozak sto mi se promenio... o tome bih mogao satima ali ne sada, ovo je bilo samo u kratkim crtama.
i tako, malko sam se promenuo ( ne mnogo, taman onoliko koliko je trebalo)

a sad cu da vas pozdravim uz informaciju da mi se moje telo sada VEOMA dopada i neumoljivo koristim ogledalo (sto dosadasnjih 36 godina nisam cinio uopste).

grudi mi vec sada izgledaju solidno, a jos uvek nije sve onako kako se ocekuje da ce biti, bar za jos 3.5 meseca, (mada se promene vide i kasnije, u toku jos 5 godina se to sve formira. jos kada krenem da radim u teretani misice grudnog kosa i trbusnjake, bice to sasvim u redu).

pozdrav svima koje sve ovo zanima
:budilnik:
Korisnikov avatar
By Paki
Dogovori se sa Savom da ti se obezbedi neki komp sa internet vezom, kako bi u preoperativnom i postoperativnom periodu mogao da se kuckaš sa nama i prenosiš nam impresije ... :yes:
Korisnikov avatar
By Zoe
E, bravo :klap:
Gledala sam emisiju u kojoj su promene bile, kako ti kazes male, ali za okolinu i te kako velike i vidljive, i decko je bio super zadovoljan, kasnije je bas poceo da trenira.
Javi kad je operacija i kako se osecas dok se blizi :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej... gosn. D.,

Nadam se da uspevas da se izboris sa ostalim problemima
koji se desavaju, nama dobro znanim... bez obzira na smer..

Ne daj se.. uz tebe sam... to i sam znas..

Samo jedan je put
koji vodi do sunca..

:sunce:
Korisnikov avatar
By EYA
pozdrav i tebi, dennyboy :kiss:
Korisnikov avatar
By James11
Super...
Samo napred!

I obavestavaj nas...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kc

Samo jedan je put
koji vodi do sunca..

Podrska i od mene, forumaskog Sunca! :cvetduga:

Korisnikov avatar
By femme_fatale
Eh, lepo, važno je da si ti srećan. Nadam se da ćemo se u dogledno vreme videti .
Dao si mi ideju da ja napišem slično kao ti šta mi se sve dešava, mislim na promene. I kod mene su ogromne, mislim, sve je te prevazišlo moja očekivanja, jedino me grudi malo brinu, nešto sporo rastu...
Terapija mi je baš pomogla da ta žena u meni konačno izađe napolje. I ja se nisam gledala u ogledalo ranije, i nosila šta bilo, rite... A sada, uživam kad se pogledam i kada vidim kako se menjam. Mada je to teško primetiti jer se gledaš svaki dan, ali okolina primeti. Svakog dana se zapanjim koliko me terapija oslobadja... Tačno znam kako se osećaš. Ja sa moje strane sve volim kod sebe sada, i kako se osećam, i kad plačem, i kako su mi ruke ženstvene, i koža svetla, i sva ta mačkastost koja izbija iz mene.
Jedan dan me uhvatilo nešto, htela sam da crknem, samo da mogu da držim neku bebu na grudima, da je privijem nežno... Ali avaj, nigde beba u blizini, pa sam skoro bila spremna da odem u hol porodilišta i da molim da mi neko da bebu da je držim na grudima bar pet minuta...
Ne mogu da navedem ni jednu promenu koja mi se dešava a da mi se ne dopada... jedino... jedna me je bliska osoba praktično odbacila, ne može da me prihvati... to boli... ali ne ljutim se, ne zameram...
Korisnikov avatar
By Andre87
Ja sam jednom poceo da panicim zbog kose pa se srecom ispostavilo da je alergija na shampon..mada za dva meseca i nije moglo puno toga da se promeni(malo brada gusca i brazda kod pupka).
Srecno sa operacijom :fige: .Da nam se brzo oporavis.Ja cekam poziv od hirurga za gornju,a u medjuvremenu vezbam :teg:

@Niki

Jao i ja bih voleo da drzim bebu :love:
Evo fotke tate i bebe

Slika

Dare,Andja junior(Zvonce87) i ja smo primetili da beba lici na tebe :)
Korisnikov avatar
By James11
Jao, vidi kako je slatka bebica... :)

Klinci su stvarno nesto posebno...
Korisnikov avatar
By femme_fatale
lol... beba liči na mene... joj što ste slatki... moraću jednom kada vas vidim da vas izgrlim...
Joj šta će sada narod koji me ne zna da misli o meni...

BTW: Ustvari zaboravih da je razlog zašto malo ličim na tu bebicu to što mi je lice oteklo od trajne epilacije. Ne volim što tako izgledam, kao neka žena u godinama, malo podgojena... Samo da završim sa time, i da se lice smiri, pa ćete videti... Moj avatar više liči na mene, zato je tu...
By dennyboy
hej drugari, bas vam hvala na podrsci, jeko mi treba.

od pre neki dan kada sam se video sa Savom, skoro da i ne spavam. kako legnem u krevetpred ocima mi se redjaju slike operacije i tako svasta mi se motucka po glavi.

a i ja valjda tako funkcionisem, kada sam na cekanju. na operaciju grudi sam otisao na bum, u roku od tri dana, tako da i nisam imao vremena da o bilo cemu razmisljam i super je sto je bilo tako.

a sada imam vremena na pretek i samo mozgam a mozak je cudo. on radi sta on hoce bez obzira na moje realne zelje.

ne, nisam se uplasio ako je to neko zakljucio tako, samo sam previse uzbudjen i ne mogu da doceka taj dan.

znam da ce i to doci i proci, ali jednostavno ne umem da prestanem da razmisljam.

jedva cekam da se probuudim dan posle operacije.
nadam se da me razumete.

i necu vise da gusim, pozdravljam vas sve i hvala jos jednom sto ste uz mene.

@paki
eh, ma kakav laptopo te spopao pa jos i od Save. da je srece da ne moram da iskesiram toliku lovu zarad pocetka svog zivota onakvog kakav je trebalo da bude od uvek, a za laptop bih se lako snasao.

naravno, ni ne ocekujem da cu biti sposoban da vam pisem posle operacije bar 15 dana, ali ce vas nasa draga moderatorka informisati dok se ja ne budem ukljucio po oporavku.
:andjelak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!