Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By James11
Hvala blento...
I da, imas ubedljivo najjace fore u temi "Najsmesnija autovanja". Nisam bas siguran da se tako zove tema, ali znas na sta mislim...

Danas se ceo dan vrtim, nekako sam nervozan...
Zelim nekome da kazem... Moram nekome da kazem...

I odlucio sam!
Dosadilo mi je da budem jeb*** kreten, da samo kukam... Sme li ovde da se psuje? :D

Reci cu najboljoj drugarici...
Za pocetak!
Najverovatnije veceras, samo ako uspem da je nadjem...
Nadam se da hocu, dok se ponovo ne predomislim!

Ona je extra cool, nadam se da ce i dalje sve biti ok medju nama. Zasto ne bi bilo?
Ako nekome kazem, a ta osoba me odbaci, samo cu ovo uraditi: :prst2:
Ako me hoces za ortaka, dobijas jos svasta u kompletu! :D

Palim sad! :D
Korisnikov avatar
By blenta
1-nisu to fore to je tuga pregolema
ja sam genijalac da napravim budalu od sebe

2-sme sme

3-sretno :fige:
Korisnikov avatar
By James11
Ne mislim bas fore...
Tek da vidis mene nekad... Kako ja znam da se izblamiram i zeznem!

Sto se tice drugarice, nije kuci na nekom je rodjendanu... Takve sam ja srece...
Uglavnom, rekao sam da moram nesto zaista vazno i ozbiljno da joj kazem, ona se zestoko iscimala... Poslao sam joj mail gde joj sve objasnjavam, procitace kad se vrati sa zurke.
E sad cemo videti...
Povratka nema! :D
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
sad sam i ja sav uzbudjen zbog reakcije :hyper:

javi odma cim odgovori! drzim ti fige!
Korisnikov avatar
By James11
Pa jos uvek nista...
Pola noci nisam spavao!

Mislim da je do sada procitala...
Ali niti odgovara niti cima na fon... :(
Necu da je zovem,dacu joj vremena.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
James,

nista drugo ti necu reci do - SRECNO i NAPRED!! :up: :hug:

Snaga koja nam je potrebna da iznesemo ono za cim stremimo je najpre u nama, i tu snagu, koju u sebi imas, NIKADA ne mozes izgubiti. Ona se moze ponekad "sakriti" tako da je ni sami ne vidimo i tako da nam se ucini da je mozda ni nema, da se jednostavno istopila, ali ne brini - dok god dises, dok god zelis i dok god ti je STALO - snaga je tu negde, i njena jacina nije ni malo zanemarljiva. Samo joj veruj, veruj sebi i kreci se pravo napred do cilja!!

...Pretpostavljam da te na tom putu ceka mnogo trenutaka kada ces morati da stisnes zube, trenutaka u kojima ces nesto ili nekoga izgubiti (ali imaj na umu, ljudi koji ce se na tom putu udaljiti od tebe nikada i nisu zaista bili SA TOBOM na njemu), ali neuporedivo vecu energiju i podstrek ce ti dati ljudi koje ces tek sresti - ljudi koji te vide i koji ce te tek videti onakvog kakav Jesi, koji ce te osetiti na nacin na koji je to jedino moguc - oni ce videti Tebe. :grouphug:

TI - to je ona energija ciji potencijal ces tek da otkrijes, i ne plasi se toga - uzivaj u sebi, raduj se sto te tek cekaju neke lepe stvari, neki dragi ljudi i neki dragoceni momenti - sve je to pred tobom, i zato samo pravo napred - drugog puta nema, jer na drugom putu nema ni tebe, onakvog kakav si zaista - budi ponosan na sebe, jer to sigurno zasluzujes - svaki korak ka ostvarivanju sebe, ma kako mali bio, vazan je i prevazan - korak po korak, i izgradices sebe, sigurno!!! :klap:

...I citaj, uci, informisi se, ne dozvoli da te iko pokoleba, ne dozvoli nikom da se sluzi kontraargumentacijom bez realne podloge da bi te pobio iz navike, straha ili tek zlobne besposlice; zudi za novim, za ispunjenjem stalno - svaki trenutak je dragocen, a i ti ces uzivati u tome, saznajuci sebe neprestano, oblikujuci se i izlazeci na svetlost... :sunce:

...I druzi se, druzi se, druzi se - uvek postoje ljudi koje mozes da kontaktiras, sa kojima mozes da se ispricas, da im se otvoris, da sklopis divna prijateljstva!! Tu smo negde, sasvim blizu!!! :grouphug:

*S*R*E*C*N*O* *I* *N*A*P*R*E*D* :up:
Korisnikov avatar
By James11
Vanillapuff, hvala na savetima i podrsci...

Sad sam zavrsio razgovor sa drugaricom!
Cim je procitala mail, odmah me nazvala i pricali smo...
Jos sam jos nesto objasnjavao, imala je nekih pitanja i tako...
Pitao sam je zar joj nikada nije bilo nesto cudno, ali ona kaze da nikada nista nije primetila! :)
Medju nama je sve i dalje super, zezali smo se kao i obicno. :hug:
Rekla mi je bi bila uz mene bez obzira sta da sam joj rekao.
Legenda moja! :D
Takodje zna da je ona jedina kojoj sam rekao i nikome nece reci.

Evo sad sam totalno srecan, mnogo mi je lakse...

Sad samo ostaje da kazem svima ostalima... Malo li je? :D
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
:)

ovo je prekrasna vest!

ovo ti je najtezi korak bio sada, sad kad si ovo napravio, sve ce da ti se cini lako. bar je meni tako. :) :hug:

i :hug: za drugaricu, ne pustaj je nikad :)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by James11
Vanillapuff, hvala na savetima i podrsci...

Sad sam zavrsio razgovor sa drugaricom!
Cim je procitala mail, odmah me nazvala i pricali smo...
Sjajno - vidis da je dobro proslo!!!! :yay:
Pitao sam je zar joj nikada nije bilo nesto cudno, ali ona kaze da nikada nista nije primetila! :)
E, ovo mi nikada nije do kraja bilo jasno kod ljudi. Nailazila sam dosta, dosta puta na slicne reakcije, cak i kod vrlo bliskih mi osoba (ili sam ja mislila da su mi bile toliko bliske!?).

Kada sam bila mala, mislila sam da svi ljudi mogu i umeju da osecaju druge ljude. Da ih osecaju - ne u smislu saosecajnosti, vec u smislu empatije - zaista da se prozimaju sa ljudima u svojoj okolini, da na neki nacin uspeju da "udju" i da osete ljude iznutra - njihovu vibraciju, energiju, stremljenja i poruke... :hug:

Rastuzila sam se kada sam, davno, shvatila da to i nije tako. :(

No naisla sam i na mnogo ljudi koji su izuzetno senzitivni, duboko svesni sebe i svega sto ih okruzuje.. A tako su jednostavni i dragi... Moji prijatelji!!! :friends: :grouphug:

Izvinjavam se ako sam zasla u offtopic, ali zaista me je pokrenula na razmisljanje ova Jamesova recenica na koju sam se nadovezala... Da li vam se desavalo nekad da, koliko god jasne "signale" nekom slali, on/ona vas, jednostavno, ne osete????
Korisnikov avatar
By James11
Originally posted by uoQUEERen
:)

ovo je prekrasna vest!

ovo ti je najtezi korak bio sada, sad kad si ovo napravio, sve ce da ti se cini lako. bar je meni tako. :) :hug:

i :hug: za drugaricu, ne pustaj je nikad :)

Da, ona je legenda... :hug:
Sad joj nema beganja... :D

Ne verujem da mi je ovo najtezi korak... Najteze ce biti reci roditeljima i ostatku porodice...
Ali polako...

Zadovoljan sam za sada... Mada, ja bih sve to sad zavrsio, u jednom dahu. :D
Ali necu da iskusavam srecu... :)
A i sam sam kuci, nemam kome da kazem... ;)
Korisnikov avatar
By James11
@Vanillapuff:

Da, proslo je odlicno! :D

Ona nikada nista nije primetila u mom ponasanju sto bi joj ukljucilo lampicu... :eureka:
Iznenadila se naravno... Ali sve joj je ok...

Meni se stalno desava da ljudi ne kontaju "signale" koje im saljem...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
@Vanillapuff:

Da, proslo je odlicno! :D

Ona nikada nista nije primetila u mom ponasanju sto bi joj ukljucilo lampicu... :eureka:
Iznenadila se naravno... Ali sve joj je ok...

Meni se stalno desava da ljudi ne kontaju "signale" koje im saljem...

Vazno da je sve proslo OK - sada uzivaj, zasluzio si - ovo je bio jedan veliki korak!!!! :klap: :hug: :sunce:
Korisnikov avatar
By Momo
I ja sam strepeo pred prvo i drugo autovanje, a onda sam shvatio da definitivno ne mogu smatrati prijateljem nekog ko ne zeli da me prihvati onakvog kakav sam. Tako da mi i nece biti mnogo zao ako me odbaci.
Na srecu niko od ljudi sa kojima se druzim nije to uradio. Svi su priznali da su posle mog autovanja konstantno razmisljali o tome najmanje nedelju dana , ali su rekli i to da im ni jednog trenutka nije palo na pamet da me napuste.

Autovan sam svim svojim prijateljima i to sam obavio ubrzo nakon ona prva dva autovanja, kao sto rece uoQUEERen - to je bio najtezi korak sve nakon toga ide lakse :)
Korisnikov avatar
By James11
Meni je bilo tesko samo dok nisam odlucio da joj kazem, a onda sam sve obavio odjednom...
To sto kazes da su razmisljali nedelju dana, to je mislim i normalno. Ona je bila bas iznenadjena, bilo joj je cudno jer ipak to se ne cuje svaki dan, kako je i sama rekla.
Ne bi mi bilo tesko ako bi mi neko od prijatelja zbog toga okrenuo ledja... To cu i dalje biti ja...
Mada verujem da niko od njih nije takav, ipak ih sve odavno znam...
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
ti samo trebas da se potrudis da budes sto iskreniji i sto jasniji, da oni to lepo shvate sve, jer ako shvate kako treba, svaki pravi prijatelj ce da te podrzava i razume :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej,

osim onih koji mogu da razumeju, i dovoljno su senzibilisani
za sve to.. postoje i oni koji ne mogu, ili nemaju mentalni
sklop za razumevanje nasih stvari...

Ja sam neke ljude, edukovala, pricala im, davala stampane,
video materijale.. i na kraju : NISTA..

kod nekih to jednostavno ne vredi,
ali to nije nas problem.. to je njihov..
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
to je stvar nekih njihovih licnih nesigurnosti i strahova.
ja npr ne mogu da zamislim osobu koja ne prihvata ljude druge rase danas ,a takvih ima na milione nazalost jos uvek.

po meni nije ni vredno trositi vreme na takve, jer su oni ocito jedni od onih ljudi koji nikada nebi odabrali da znaju istinu, osim ako je besplatna i ne kosta ih odricanja od nekih svojih tripova.
Korisnikov avatar
By James11
@ uoQUEERen:
Mislimo isto...

Nego, da li neko od FTM ljudi ovde ide u teretanu? :teg:
Da li vam je pomoglo u menjanju izgleda?
Hteo bih da nabacim malo misica, ovako izgledam uzasno... :D
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej.. Misice mozes uvek da nabacis,
ali moras da znas da raspored masti
i uopste misicna masa pocinje da se
menja tek na hormonskoj terapiji..

Na primer, ja sam oslabila u ramenima,
i nekako su mi se i smanjila...

Dok ce tebi to sve da se razvije..

Naravno, sve je individualno, i zavisi
sa koliko godina se krene sa terapijom,
ali rezultati su ocigledni..

:mama:
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
meni su misici fuj na meni. a pogotovo teretane, ja ih vidim kao okupljalista dzibera, jer to i jesu ovde :D tako da ih izbegavam. od misica imam samo trbusne malo jace, od smejanja verovatno :smeh:
Korisnikov avatar
By James11
Ma i ja imam na stomaku...
Ipak, malo bih da razvijem ruke...
By Çâðê_DUP
Ja često čitam TQ folder, jer mi je najzanimljiviji na forumu i najsadržajniji. Oseća se solidarnost. Razumem da nije lako živeti u Srbiji, a da ne živiš u skladu sa samim sobom, kada je telo zatvor. Mislim da ste vi svi jako hrabri. Pronalazim se u rečenici: to je pitanje života ili smrti..naprosto nemati alternativu, jer kakav je to život koji proživiš kao neko drugi? Ili da ne možeš biti ono što jesi, kriti se iza str8 maski u strahu da ne izgubiš onaj minimum sigurnosti u Srbiji..DOK NEŠTO NE PROMENIŠ I UZMEŠ SVOJ ŽIVOT U SVOJE RUKE... možda to rađa hrabrost..samo sam htela da se javim i da kažem da mislim da ste sjajni. Samo napred!
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
hvala, i tebi svaka cast sto si unatoc tome sto zivis u ovom nasem drustvu dovoljno tolelrantna da se druzis sa nama :)
Korisnikov avatar
By James11
Originally posted by Angelina777
Ja često čitam TQ folder, jer mi je najzanimljiviji na forumu i najsadržajniji. Oseća se solidarnost. Razumem da nije lako živeti u Srbiji, a da ne živiš u skladu sa samim sobom, kada je telo zatvor. Mislim da ste vi svi jako hrabri. Pronalazim se u rečenici: to je pitanje života ili smrti..naprosto nemati alternativu, jer kakav je to život koji proživiš kao neko drugi? Ili da ne možeš biti ono što jesi, kriti se iza str8 maski u strahu da ne izgubiš onaj minimum sigurnosti u Srbiji..DOK NEŠTO NE PROMENIŠ I UZMEŠ SVOJ ŽIVOT U SVOJE RUKE... možda to rađa hrabrost..samo sam htela da se javim i da kažem da mislim da ste sjajni. Samo napred!
Hvala na pohvalama...
I svrati ponovo... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!