Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Lepo, samo me brine hoce li svi hormoni koje je uzimao uticati na dete?
Korisnikov avatar
By femme_fatale

A zar on ne bi mogao da ga i doji?

Pa cak i da ne moze, ne vidim tu nikakav problem.
Jedna moja poznanica iz inostranstva, M2F, koja je već neko vreme u tranziciji, ima mleka u grudima, a kada je njena ćerka koja živi sa njom dobila bebu, ona je čuva dok je čerka na putu, i doji bebu svojim mlekom. Kaže, to se neda opisati kakav je osećaj... Dakle, i za dojenje ima rešenja. Uostalom, u vreme moje bake bilo je sasvim normalno da bilo koja žena u blizini podoji bebu kada majka nije tu, samo ako ima mleka...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by blabla-baby
Nadam se da je ova prica tacna a ne novinarska izmisljotina i da ce izneti trudnocu do kraja :fige:
Najverovatnije je da nije izmisljotina, jer ovo nije jedini slucaj. Ja sam skoro negde na netu citao intervju sa covekom koji je posle 6 godina uzimanja testosterona, prekinuo na neko vreme, rodio sina (koji u momentu nastanka tog intervjua ima 5 godina) i ponovo se vratio na testosteron.

Dete je zdravo i pravo.
Originally posted by Mr.Ja
Lepo, samo me brine hoce li svi hormoni koje je uzimao uticati na dete?
Pa ja pretpostavljam da se buduci roditelj podvrgne detaljnim lekarskim pregledima pre no sto resi da obustavi testosteron i zapocne trudnocu. Sumnjam da takve stvari ljudi rade neplanirano i bez saveta i nadzora lekara.

Sto se tice dojenja, ne znam zasto bi to bio problem. Neke zene nemaju kvalitetno mleko i lekari im ne preporucuju dojenje, ili jednostavno nemaju dovoljno mleka.
A da ne govorim o razmazenim bogatasicama koje i ne doje svoju decu. Poznato je da su oduvek zene iz dobrostojecih porodica uglavnom imale dojilje koje su dojile decu umesto njih, valjda da im se ne otrombolje grudi.
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Prica je divna i potpuno podrzavam ideju, narocito sto imam druga koji to zeli, i drzim mu palceve, neka bude srecan kao i gore navedeni par, jer zasluzuje!
:hiphip:
a sto se tice onog Mihajla, covek nije ocigledno dobro razmislio gde se nalazi, ko je i sta je. Jer, ako ljudi treba da budu tolerantni prema njemu i ljudima slicnim njemu, zasto ne bi bili tolerantni i prema ljudima slicnim nama, ne razumem.
Roditeljstvo je ljudska potreba, vecina ljudi na planeti voli i zeli decu, zasto bi im uskracivali to najvece zadovoljstvo koje covek moze da oseca?
Ja cu biti presrecna ako jednoga dana budem majka, bilo da to dete bude dete moje zivotne saputnice, ili saputnika, ili (ako Bog da da se i to malo bolje prouci i omoguci prosecnom gradjaninu), moje dete.
Vise od svega na svetu bih volela da jednog dana ja licno rodim to dete, ali ako je to nemoguce, potpuno mi je svejedno na koji nacin cu postati roditelj, vazno je da cu to postati iz ljubavi, i poklanjacu mu svu ljubav ovoga sveta celog zivota.
:beba:
:andjelak:
:grouphug:
:trans:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!