Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Fenomenalno, meni se svidja!
Korisnikov avatar
By tramp
super su i slike i price
Korisnikov avatar
By Zoe
Odlicne su!
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by colorado
Koliko cesto se sastajete?
Dva puta mesecno...treba uskladiti sa obavezama clanova..nadam se da cemo u buducnosti i cesce :)
Korisnikov avatar
By Hys.
fenomenalno, bas mi se dopada, stavila sam link i na jedan drugi forum:)
Hvaja Andre:hug:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by devokICA
:) drago mi je da ti se dopada...nisam hteo da uznemiravam brata marvuka pred ispite ali neka ostavi koju porukicu na forumu kad ugrabi vremena...postajem vec dosadan a ostali transgenderi retko navracaju.. :(

@Simor
Hvala!Trenutno sam u frci ali cim prodje pokusacu da napravim listu korisnih sajtova kao i mini recnik..nadam se da ce ostatak trans ekipice pomoci
Korisnikov avatar
By Val
Mene to "braco" i "sestre" potseca na neku sektu. :puzzle:

Shto se tice slika, ne prikazuju coveka realno. Mnogo vishe pomaze druziti se sa tim ljudima kako bi shvatili rad mozga, osecaje i sve ostalo vezano za tu temu.
Korisnikov avatar
By Andre87
@Clockwork orange

Slazem se za fotke doduse mene je najvise fascinirala ona na kojoj je FTM sa genetskim sinom...divim se snazi tog coveka..bio je na testosteronu,prekinuo..rodio sebi dete i nastavio..kao otac...ostvario je svoju biolosku funkciju..meni najvise zbog toga zvocaju"podizaces tudje dete bla bla"...(pa i vaspitanjem ga oblikujes).."jedinka koja ne ostavi genetsko potomstvo nije od znacaja za vrstiu"(pa sad..)

Originally posted by Val
Mene to "braco" i "sestre" potseca na neku sektu. :puzzle:

Shto se tice slika, ne prikazuju coveka realno. Mnogo vishe pomaze druziti se sa tim ljudima kako bi shvatili rad mozga, osecaje i sve ostalo vezano za tu temu.
Podseca na sektu?Pa topla,prisna rec znaci :) osobama koje svakodnevno vode bitku sa sobom i primaju udarce od okoline
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Andre87
Dva puta mesecno...treba uskladiti sa obavezama clanova..nadam se da cemo u buducnosti i cesce :)
hajde molim te me obavestavaj o tome. Sta se tamo uopste radite?
Korisnikov avatar
By Andre87
Val,procitaj tekstove pored slika…ako zelis mozemo da se I upoznamo (Bg)..nisam sektas a grupa je otvorenog tipa….mozes da navratis

hajde molim te me obavestavaj o tome. Sta se tamo uopste radite?
Imali smo samo jedan sastanak krajem avgusta...samo jedan clan je zavrsio tranziciju,podelio je iskustva sa nama(lekari,porodica...)..mi smo pricali o nasim sukobima sa okolinom,porodicom prvensveno...Dogovaramo se da izdamo zbirku prica...nije sigurno...
Korisnikov avatar
By tramp
@Andre - imam negde spisak terminologije na engleskom koji sam dobila na nekoj od radionica pa cu se potruditi ovih dana da to bacim ovde a ti dodaj/koriguj i sl.

@Val - naravno da je znati ljude licno bolje ali koliko ljudi licno poznaju mnogo transrodnih osoba? Osim toga ja taj sajt vidim kao vid umetnosti a ne samo "informacioni" i u tom smislu mi se dopada a ne kao zamena za poznavanje ljudi
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by tramp
@Andre - imam negde spisak terminologije na engleskom koji sam dobila na nekoj od radionica pa cu se potruditi ovih dana da to bacim ovde a ti dodaj/koriguj i sl.
Hvala tramp :) znacilo bi mi.. na Susans je prilicno opshirno
Korisnikov avatar
By marvuk
Originally posted by devokICA
:) drago mi je da ti se dopada...nisam hteo da uznemiravam brata marvuka pred ispite ali neka ostavi koju porukicu na forumu kad ugrabi vremena...postajem vec dosadan a ostali transgenderi retko navracaju.. :(

@Simor
Hvala!Trenutno sam u frci ali cim prodje pokusacu da napravim listu korisnih sajtova kao i mini recnik..nadam se da ce ostatak trans ekipice pomoci
Evo brat marvuk se javlja i ostavio je par postova chisto da se zna da je zsiv. A i shta kukash nesreco, kad se tipkamo i vidjamo... s vremena na vreme :zacepi:

:friends:
Korisnikov avatar
By Andre87
http://www.aliens-cafe.com/nath_sakura_1.htm
Nath Sakura,francuski fotograf. Bavi se trasseksualnoscu, fetisom i BDSM-om.
Za moj ukus fotografije su previse agresivne..kako nisam ljubitelj BDSM-a...ali se mora priznati umetnicka vrednost. :france:

Plusieurs expositions (musée d'art contemporain de Barcelone, novembre 2005, biennale d'art contemporain de Prague, juin 2004, musée Balaguier pour une exposition organisée par le Musée National de la Marine, 2007), un premier prix de photo-journalisme au Festival de Melbourne (Australie) en 2005 et trois ouvrages (Pouvoirs, Map éditions 2005, Dualités, LP 2006 et Pervy Obsessions, Thomas Ragage éditeur, 2008) ont marqué son entrée dans le cercle fermé des grands photographes hexagonaux. Nath-Sakura vit, depuis mai 1999 avec la fetish model Laïka de N. près de Montpellier.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!