Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Izvinjavam se ako ste mislili da ćete pročitati nešto vulgarno ili na seksualne teme :) Ovo je samo priča o tome kako je jedna cura piškila... :) prvi put u javnom toaletu.

Krenem ja do grada u kupovinu, subota je, onako vežeš rep, obučeš farmerke, bez šminke, da kupiš sitnice i možda nešto lepo (treba da se vidim sa jednim finim dečkom u nedelju, pa rekoh da nabacim nešto novo...). I pripiškilo mi se... Ne sećam se kada sam bila u javnom toaletu zadnji put, i rekoh, eto prilike da vidim kako će sada ovo proći, prvi put, kao devojka!
Razmišljala sam šta da radim, da li da krenem u ženski odmah... a šta ako gospođa koja radi tamo vikne neeeeee! Ako odem u muški, ko zna šta neka budala koja se zatekne tamo može da uradi... definitivno ne izgledam i ne zračim kao muškarac... Pored toga, znam da se žena koja tu radi nagledala sigurno svakakvih ljudi, pa rekoh ako prolazim kod nje... znači napredujem.
Inače, to je jedno mesto u centru malo bolje... Uđem je u toalet, i zaboravila sam gde je muški a gde ženski, stanem, gledam, a gospođa vidi da neznam gde ću, pa reče: tamo vam je ženski... Odmah mi je bilo lakše.
Izlazeći pitam je koliko košta, kaže koliko daš. Dadoh joj malo više nego što je navikla da dobija, zaslužila je. Vidim malo se začudila... stanem ispred ogledala, popravim jaknu i kosu, a vidim gospođa me gleda, okrenem se, a ona reče, hvala ti dušo baš si zlato... Ko zna šta je mislila zašto je dobila malo više...
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
ovo je bas prelepo :)
meni su WC-i uvek bili nesto najgore od najgoreg. i bas sam ponosan na tebe sto si se odlucila i na taj korak :) :hug:
Korisnikov avatar
By shishmish
ja ne idem u javen jer me uvek teraju u muski :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Divno, bas mi je drago........:radosnice:
Korisnikov avatar
By James11
Niki, bravo...
I ura za baba-seru... :D
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Bananice, šta bi trebalo da znači ova faca koju si složila?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ono sto smajli i predstavlja - SWEET!
Slatko mi zvuci prica, i sjajno je to sto ti je teta nesvjesno uljepsala dan:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nema veze cico - skontao sam da je bio nesporazum, pa se ni najmanje nisam cimnuo na ovaj tvoj defanzivn gard:P
Mada, treba da ti bude jasno da bananica nikad nebi mogla da ucini ili pomisli bilo sta sto bi mogla da povrijedi ili uvrijedi nekog od svoje trans bratije:mazi::grouphug:
Korisnikov avatar
By V25
Jako slatka priča, baš me je oraspoložila. Drago mi je zbog tebe!
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Ma ne Bananice, nisam pomislila da iza toga stoji bilo šta uvredljivo, nego onako nisam skapirala, mislila sam da hoćeš nešto drugo da kažeš.

Nego, ima samo jedna osoba koja me zove "cico". Vidim da si je upoznala, zagrli je i poljubi je za mene, i kaži joj da mislim na nju i da je volim
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ah, pa ja cesto koristim "cico" :)
A doticna je sinoc sa svojom rodjakom bila kod mene, izasle smo sve tri na maskembal, pa su prenocile kod mene. Sjajno smo se provele - ona je jedna predivna cura koju sam zavoljela od prvog dana...:mazi:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Blago tebi... em si na moru, em sa mojom drugaricom... ali ne damo se mi, sad ćemo imati demonstarcije ovde... A ja vidiš spremila puce...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!