- 07 Jun 2009, 02:24
Kao prvo, zelim da pozdravim sve koji ce da citaju ovu temu. Ovde me malo ljudi zna, ali na chatu je drugacije. Na zalost, mogu reci da mi je odlazenje na chat DOKURCILO! Izvinjavam se na izrazu, rec je drska i bezobrazna da bi se koristila ovako javno, ali svima ponekad pukne film. Elem, nasa nam draga dell...Ponasa se kao da joj je kanal #gayserbia-lesbians deda u nasledje ostavio. Izbacuje i banuje kad hoce i koga hoce. Sa razlogom ili bez, moze joj se. Naravno da joj se moze, kad unicorn to dozvoljava. On nema vremena za te vrste"gluposti" i nece da se angazuje uopste. Znaci, dajem primer...Ta dellete je banovala psihicku, hapy, mrtvu_ladnu, ovcu, dete_kreten, wickend_game...Da ne nabrajam dalje, ban su dobijale sto nece da se muvaju sa njom ili sto su branile one koje je banovala. Ja sam jedna od onih koja je branila banovane i zato imam ban. E, sad...Dragi nas UNICORN-e, dragi nas "GAZDA", hoces li se udostojiti da dodjes na kanal i pitas ljude sta se desava ili ces i dalje da se pravis lud? Ko zna, mozda se i ne pravis! Uostalom, nicija nije do zore gorela, pa nece ni vasa.