- 19 Jul 2007, 11:36
a zonchetu mozes samo da pljunes pod prozor, mislim sta reci, dovoljno je videti tvoju i njegovu sliku i shvatiti tvoju zavist i ljubomoru. zonche ima decka i presrecan je, a ti mozes samo da se obesis za taj tvoj radijator, da jedes ubudjali makedonski sir i da crknes od muke! bog na chatu, midzet u krevetu!
Originally posted by RACABGkakav prostak! zaboravio si onu tvoju foru s radijatorima za koje te je mesila debela zatvorska kljucarka..ala si se isprojektovao, pa ja sam cula od mnogih chatera da si ti jedna izfrustrirana tetketina i kompleksas i da se zato izivljavas na drugima, a primer kako lecis svoje ustajale komplekse imam sacuvene u logovima koje necu objaviti jer si mi dosadan, a mozda i hocu, ako budem bila isuvise dokona da kopam po mailu.Originally posted by Zonchepoklopish tetku i ona odmah krene da cici ko da si joj oduzeo torbicu sa shminkom i lepak za nokteOriginally posted by RACABGPa kad su se zajebali jednom sa tobom...
veci problem je naci nekoga ko nije pun sebe ko je tolerantan i ko nece zavoditi diktaturu cim imaju @ postaju nesnoshlivi
A sto se tice ove price "takvih kao ti gomila na chatu nude se na kilo ali ja nisam svastojeb." totalno mi simpaticna... Steta sto ne cuvam poruke na romeu da te podsetim par tvojih recenica...
Bogu hvala te ja nisam svashtoprim...![]()
![]()
dete bolje bi ti bilo da se odlepish iz te stolice i poradish na sebi nesto pretvaras se u sosu sve deblja i deblja guzice sve shire i shire imas jako malo godina da bi tako krshasto izgledala
a zonchetu mozes samo da pljunes pod prozor, mislim sta reci, dovoljno je videti tvoju i njegovu sliku i shvatiti tvoju zavist i ljubomoru. zonche ima decka i presrecan je, a ti mozes samo da se obesis za taj tvoj radijator, da jedes ubudjali makedonski sir i da crknes od muke! bog na chatu, midzet u krevetu!