- 04 Maj 2011, 22:54
Odgledao sam prilog jedne hrvatske televizije http://www.youtube.com/watch?v=uQYwCiSs8Yc o lovcima na pedofile
Palo mi je na pamet da testiram ima li pedofil na ovom četu.
Predstavio sam se pod pseudonimom "Bojan95". Učao na čet, i PLJAS! Nisam mogao da se odbranim od arogantnih i psihopatskih seksualnih ponuda. Imao sam utisak da se ceo čet zalepio za mene. Na svakih nekoliko sekundi zakačio mi se po jedan napaljeni četer. Najviše je bilo onih starosti između 25-35 godina, uglavnom oženjenih biseksualaca.
Potpaljivao sam sagovornika provokativnim pitanjima, kako bi se dotični otvorio i pokazao ko je i šta je.
Pogledajte screenshotove (imam problem sa uploadom, pa vam izlažem "samo" ovo što sam uspeo da uploadujem)

IP adresa ovog manijaka što "baš voli klince": xxx
Bilo bi dobro da smislimo nešto da im napravimo sačekušu policijsku.
SMRTNA KAZNA ZA PEDOFILE!
Palo mi je na pamet da testiram ima li pedofil na ovom četu.
Predstavio sam se pod pseudonimom "Bojan95". Učao na čet, i PLJAS! Nisam mogao da se odbranim od arogantnih i psihopatskih seksualnih ponuda. Imao sam utisak da se ceo čet zalepio za mene. Na svakih nekoliko sekundi zakačio mi se po jedan napaljeni četer. Najviše je bilo onih starosti između 25-35 godina, uglavnom oženjenih biseksualaca.
Potpaljivao sam sagovornika provokativnim pitanjima, kako bi se dotični otvorio i pokazao ko je i šta je.
Pogledajte screenshotove (imam problem sa uploadom, pa vam izlažem "samo" ovo što sam uspeo da uploadujem)

IP adresa ovog manijaka što "baš voli klince": xxx
Bilo bi dobro da smislimo nešto da im napravimo sačekušu policijsku.
SMRTNA KAZNA ZA PEDOFILE!