Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By cornflakes
Sigurno ste videli na naslovnim stranama ove dve devojke (a možda ih je neko sreo uživo).

Slika

Ovo me nateralo da razmislim o tome šta bih na sebi promenio da imam novca za takve promene. S jedne strane bih možda malo nos korigovao, s druge ne bih ništa jer ne volim taj "neprirodan" izgled (iako sam svestan da to danas može vrhunski da se odradi).

Kakav je vaš stav o prekomernim plastičnim operacijama? Da li bi nešto na sebi menjali? Da li postoji granica koju smatrate da ne bi trebala da se prelazi pri modifikovanju svog tela (ili ste možda bez ikakvih predrasuda po tom pitanju)? Da ste u ulozi roditelja ili lica koje treba da da savet drugoj osobi u vezi sa plastičnom hirurgijom, kakav biste joj savet vi dali? :sladoled:
Korisnikov avatar
By Mars
Ima tema negde.

Samo fejs lifting kad za to dođe vreme.

O ovima prekomernima šta mogu da mislim: bolesno uglavu.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ja sam sinoc stajao ispred ogledala i zamislio sve kako bih i sta bih, bas bih se promenio, da imam te pare ofc
Korisnikov avatar
By Still
razmisljala sam da otvorim sličnu temu, al rekoh 100% postoji...

za sve treba da postoji granica, pa i za to.

mozda bih jedino povecala cicu&cicu vrh za jedan broj, neku trojcicu da uzmem... al plasim se, a i nekako mi nije neophodno. Drugo nista ne bih dirala za sada :sweet:
By alexandermagic
Nemam ništa protiv, sve dok osoba i dalje djeluje, koliko je to moguće, prirodno. Nenormalne augmentacije usana, grudi i dupeta su odvratne. E da, muškarci koji transplantiraju kosu - mogu se samo tješiti da im se to ne zamijeti.

A ti MDNA, prestani jest feces. :smug:
Korisnikov avatar
By Trilian
^
povecala bi usi?! zaista? nisam znala da i to rade ...

ja bih mozda zelela da sredim nos ali...ono dajem sebi jos 10 godina totalno prirodnog izgleda pa cemo videti tada
Korisnikov avatar
By Blady
Smanjila sise, ako bi nastavile da se povecavaju...
uradila zatezanje lica u nekom momentu.
uklonila podocnjake li ih jos vise povecala
Korisnikov avatar
By elizevin
Ne verujem da bih nesto menjala, sada ili u buducnosti, ali ko zna. A inace, nemam nista protiv, sve dok nije preterano, kao ovo groteskno napumpavanje
By barni
Bore i kese ispod ociju za sada nemam ali uradio bih mozda zatezanje lica posle 40te godine ako se isuvise budem oklembesio a jos decka nisam nasao ...mlad da budem :P

sto se tice ostatka tela ne verujem da cu ikada nesto raditi, tu bas sporo starim, kada pogledam svoje slike tela sada i pre 15-20 godina isto izgledam
Korisnikov avatar
By badu
uklonila/smanjila podnočnjake
Korisnikov avatar
By IriS
nisam luda da kvarim sopstvenu ljepotu :kosa:

što sam starija, to sam sve lepša :lepeza:
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Sto sam starija svesnija sam rizika koje nose plasticne operacije. Ne mislim samo na to da ishod ne bude onakav kakav sam zamislila, jer koliko god preporucen bio, hirurg moze da omasi, i pretera, mislim i na psiholoski ishod. Prihvatanje izraza u ogledalu, koje i sa malom intervencijom moze delovati potpuno strano, posebno kad je rec o rinoplastici.
Koliko god mozda bila nezadovoljna grudima (volela bih da su bar broj vece) osecaj da su tvrde kao kamen i vestackog izgleda ne bih mogla da podnesem. Na manjim grudima, i razlika u jednom broju se vidi iz aviona :(
Korisnikov avatar
By Madonna
IDEMO NA VMA <3333333333333333333333333333333333333333333333333
Korisnikov avatar
By blenta
Nemam nista protiv, sve i ako ne izgleda 'prirodno' (sta god to znacilo)
Moze da izgleda kao tuljan, ukoliko ga/je to cini da se oseca zadovoljno
Ne osecam se uopste pozvanim cak ni da prokomentarisem
Korisnikov avatar
By belch
nikad ne bih to radila
iako će mi ostati gadni ožiljci na ruci ne bi ih sklanjala. a lice, pa, to bi mi bilo kao da se stidim svojih godina. kao što se sada ne šminkam tako mislim da se nikad ne bih ni operisala.

plus što mi je dosta bolnica i doktora za dva života

no ko voli, samo napred
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije mi neshvatljivo, svako od nas poseduje niz kompleksa (hvala ti bezbrižno detinjstvo!)... ali mi je trebalo dobrih 20 godina života da postanem zadovoljan sobom da bih bilo šta bitno menjao sad!

Nikad ne reci nikad, ko zna šta će biti ideal lepote za 15-20 godina... ali ne podržavam napadne ishode operacija (usled odsustva ukusa, da ne kažem pameti).
Korisnikov avatar
By *deni*
Lice - samo korektivno, ne i rekonstruktivno. Ne sviđa mi se kad ljudi promene izgled svog lica do te mere da to više nije njihovo lice.
Ostali delovi tela - po volji. Dizanje i zatezanje guzice, isisavanje slanine, budženje sisa, skidanje gronika - to pozdravljam i zdušno podržavam. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Neutron
Ako bas omlitavim, onda da. Malo kolagena, I hjeluronske kiseline to moze srediti, Neko prepumpavanje I deformisanje nikako. Jako sam navikao na sopstveno telo, poludeo bih da nesto ekstremno promenim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, samo nešto onako s nogu, s injekcijama, bez da se seku uši i krpi dupe. O, sii, siiii :yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
Smanjila bih grudi; da živim recimo u UK to bi mi pokrilo zdravstveno, jer ne bi bila elektivna operacija već potrebna, zbog njihove težine a mojih problema sa kičmom (to mi i rekoše kad bejah tamo -.-)

Svakako, svaka reakcija, ali svaka, zbog samog odlaska pod opštu nosi rizik, posebno kad je neko alergičan na onoliko stvari kao ja, tako da ne znam ni da li bih je radila, obaška što je redukcija daleko komplikovanija i zahteva još više talenta od hirurga i oporavak onoliko traje.

Lm, planiram hijaluron kao Deni što je radio, već za godinu dve, za sada objektivno bore nemam, al će bidne. Sve što može da se radi bez opšte anestezije, nemam ništ protiv.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!