Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Veze su zaista kompleksne i unikatne. Dok se neke zasnivaju na vrelom seksu, druge pocivaju na emocijama, zajednickom zivotu i prijateljstvu...

Na zalost, uglavnom sve veze imaju jednu zajednicku stvar -- neizbezan kraj.

Kada je vreme se kaze zbogom i nastavi sam? Koji su znaci da je veza definitivno pukla i da je vreme da kupite prnje?

Za mene, na primer, prestanak razmene neznosti je signal da je partner "cekirao" iz veze. Cak i kad veza prolazi kroz disfunkcionalne faze, opet ta emotivna razmena i slatke reci deluju kao lepak koji nas drzi zajedno.
Takodje prestanak maste i planiranja zajednicke buducnosti.

Koji su po vama znaci (kod vas i kod partnera) da je vreme da se kaze zbogom?
Korisnikov avatar
By constantine
jel pricas o onom sto si ga kidnapovao? sta nece vise da se igrate?
Korisnikov avatar
By stefan19
hahaha ne o njemu vec generalno. Inace, trenutno izlazim iz 5 godina duge veze pa otud motiv za ovu temu...
Korisnikov avatar
By constantine
lol a za tih 5 godina resetas razne koke i petlove? ne osudjujem samo pitam :)
By alexandermagic
Kad se ujutru probudim*, pogledam ga uspavanog i osjetim jedno veliko ništa.
To je definitivan kraj i ništa što bi ta osoba uradila ne može da me zadrži nakon toga. Sve i da hoće da izvrši suicid.

*još nisam bio u vezi sa osobom koja leže kasnije od mene ili se budi prije mene. :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nadam se da je to jebanje po strani bilo sporazumno. U suprotnom si govedo i jasno je zašto je puklo.

Zašto je ova tema u ovom delu foruma... otvaraš li ti druge delove foruma?

Gotovo je kada počne preispitivanje, kada spontani osećaji prestanu da vode glavnu reč.
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593324#p2593324]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593263#p2593263]stefan19 napisao:[/url]hahaha ne o njemu vec generalno. Inace, trenutno izlazim iz 5 godina duge veze pa otud motiv za ovu temu...
Povrsan. As always.

PS. to svojoj majci u Srbiju pricaj preko skajp kako si se zaljubio i da si u dugogodisnjoj vezi, ne nama leba ti! :lol:
Vazi, evo bas je sad zovem na skajp :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
hopefully I won't have to find out anytime soon
Korisnikov avatar
By Blady
Kad pocnem da se osecam kao da imam omcu oko vrata.
Korisnikov avatar
By badu
^
i još svaštanešto
a neću sad
pasulj mi i dalje u glavi
Korisnikov avatar
By elizevin
Kada prestanu spontani dodiri. Kada generalno prestanu spontani izrazi neznosti. Kada mi komunikacija sa tom osobom postane obaveza, a prestane da bude zadovoljstvo.
By Kragi
Kad lelujanje tvoje kose na vetru izgubi onu car koju je imalo a dodiri postanu strani u meri da te ruke na sebi vise ne prepoznajem kao tvoje. :doh:

ont: kad ti vise ne verujem. ni rec
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nemam jedan kriterijum, uvek je nešto drugo bilo. Kada osetim da to više nije to. Nedostatak poverenja, razočaranje, svađa, poniženje, neiskrenost, dosada, nezainteresovanost... Svašta nešto.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad sam bio mladji, bio sam glupo opterecen time da li me neko voli. Kasnije sam sebe pitao da li ja volim. Nesto mi smeta kod nekoga, ali da li je to dovoljno da ga ne volim. Sada ne znam nista od svega toga.
By Djubretar
znali smo se iz vidjenja dobar dan i dovidjenja
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne treba tu mnogo filoSofirati.
' Sve prolazi, sve se menja, zbogom ostaj, doviđenja ! ' :bye:
To je sve što se o tome ima reći, inače rizikujemo život u prošlosti, a da je predviđeno da čovek gleda unazad, Bog bi mu stvorio oči na potiljku. O, siii, siiiiiii :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!