Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da ne otvaram posebnu temu:

Suzana Mančić: Želim seks na vrhu Ajfelove kule!

"Mnogo puta sam bila u Parizu, ali nikada nisam mogla da čekam u redu da se popnem na vrh Ajfelovog tornja. Volela bih tamo da imam seks. Onako pred zatvaranje, dok vetar duva, dok nas obezbeđenje ne otera. Zaista mislim da bi to bilo odlično iskustvo", ispričala je Mančićeva, koja je otkrila i najneobičnije mesto na kojem je imala seks.

"Moram reći da je seks na hrastovom stepeništu odličan. Ja sam to opisala i u svojoj novoj knjizi i preporučujem svima da to probaju", izjavila je Suzana, koja je jedva čekala da napuni 16 godina kako bi izgubila nevinost sa dečkom u kojeg je bila zaljubljena.

"Gubljenje nevinosti je svakako traumatično iskustvo jer tada završavate jedan život i započinjete drugi i otkrivate seksualnost. Od toga zavisi da li će vam kasnije biti lepo. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Moram da kažem da sam jedva sačekala da napunim 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka i toliko sam ga volela, da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i nikako nisam mogla ranije, ali je svakako bilo divno", priseća se voditeljka svog prvog seksualnog iskustva. Dok mnogi vole da probaju razne poze u krevetu, Mančićevoj je omiljena ona osnovna.

"Omiljena poza mi je ona osnovna, misionarska. Tada imate najbolji kontakt sa vašim partnerom, gledate se u oči, osećate njegovu kožu. Sve ove ostale služe da bi se razbila monotonija", rekla je Suzana.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Boban Stojanovic se oglasio preko tvitera: Ko je Dusan Maljkovic?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a sta tacno predstavlja cin odricanja od jelene karleuse? :kopanos:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako sam pravilno ispratio slučaj, dotični su o ovoj temi pisali na svojim fejsbuk profilima, a Kurir to preneo. Svima dobro. Dotični, poznato je, žude za takvom vrstom publiciteta, novine se pune, o Krmeljuši se priča, narod se zabavlja, svima dobro. A i nije loše što sedma sila obraća pažnju i prenosi šta pederi, barem oni kurentniji i viđeniji, misle o različitim pojavama u društvu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa lako je misliti o Karleusi, sto se ne oglase oko diskriminacija koje fasisti vrse preko medija svaki bozji dan, ne nego im se jos adaptiraju tako sto postaju njihove starlete da bi 'narod imao nasta da se posere.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zaboga, antibiotiče, Azdojkinja nije aktivista u onom užem smislu reči, nije kao, na primer, Nataša Kandić u domenu svog delovanja usko profilisan, on je urednik magazina, pisac, novinar, šta li je, uz to je i peder, pa ga zato često potežu u kontekstu aktivizma, jer nije nepoznat javnosti, tj. njegove aktivnosti su u domenu javnog delovanja. A i Maljković je u zvaničnom statusu slobodnog umetnika, ako se ne varam. Oni nisu zaduženi da sprovode neko humanitarno pravo i pravdu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa mislio sam pre svih na Bobana, on je kao ozbiljan aktivista sto organizuje parade i podijume ili barem ucestvuje na njima, nista nisu poslusali sta im je srbljanovic rekla.
Korisnikov avatar
By *deni*
O, antibiotiče, mače moje medeno, o toj protuvi neću ni da diskutiram, taman posla.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ovo je bio moj status na Facebooku koji je preneo Kurir, a 90% mojih statusa je vezano za diskriminaciju koju vrše fašisti, ali to nikada nije preneo nijedan medij, jer ih ne zanima.
U velikom broju slučajevi ni saopštenja za javnost ne budu objavljena kada su na temu diskriminacije koje vrše fašisti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, nemojte, molim vas, govoriti da fašisti vrše diskriminaciju. Jako para uho. Molim malo stila i rafinmana, osećaja za lepotu jezika u izražavanju da iskažete. Pliz.
:deni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!