Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Jeste li pročitali forumski Pravilnik?

da
6
20%
ne
20
67%
ja sam vel boy
4
13%
:ua: ^^

enivej, danas mi je ukazano na to da što nisam pročitao forumski pravilnik predstavlja 'totalno nipodaštavanje' i općenito najstrašniju povredu svega dobrog u svemiru. nakon toga se postavilo pitanje: 'zašto je onda tebi dozvoljeno uopće biti na forumu?', jer eto nisam pročitao pravilnik.

pa me zanima koliko je ljudi doista procitalo taj pravilnik. budite iskreni, pls. ^^
Korisnikov avatar
By blenta
pa u doticnoj temi si mu rekao da je glup, da je budala i da je neobrazovan - u vise navrata
a on je objavio tvoje licne podatke tri puta,
nadenuo laeremu kokofone nadimke a da ovaj nije ni bio u raspravi
rekao ti da si "ništa drugo do pobjegulja po svijetu. i to ona bezdušna, mizerna, gadna, odvratna, prezrena"

to je to glede povrede pravilnika

i naravno zabranio nam da mu se obracamo u odnosnim temama
ceka se stripi
:novinar:
Korisnikov avatar
By blenta
nije kaznjivo
nego su to jedine teske reci koje su pale
imao je vel i bezobraznijih scena

iznosenje privatnih podataka javno
je vise nego frowned upon

mislim da je pre neku godinu palo par trajnih banova za to
ne samo da sam ga pročitao nego sam ga i citirao sijaset puta...
a velja ima da se štiti mimo pravilnika jerbo je on forumaš sa posebnim potrebama (od kojih su neke gorenavedene), a one su, jelte, mimo pravilnika, i mislim da je u redu da mu se izlazi u susret... :angel:
Korisnikov avatar
By Stripi
blenta napisao:
ceka se stripi
Zaboravite na mene.
Soba mi je tako divno rashlađena, gledam "Shameless" i zaboli đođo za ona prepucavanja u onom jebenom trheadu.
Izrezat ću sutra 3-4 strane i to je to :love:
Ima ovde dosta iskompleksiranih osoba,i koje veoma cesto vredjaju druge forumase.
Ne znam sta misle,da su nesto bitni? ,prave gay bitch!(no hard feelings :D )
Trebalo bi nekoliko osoba dobiti neku opomenu.
Tako ja mislim,sry ako sam nekog uvredio...
By Kragi
Nisam.
Vodim se nekom svojom etikom u diskusijama. Za sad mi uspeva posto nemam opomena :andjelak:
Korisnikov avatar
By Vespertine
e a te opomene... kako da znam imam li ja to...
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja sam svoj zadnji pokupio kad sam na nekoj raspravi (o bareback seksu, čini mi se) nekom forumašu rekao da bi radije pokupio HIV nego bio on. Dok pak nitko nije reagirao na moj šovinistički ispad spram Hrvatske i hrpu drugih, mnogo gorih gadosti. :nezna:
Korisnikov avatar
By Vel boy
e, ovako. u zezanciji i opuštenciji, trashu, trachu i sl. možete kolikogod hoćete let's lynch vel boya teme otvarati i lagati na mene, vređati, srati i kenjati, ali NE možete u ozbiljnijim potforumima, NE možete u ozbiljnijim temama a pogotovo NE možete ovaj flejm nametati meni po celom forumu meni u lice niti za mojim postovima po celom forumu!

having said that, osvrnuću se samo na ove klevete
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561718#p2561718]blenta napisao:[/url]pa u doticnoj temi si mu rekao da je glup, da je budala i da je neobrazovan - u vise navrata
a on je objavio tvoje licne podatke tri puta,

koliki retard trebaš biti da i pomisliš da bi ta brzopotezna izvrtačina i mogla izgledati u nečijim očima kao istina.....
i sam dobro znaš da su njegovi lični podaci autovani od strane njega samog već od bezbroj puta odavno. nisu tajna, jebote, cela gej i šira scena Hrvatske, Srbije, BiH navodno zna ko je popeye, srklet.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561718#p2561718]blenta napisao:[/url]
nadenuo laeremu kokofone nadimke a da ovaj nije ni bio u raspravi

tek o laeremu,
laeremovi startni uvredljivi po ličnom osnovu meni postovi u http://www.gay-serbia.com/forum/vojni-u ... 50163.html" target="_blank, prva dva generalno takva SVAKOM ko se ne slaže u svemu s njim
1. "Teško je vama tupavim zapadnjačkim glavicama shvatiti da su "sekularnost" i liberalna demokracija naše paradigme, ne njihove, stoga je naivno i jadno i rasistički mjeriti tuđu revoluciju samo po kriterijima koji nama pašu.
....................................................
Koja ste vi stoka, tipični moždani izbljuvci sredjestrujaških medija, epitomi plemenskog mentaliteta."
2. ........... tako da ono ne dotice on-line idiote koji iz komfora svojih naslonjača tandrkaju rasističke gluposti kroz tipkovnicu. ......................." (završen citat)

nastanak i nastavak laeremovih prvih uvredljivih po ličnom osnovu eksplicite MENI postova u temi http://www.gay-serbia.com/forum/vojni-u ... 50163.html" target="_blank

3. "Nije te uhitio jer si spektakularno nebitan i jer tvoje potpisivanje neke jebene on-line peticije ne vrijedi ni pišljivog boba, kretenčino smiješna. :lol:
4. Ali i dalje mi nije jasno kakve to veze ima s Egiptom i vama dvojicom ogavnih rasističkih šupčina? Jer zaista nema goreg šljama od rasističkih pedera.
5. Ugl. vel boy je smijesna kretencina jer misli da je disident. Ako radis nesto samo zato da bi sam sebe mogao percipirati kao osobu koja nesto radi, a pri tome nista ne mijenjas, onda nisi disident, vec moralni pozer.
6. Nikada nisam naletio na osobu koja toliko puno razmišlja, a toliko malo zna. Glupani obično ne ulažu toliko truda u svoje idiotske stavove.
7. Super mi je kako svaki tvoj reply otkriva čitav novi set gluposti o tebi. Tako da jedva čekam da vidim tvoj novi i neminovni retorički salto mortale, kojim ćeš se pokušati izvući ćorsokaka neznanja, neinformiranosti i čitanja s nerazumijevanjem, kako ne bi ovako javno ispao baš potpuni idiot. :kokice:
8. Ma znao si ti kurac, vel boy, koga muljaš? ..... Ali meni je strašno zabavno vidjeti kako se cvrljiš, pa ću sjebati i tvoje "objašnjenje" svog glupog zajeba. ....... što znači da si potpuni idiot
b) ......... što znači da si potpuni idiot
c) .............. što znači da si potpuni idiot

jer generalno nisi perceptivna osoba,........što može iznenaditi samo potpunog idiota,

...........Uz to si istovremeno smiješan i pokvaren. Kao Rod Blagojevich u malom. Nula karaktera u moralnom vakumu, sa srpskim prezimenom i američkom adresom." (završen citat)

---- sve to laerem PRVI meni, pa tek sam onda ja njemu rekao što sam rekao

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561718#p2561718]blenta napisao:[/url]
rekao ti da si "ništa drugo do pobjegulja po svijetu. i to ona bezdušna, mizerna, gadna, odvratna, prezrena"

to je to glede povrede pravilnika
srklet PRVI meni

"ma otkud tebi ideja da ti o icemu, osim o guranju dilda u uljem podmazan supak, znas vise od mene?!
pa neću ja irelevantnoj budali dokazivat da je irelevantna budala. to svi jasno vide osim irelevantne budale. :)

da si netko s minimumom utjecaja, kredibiliteta i bilo cega relevantnog, onda bih te isao zgaziti argumentima. no, kako si ti potpuno nevazna pojava u svakom smislu i kontekstu ovog planeta i svakog njegovog djelica, nemastovito vrijedjanje je sve sto ces dobiti od mene. :balerina:

e da, zaboravih jasno reci da si glup. ono, bas si neinteligentan. al si i naporan. no, ne moze izostanak pameti i znanja nadoknaditi to sto si naporan i dosadan.

kud si bas ti uspio prrezivjeti rat u mostaru, a srusise stari most...

i da, osim sto si glup, neobrazovan i jadan, ti si i kukavica. bas si hrpa ničega. nisi čak ni zloban, ni dobar, ni duhovit, ni zanimljiv, ma jednostavno si ništa. kao nekakav bizarni bot koji stanca redikulozne postove i izbacuje kretenske ideje.
da sutra umreš, nitko suzu ne bi pustio za tobom, vjerojatno najmanje oni roditelji kojima se ne smiješ autati a imaš 40 godina.

a vrhunac tvoje psihoze i manije proganjanja je sto mislis da bi ikoga u mostaru bilo briga da se tamo opet pojavis. :lol: kao, ugrozen si! :lol: pa ne bi te ni bajatim somunom vrijedilo spicit u facu, bolje nahranit golubove, njihova govna imaju vecu vrijednost od tebe.
neobrazovana stoko
tvoj zivot je bas nula
ti se fakat nikad ne pogledas u ogledalo i kazes: 'e jebote al sam ja lud!' ......" (završen citat)

TEK ONDA ja rekoh njemu što rekoh da bi bio da mu nije vlast u Hrvatskoj omogućila što mu je omogućila.
ja sam uvek i davno rekao ---- u mom javljanju na forumu, najmanje ste bitni vi dežurni flejmaši i trolovi. vas samo rutinski pobijam.
u mom javljanju na forumu je sva poenta da imaju šta da pročitaju oni koji žele, oni koji razumno i ili iz želje da saznaju i ili nauče nešto pročitaju moje postove.
a ko mi se ispreči na put flejmom, kršenjem Pravilnika, trolovanjem, vređanjem ti će biti hendlani kako mi je nametnuto.
ceka se stripi
Stripija podsećam da je u dotičnoj temi krenulo još na PRVOJ str. laeremovim uvredljivim postom svakome ko ne misli neophodno kao on da bi onda tek eskalirao direktno meni uvredljivo.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]
srklet PRVI meni

"ma otkud tebi ideja da ti o icemu, osim o guranju dilda u uljem podmazan supak, znas vise od mene?!
pa neću ja irelevantnoj budali dokazivat da je irelevantna budala. to svi jasno vide osim irelevantne budale. :)

da si netko s minimumom utjecaja, kredibiliteta i bilo cega relevantnog, onda bih te isao zgaziti argumentima. no, kako si ti potpuno nevazna pojava u svakom smislu i kontekstu ovog planeta i svakog njegovog djelica, nemastovito vrijedjanje je sve sto ces dobiti od mene. :balerina:

e da, zaboravih jasno reci da si glup. ono, bas si neinteligentan. al si i naporan. no, ne moze izostanak pameti i znanja nadoknaditi to sto si naporan i dosadan.

kud si bas ti uspio prrezivjeti rat u mostaru, a srusise stari most...

i da, osim sto si glup, neobrazovan i jadan, ti si i kukavica. bas si hrpa ničega. nisi čak ni zloban, ni dobar, ni duhovit, ni zanimljiv, ma jednostavno si ništa. kao nekakav bizarni bot koji stanca redikulozne postove i izbacuje kretenske ideje.
da sutra umreš, nitko suzu ne bi pustio za tobom, vjerojatno najmanje oni roditelji kojima se ne smiješ autati a imaš 40 godina.

a vrhunac tvoje psihoze i manije proganjanja je sto mislis da bi ikoga u mostaru bilo briga da se tamo opet pojavis. :lol: kao, ugrozen si! :lol: pa ne bi te ni bajatim somunom vrijedilo spicit u facu, bolje nahranit golubove, njihova govna imaju vecu vrijednost od tebe.
neobrazovana stoko
tvoj zivot je bas nula
ti se fakat nikad ne pogledas u ogledalo i kazes: 'e jebote al sam ja lud!' ......" (završen citat)

TEK ONDA ja rekoh njemu što rekoh da bi bio da mu nije vlast u Hrvatskoj omogućila što mu je omogućila.

Gde se nalazi original te diskusije iz koje su ovi citati ? Ja sam to propustio da ispratim.
ti se fakat nikad ne pogledas u ogledalo i kazes: 'e jebote al sam ja lud!' .
Ovo me tera na smeh već pola sata. :pucaodsmeha:
Zato što, između ostalog, ja često sebi u ogledalu to kažem, posle neke bruke, sprdačine, ili kakve slične situacije u koju sebe dovedem. :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
meni jos gore jer mi ovaj novi displej ima odsjaj
te si vidim izraz lica dok citam forum
....
:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By *deni*
Lud je kao struja i hvaljen Isus što ga imamo na Forumu. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!