Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Lohara tebre i grline,

Sha se radi? Nisam dolazio na forum, znachi ne pamtim...

Nalecem samo da najavim dolazak 1. avgusta i da naredim da obrijete masne pichice jer ce biti bluda. Moja 22x17cm dzogura PULSIRA i CRVENI se ko da se pekla na raznju u zelji da izresheta i izburgija mlade i glatke mushke pickice.

Mocete me naci preko dana na nudistickoj na Adi, vikendima po pederskim klubovima, a od 16-26 avgusta u Minhenu ako ima i gastosa ovde.

Prijave na u2u a moze i u komentarima :D
Korisnikov avatar
By Madonna
hoću ja stefi, razbucaj me!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By stefan19
Moze MDNA. Ima da ti potrgam iznutrice svojim palamarom pa ces da se topish i cokcesh od zadovoljstva nakon tog perverznog china, dok ti ljubavni kanal pulsira na vrucem pesku Ade Ciganlije i zjapi za JOSH!
Korisnikov avatar
By Madonna
jedva čekamo i ja i moj ljubavni kanal <3
Korisnikov avatar
By bothways
ako ti se crveni... palamar... možda je reč o nekoj polno prenosivoj bolesti? :eureka:
By loreenche
jao, nova sezona stefijevih bahANALija, cunt wait.
By loreenche
Ali u tandemu sa Le Saint X to ipak poprima nove dimenzije, nedostaje mi. :(
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ova tema je takav "kiss of death" ljudskom dignitetu... :radosnice:
By Kragi
Kaze se Gde ste lopate, stig'o ugalj :smeh:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa kako je to dos'o Stefi, a nema palamara, salama i to onih skotskih neobrezanih? :sigh:
Korisnikov avatar
By badu
bože, kikoćem se k'o šiparica.
Korisnikov avatar
By stefan19

Inace... Uz ovo cu da kidam ( od 1:46) :D

Kako jedva cekam avgust da cherechim glatke balkanske dechake. Ovde u DC sve neki medvedi me jure a ja trazim oble malene jabuchaste guze da kidam i shamaram...
Uh... Vec se vidim zavaljen u koznoj sofi a ispred mene glatki tvink u crvenim tangicama, pa mu zgrabim tangu svojom shapom i privuchem ga k svom telu a on samo zakmechi. No cim oseti moju uspandrkalu grdosiju kako mu gmize po kichmenom stubu, odmah se umiri kao koka nosilja u ranu zoru i pochne da drmusa glavom i nasadjuje se dok mu se kosica kao kokoshija kresa ljulja levo-desno...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:pucaodsmeha:

Izvini ako ću da te razočaram, ali niko tebe u Srbiji ne čeka, jer ima već dovoljno (i obdarenijih) jebača ovde... pogledaj samo na romeu ili već nekom drugom peder sajtu.

Inače mašiš koncerte JK i Cece na Ušću... plen će se razbežati posle toga.
Korisnikov avatar
By stefan19
Ma kakav romeo, ne bakcem se ja tim internet glupostima. Ja se samo najavljujem da dolazim da cepam dupeta ko' lubenice a ko stane u red - stane. Ko ne sta da mu radim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma samo te upozoravam da imaš konkurenciju, nije lako nahvatati ljude, naročito ne u tako kratkom vremenskom periodu od nekoliko nedelja što ćeš biti ovde. Aj pa srećno.
Korisnikov avatar
By stefan19
Hvala al ne brinem se oko konkurencije :D
Ne trazim puno, petoricu da menjam dok sam tu mi je dosta. A i nije bilo tog koji je probao moju salamuru i tehniku a da nije trazio da ga ponovo tucam...
Zato ja polako... Ne zurim, ima vremena, najavljujem dolazak pa ko se prijavi - prijavi. Ako ne, onda odoh na plazu da biram uzivo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Još bolje ako je pet poznanika, da im bude ok i da napraviš redaljku... mislim da ima takvih grupica na forumu, koji se druže.
Korisnikov avatar
By stefan19
Naravno da ne zameram, Denika.
Slobodno uzimaj grdosije, palamare i bljuzgove u usta (sto na netu, sto uzivo) :D ;)
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545331#p2545331]Dirrty napisao:[/url]Još bolje ako je pet poznanika, da im bude ok i da napraviš redaljku... mislim da ima takvih grupica na forumu, koji se druže.
Ne znam ja nikakve grupice na forumu. Ako se jave za redaljku da im pljujem u shupke, da im bradicom golicam glatke guzove otpozadi ko' napaljeni jarac, pa da ih cherechim i rendam, mozemo razgovarati... Za sad samo 3 prijave s foruma :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čuj samo... pa tek si postavio oglas, ima još 2 meseca vremena!
Korisnikov avatar
By stefan19
Dobro, ne zurim se ja nigde... Bice, nace se ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Stefi, tvoja ekscentrična duhovitost k'o da je maligno mutirala, k'o Frankenštajn da se u njojzi probudio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!