Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Decko me prevario, moja reakcija:

1) Kako si samo mogao, djubre jedno bezobrazno?! Dao sam ti sve a tako si mi vratio! Gubi se iz mog zivota :suzelijusameteku:
5
56%
2) Ne mogu da verujem da si me ladno varao. Sa kim? Koliko dugo? Zasto mi nisi rekao? Mogli smo da se dogovorimo da imamo otvorenu vezu.
4
44%
3) E brate, skontao sam da se jebesh po budzacima s kim stignesh, al bole me tuki, kreshi se samo s kondomom, poslednje sto mi treba je da mi donosish "poklonchice" od ko zna odakle.
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By stefan19
Kako si se osecao? Kako si reagovao? Kako si skontao uopste?

Ja sam provalio tako sto mi se pokvario fon, pa pozajmio njegov stari dok ne uzmem novi, a on zaboravio da obrishe saved messages gde se dopisivao s nekim i razmenjivao slike kurcheva i td.
Ne znam zashto al me nesto nije pogodilo. Tacnije, libo-me-tuki, sad mogu da se jebem s kim hocu bez grize savesti, mada je ni ranije nisam imao lol.
Dok mi je s prvim deckom bila depresija najstrashnija kad sam ga izvalio. Valjda sam se tad tripovao da monogamija postoji...

Dakle, sta vi mislite na ovu temicu?
Korisnikov avatar
By blenta
Deder otvori ti stefane i moderiraj mi jednu temu
O tome kad saznas da ti je decko zapravo vec ozenjen

Sto rece gospodja iz klipa
Uglavnom tak'i dolaze
Evo vec treci zaredom :sigh:

A ot:
Razmenjivanje slika kita mi nekako nije strasno niti bi me pogodilo
Mi pedercine menjamo slike kita kao u 90tim
Devojcice sto menjase mirisljave papirice
Korisnikov avatar
By gossip
razmenjivanje slika i ne bih doziveo kao prevaru
ali mi sigurno ne bi prijalo
jednom me je decko prevario "oprostio" sam mu ali sam posle shvatio da ne mogu da predjem preko toga i raskinuo
samo sto moja reakcija nije bila nijedna od navedenih :lol:
monogamija definitivno postoji samo je retka
Korisnikov avatar
By bern
ma kakva razmjena slika... prevara nije nešto što se dogodi "tek tako", ipak je potrebna veeeelika priprema za to (dosta zbirnih sitnih laži).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ček bre, kada si ti stigao da budeš u pokušaju monogamne veze i da guziš 3 tipa ko indijanac?!

Inače, cenim da ću za koju godinu svojim putem doći do monogamije, pa ako se sretnemo... :lizalica:
By Sixto
Ako te zabole tuki u sustini i nisi bio s njim u vezi vec ste bili samo zajedno, tako da ne talasaj previse. Nisi ti njega voleo da bi ti bilo dovoljno stalo.

Test d nekst.
Korisnikov avatar
By bothways
Nikad me niko nije prevario

a da ja znam.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao ali te drame "monogamija ne postoji" su mi bljuc skroz. jos ako me neko pita "jel verujes u monogamiju" dodje mi da se ispovracam :barf: pusiti jedan kurac je postala legenda pa mora da se veruje? :barf:
Korisnikov avatar
By De Vil
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2532751#p2532751]HalfJack napisao:[/url]I'm opend minded i vjerojatno bih ga pitao kako se je proveo s tim likom ako se je već jebao s njim. :lol:
:lol:
MDNA napisao:razbio bih mu zube

Ili odsekao kitu pa poslao doticnom sa kojim je razmenjivao fotke da ima kao uspomenu.
Ne volim sto sam ljubomoran. :sigh:
Ako je neko sa mnom u vezi sta ima da se jebe ili razmenjuje fotke sa drugim likovima. Ja sam ipak za monogamnu vezu i neprijatno bi mi bilo da se jebem sa nekim decku iza ledja, a jos gore bih se osecao da moj decko to radi.

Doduse, do sada nisam bas ni bio sa nekim a da to moze da se nazove vezom pa ne znam sta i kako bih uradio ili reagovao, kada se desi (ako se desi) videcu.
Korisnikov avatar
By Laerem
Jedini razlog zasto bi usao u monogamnu vezu je je da mogu prevariti decka, ali tako da me on ulovi u koitusu, u spavacoj sobi, pa da se onda mogu dramaticno okrenuti i reci: "It's not what it looks like!"

I love that shit.

OT: Najjadnije je lagati partneru i to samo zbog toga da ispadnes vjeran na nivou pojavnosti. To mi je uvijek bilo psiholoski zanimljivo, kako ljudi basically nemaju griznju savjest kada varaju, ali od same pomisli da se to sazna ih obuzima veliki strah i sram. Ali to je zato sto je registar nase licnosti uvijek u Drugome. Osobno nisam monogaman, ali oduvijek mi se cinilo kako ljubav koja reducira bitne stvari poput vjernosti i odanosti na seksualnu iskljucivost stoji na tankom ledu. Zapravo mi se cak cini that they have it too easy - ne jebes se s drugima i prica zakljucena. Dok se u ne-monogamnim vezama vjernost konstantno treba manifestirati u drugim aspektima odnosa. Nacelno nemam nista protiv monogamije, osim u slucaju gdje ljudi ne priznaju da je to potpuno arbitrarni drustveni konstrukt, ali cak i kod relativno intelientnih ljudi - nikada mi nitko nije mogao koncizno objasniti zasto zeli monogamiju, a da pri tome ne upadne u narcisoidni i posesivni diskurs.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Od gomile hejterskog dreka koji prosipaš ovde po forumu, ovo poslednje ti zapravo ima smisla :lol:

Posebno mi se sviđa ovaj deo: "ali oduvijek mi se cinilo kako ljubav koja reducira bitne stvari poput vjernosti i odanosti na seksualnu iskljucivost stoji na tankom ledu."
Korisnikov avatar
By Srklet
mnogo stvari mi je daleko vaznije od seksualne vjernosti, primjerice laganje mi je neprihvatljivo u vezi, ljubav bez istine je govno. dakle, moj problem bi bio zasto se lagalo i presucivalo, jer to dovodi do gubitka povjerenja, a za mene bez toga veze nema.
voljeti nekoga za mene znaci, izmedju ostaloga, biti prva i jedina osoba koju ces nazvati ili koja ce nazvati kada ima les u stanu i treba ga se rijesiti. laganje oko jebanja ne pripada ozbiljnoj ljubavnoj vezi ozbiljnih ljudi. (murder does ^^ )
Korisnikov avatar
By mikeli
Kako si se osecao? Kako si reagovao? Kako si skontao uopste?

Imao sam shemu, idi mi dodji mi, na nagovor drugog lika (preporuke), pristao sam na istu, i bilo je lepo ... dosli do razgovora o iskustvu, pa se ni ja libio da kazem svoja, a ni on njegova.
Vrh bate, znas me, znam te ...
Ufatio se on, jedared, preko nekog sajta, nzm kog, sa klincem kojeg sam ja znao, dugo merkao, i povalili se ... Uf, ludilo, kako, sto, opet otvoreno razgovarali ... i jbg. Bili smo iskreni, jedan prema drugom zato je i prslo !

A sad, jeste on skakao na tuki-jeve ko lud na brasno, ali, radnik je medicinski i siguran je zbog sebe (posto se testiraju, a moz mislit kako je to, kad su nam zdravstveni radnici najgori u drzavi) ... a ja, meni su rezultati negativni, tako da me zabole (patka) !
Korisnikov avatar
By Stripi
Nakon 6 godina veze najbitnija mi je stvar da funkcioniramo dobro kao par i kao tim i bitno mi je da tako i ostane. Jasno mi je da dođe i do nekog zasićenja i da treba malo uzbuđenja sa strane.
Kod mene funkcionira ona Clintonova - don't ask, don't tell i sve pet.
Vjerujem da moje promišljanje može naići kod nekih na osudu ali me to baš puno ne dira :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!