Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Kako ja ne podnosim dvolicne ljude, vi nemate pojma.
Veceras posle predavanja seo u kola sa par koleginica da se odbacimo do drugog kampusa da radimo neki projekat.
I kako smo seli u kola, kvochke su pochele da kokodachu:
"Jeste chuli kakva je bila Mahina prezentacija, katastrofa"
"Heili je takva kucka, ne podnosim je"
"Maha je idiot i nista joj nije valjala prezentacija. Uvek se izvlaci na cinjenicu da ima decu. Sama je KRIVA sto ima decu".
Znaci slusam ove bljuvotine i ne verujem svojim ushima! Alo bre, pa ko si TI da tako pricas o drugoj osobi koju ne poznajes sem na cao-cao sa predavanja?!
Kako ti znas kroz sta je Maha prosla i usudjujes se da tako pricas o njoj ili bilo kome. A prezentaciju radimo za usrani univerzitet a ne za nobela, ne znam sto se jedish?!
Sva ta lazna nabedjenost, prepotentnost i bahatost. Razmazena derishta kojima mama i tata placaju fakultet nashle nekom da seru.
Boze, kad samo vidim ove koledz curketine zahvalim se bogu sto sam gej!
Tako, sad sam se ventovao.

Kako vi gledate na ove karakterne osobine? Da li ste imali situacije gde vas je neko naveo da ispizdite zbog svoje bahatosti i dvolicnosti?

:testerica:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
dvolicnost i ogovaranje ne idu nuzno ruku pod ruku..

ja se rado nalazim sa svojim pederima i uz kafu / pivo ogovaramo i tracarimo. Ali, u 95% slucajeva moja ogovaranja se svode na cinjenice, i ne lizem se sa osobama koje ogovaram (sto je jelte u opisu dvolicne osobe). Osobe koje ogovaram jesu osobe koje ne gotivim, medjutim nisam dvolicna da pred njima budem nasmejana i :giggle: , vec im u lice kazem koje je moje misljenje o njima. Tako da to u sustini nije ni zlo ogovaranje i bitching, vec .. kostruktivna kritika :wundy:

Anhe mi je omiljena drugarica za tracarenje :petra:
Korisnikov avatar
By Blady
uvek u takvim situacijama kazem;
jebem ti mamu
Korisnikov avatar
By blenta
ali stefan:

-rant o ogovaranju
zatim
-glupe koledz curke ahahahahahaa
Korisnikov avatar
By stefan19
Ma jok, ja samo opisujem cinjenicno stanje, jer svako ko se tako ponasa jeste curka ili curan. Mozda nisam specificirao ali te alapace su ogovarale devojku o kojoj ne znaju nishta! Lupetale su kako je "kriva" sto ima decu i ne stize da odradi zadatke i ko zna jos kojekakve netacne gluposti. Jedno je reci istinu a drugo biti licimUr...
By neobavesten
pa vecina na ovom forumu je takva - a i ti Stefane19
pogledaj samo 2 skorasnje teme sa pljuvanjem velboja i onih za njega i protiv njega
Korisnikov avatar
By Madonna
primoran sam da budem dvoličan jer u suprotnom ne bih govorio ni sa kim :drama:
(but most of the time these idiots i'm surrounded with are way too stupid to get my sarcasm so they end up thinking that i like 'em. shut yo stupid ass face motherfucker i never liked yo ass in the 1st place)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pfffff, ljudi su prinuđeni da budu dvolični i da ogovaraju. Zašto ? Pa zato što, kada bi u oči rekli ljudima ono što misle i žele, bili bi napušeni. Zato moraju to da im pričaju iza leđa. Nije prijatno da te neko pošalje u pizdu materinu, ili da te šopi, nakon što mu u oči kažeš, na primer, da se skroz zbabosao, da mu se otromboljila zadnjica i sl.
Korisnikov avatar
By deran
...i tako (na uvod)...

svi mi ne podnosimo dvoličnosti ogovaranja,a iste sebi redovno uredno odpisujemo...

eh,kako ne podnosim dvolične ljude i ogovaranja... :drama:

i da zaključim-ALI ne podnosim dvolične ljude i ogovaranja...

:povez:
Korisnikov avatar
By Mage
Slazem se sa deranom i denijem. Ni sveci ne mogu da tolerisu svaki moguci vid ponasanja. Svakog neko nervira i vrlo cesto nismo u poziciji/mogucnosti da mu/joj to direktno kazemo iz raznoraznih razloga. Sta ako nam je to sef, decko/devojka bliskog prijatelja etc? A i to sto kaze deni, kada bismo svima govorili bas sve sto mislimo, bili bismo najverovatnije apsolutno sami.
Korisnikov avatar
By Mars
U početku beše reč.

Ja sam pre neki dan u telefonskom razgovoru (neplanirano, netipično i bez moje inicijative) žestoko izogovarao treću osobu.

Posle u toku dana osetim da mi je nešto neobično DOBRO i ja shvatim da je upravo zbog toga.
Korisnikov avatar
By stefan19
Mozda nisam napravio dobar uvod u temu...
Svi mi ponekad ogovaramo, to stoji. Iznervira nas drug/drugarica, sestra/brat, sta bilo. Pozalimo se, izogovaramo i teramo dalje...
Ja u ovoj temi pricam o situacijama gde ne poznajemo osobu dovoljno dobro a sudimo o njenom zivotu kao da smo mi savrseni bez razmisljanja kroz sta je ta osoba prosla.

Sigurno sam i ja u nekim situacijama sudio druge upravo ovako kako opisujem da ne bi trebalo, ali sinoc sam razmislio i zakljucio da tako vise nikad ne bih trebao da se ponasam.

Nikad nisam podnosio cinicne, dvolicne i samozive ljude. A cini mi se kako starim da te osobine sve manje tolerishem i sve manje sam spreman da "predjem" preko prljavog jezika...
Korisnikov avatar
By Hys.
tracarim nego sta, ali prezirem licemerje.

Koristim ga tamo de moram nekada biti prinudjena, ko i svi sane ljudi, na profesionalnom planu.

U smislu da moram da se smeskam i budem ljubazna i sa ljudima koji mi nisu simpaticni.

A posto to moram da radim nekad kad radim, NE PADA MI NA PAMET da to radim u privatnom zivotu. Bas mi se jebe zivo.

I imam prijatelje i drugare, tako da ne mora covek da bude fejk da bi imao ljude oko sebe...

Posto je stefan postovao u medjuvremenu da dodam:

to sto su one radile je jako, jako ruzno. Kad cujem takve stvari, reagujem, i na poslovnom i privatnom planu. Kada ljudima pokazes "grace", navedes ih da stanu i razmisle, cesto reaguju ok. Recimo, ja bih rekla: zamislite kako bi vam bilo da imate nezasticeno bice o kome brinete...ne mozete da krivite nekoga za nesto jer ste i vi sigurno nekada pogresile...itd itd...

Nekada se ljudi postide i uvide sta rade. Veruj mi.

A nekada su sociopatska goveda koja ne umeju da ostvare iskren odnos ni/sa/kim
Korisnikov avatar
By stefan19
^ Odlicna analogija.
Da dodam, te devojke u maju diplomiraju kao medicinski radnici. A ako se tako ponasaju prema kolegi/koleginici, kako li ce tek govoriti o pacijentu o kome jos manje znaju.
Tesim se da im prepisem to na mladost, neiskustvo, nezrelost... Samo nikad ne bih voleo da takve medicinske sestre brinu o meni.
Korisnikov avatar
By Mars
A, čisto informacije radi: da li se ona na neki način stvarno izvlači na činjenicu da ima decu, ne odrađuje svoj deo posla kad su grupni projekti u pitanju, ima poseban tretman kod profesora i sl?
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2522430#p2522430]Mars napisao:[/url]A, čisto informacije radi: da li se ona na neki način stvarno izvlači na činjenicu da ima decu, ne odrađuje svoj deo posla kad su grupni projekti u pitanju, ima poseban tretman kod profesora i sl?
Da, dozvolili su joj par puta da polaze ispit par dana posle zakazanog termina.
Ali to po mom misljenju nema veze. Devojka je uvek bila fer prema svima. Nikog ne ometa. Ponekad dovede klince koji sede u poslednjoj klupi i cute dok ona polaze ispit. Mislim zamisli kako je tek njoj, em je na fakultetu gde ima predavanja, ispite, praksu, plus i radi puno radno vreme, a povrh svega ima i dvoje dece da brine o njima.
A onda dodje neka balavica kojoj mama i tata placaju da zivi na kampusu i studira da sere o devojci koja se krvavo bori za svoje mesto u drustvu, more mursh bre! I jos se derishte naslo pametno da kaze kako je nerviraju deca sto dolaze u ucionicu. Ma daaaaaj molim te.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ne budi govedo, ne moras da osudjujes svaku zenu iole mladju koja ima dete.
Korisnikov avatar
By bern
ukoliko nema zloće, sve se da hendlovati... ukoliko ima... šut-krta.
Korisnikov avatar
By Madonna
šorti, kad staviš takav gif.. onda ti ne treba strelica :sweet: osim ako nije upućeno OVER THE RAINBOW ali onda je bolje citirati. :r&r:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!