Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Bas čudno. Za njega se pisalo da se medijski ne eksponira i da je arogantan. Nikada nije davao intervjue.
Sad je suvlasnik Index radija, koliko znam.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa to cemo videti ako bude usao u kucu VB, mada jetoni montano prvi kandidat za omiljenu hejt personu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Znali su koga i da izaberu.. Njega se sećam iz Minimaksovih emisija, majice SSSR-a koju nije skidao, verbalnih okršaja sa Merlinkom i Attilom Kovacsem.. Grozan, grozan lik. :bljak:
Korisnikov avatar
By Burak
B92 emituje ovo?! :pljuje:

Očekujem da će biti jako dosadno.. Kako i da bude zanimljivo kad u VB nema: Vendi, Zorke Brunclik, Maje Siskolić, Mice Trofrtaljke... One su sposobne da naprave cirkus sa svojim svađama, izjavama isl.. Od ove postave očekujem jedno pošteno smarenje..
Korisnikov avatar
By Mars
U startu mi je bezveze sto traje samo mesec dana.

Premalo je to vremena za prave nervne slomove i zanimljivu akciju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ako je ovde iko iko vredan gledanja onda je to Danica M. :calista:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Al' kapiram da je i dalje mutav...
Korisnikov avatar
By Mars
Neću to da gledam ni na nivou dnevnih pregleda (tj. kad u Kuriru vidim ko se s kim pokačio).

Mom senzibilu više odgovara Farma, mada sam hteo sebi vratne žile da čupam kad sam video da će Marina Perazić ponovo da bude - dokle?!? Ja razumem da je to za nju sladak i lak 'leba, al pobogu kako je nije sramota više, koji put učestvuje u tim sranjima u CRO i Srbiji...
Korisnikov avatar
By *deni*
Perazićeva je sedela kod Sanje Marinković u prošlom izdanju Magazina IN i izazivala mučninu svojom pričom o seksu, a naročito svojim opskurnim muzičkim nastupom, gde se bacakala na bini kao neka svinja na elektrošokovima. :elektro:
:bljak:
Užasno neprijatno za gledanje i slušanje. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Verujem.

U jednoj Farmi je imala zadatak da nasmeje onog brkatog tipa pa se koketno i erotično (ili je bar ona mislila da je tako) - vucarala po onom dugačkom stolu na kolenima prema njemu.

On se nije nasmejao, ONA jeste, dok su je drugi sažaljivo gledali.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, da... Ali svaka njoj čast, ona napravi sebi žurku i njojzi bude fino. Ja je ne sažaljevam, ja joj se samo smejem, zato što mi je smešna kad počne da se bacaka kao svinja na elektrošokovima. A kad počne da priča o seksu, onda je to već neprijatno i mučno slušati. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
To nisam video, ali mi je vise nego degutantno to njeno stalno nabacivanje da je ubace/vrate/uvedu/ugoste na jebenu Farmu...

"Spremna sam da se suočim sa Firčijem, i psihički i fizički, ALI samo na Farmi!"

Ono-za PARE.

Dno, ženo, DNO.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!