Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Sta je uzrok ove moje fantazije?

1) Bujica testosterona koja me tera da istresem seme gde god stignem.
5
42%
2) Cista zelja za eksperimentisanjem.
2
17%
3) Crna magija koji mu baca staromodna africka koleginica iz Etiopije.
5
42%
Ijao, ajde sto su neki ljudi "bi/gay curious", vec sto sam ja u poslednje vreme tako napaljen na ideju da probam seks sa devojkom, ma haos-- pojma nemam sta je uzrochnik.
Peder sam bio od jaslica. Mislim, sisao sam prst do prvog osnovne i drkao rodjacima i drugovima u podrumu igrajuci se "trazenja u mraku". Cak sam i jednog druga u osnovnoj ubedjivao da mi pokaze kurac na chasu biologije a ja njemu za uzvrat dam zvaku (?!).
Dakle oduvek sam se smatrao cistokrvnim pederom te mi sad ovi strani nagoni prave haos u glavi. Jako me kopka kakav bi bio osecaj kad bih devojci rashirio picu svuda po mom licu, kao da je parmezan koji se cedi i tegli a ja je srchem i topim se od miline. Takodje bih voleo da osetim tople glatke butkice pod svojim masivnim shapama, a najvishe od svega bih voleo da joj izreshetam koku u jedno 8 razlicitih poza dok vrishti, jeca, i zapomaze od zadovoljstva.
Devojka kakvu zelim nije nikakva dobrocudna lepotica koju bih zenio, vec cak sta vise, dobro popunjena prosecna bezobrazna kuchka koju bih tako kaznio svojim nabreklim debelim palamarom da bi joj sve i jedna rupa pulsirala i bridela narednih nedelju dana.

A sad pitanje -- Da li je iko imao "Str8 curious" fazu i koliko je trajala? Takodje, sta mislite da je uzrok ove moje fantazije?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508846#p2508846]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508845#p2508845]stefan19 napisao:[/url] da joj izreshetam koku
:lol: :krezavi: :rotflmao:

... stefiiii... hvala ti :krezavi:

ont: Nije ti ništa, to potpuno normalno. Ali verujem da će biti zanimljiva tema :klap:
Nema na chemu sinti ;) I stvarno mislis da je to normalno? Trazio sam po online oglasima parove, videcu da nadjem nesto pa cu vam prepricati dogadjaje. Valjda me nece pojesti pichka kao crna pecina :uplasen:
Korisnikov avatar
By nsc
uvek me nasmeju ova tvoja ozbiljna pitanja i razmisljanja :mazi:

a ko te sprecava da probas, pazi samo, moze ti se dopasti, pa ces posle juriti mamice sa debelim khm, khm

novcanikom
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jao moram priznati da su mi slicne ideje prolazile kroz glavu :)

Pitanje je; da li bi me to ucinilo biseksualcem, u slucaju da mi se seks sa devojkom dopadne? Imam izvestan strah od toga, jer bi me dovelo u neku vrstu krize identiteta, pa tako nisam nesto opusten po tom pitanju.

Bio sam sa par devojaka, ali nisam nikad imao seks (penetracju ili oral), zadnji put sam mogao sebe da vidim u ogledalu spavace sobe dok smo se valjali po krevetu, i prvo sto mi je palo na pamet dok sam gledao taj prizor je - da bi mi familija bila presrecna da me vidi, a to mi je bio takav turn off :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa tako nekako i ja mislim,
nekako bi svi uslovi za realizaciju seksa sa zenom morali biti previse idealni da bi bili ostvarljivi, sto u mom slucaju znaci - bez emocija i dzentlmenstva, recimo, mozda neka mala pohotna azijatkinja, sto je malo 'lame' s moje strane.

Da se zaljubim u devojku nikada necu moci :( ma ni priblizno.
Čudi me to što pričaš, Drkače, iskren da budem. Pošto si polno prilično obdaren i razvijen, mislio sam da si od onih koji bi i muvu u letu saleteli, što bi rekao naš narod.
Očito je da ne valja generalizovati.
:fancyklap:
By Sixto
Stefane, babuskere imaju ipak tanje novcanike od tatica. It is a man's world.
Korisnikov avatar
By Hys.
jbt parmezan stefane kako ti to pada na pamet a i ja sebe kad koji kurac ulazim u ove tvoje teme kad znam da cu 'teti da bacim peglu :lol:

btw denika mislim da ako nije mozda skroz tacna ko ni svaka generalizacija, da mi se svidja tvoja generalizacija o biseksualnim ljudima i da sa svoje strane mogu da reknem da je istina ziva :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jos sam i razvila fantaziju o tome kako podvodim svoju devojku nekom pederu... :droll:

dakle, lancana reakcija!
Korisnikov avatar
By stefan19
E takoooc. Upravo se probudih, skuvah kaficu i sad listam vashe odgovore (omiljeni deo jutra, mmm :) )
Znaci koliko mogu da procitam, po vama ovo nije nenormalno i ne desava se tako retko?
Jako mi se dopada Denikina teroema o visokom stepenu napaljenosti/libida i bisexualnosti. Mislim da se upravo to meni desava jer u poslednje vreme ne prestajem da mislim na seks.
Pored toga imam i jednog ozenjenog druga, tatica Doug se zove sto mi razbija vilice u njegovoj garazi svojom usijanom mochugom dok je zena na poslu. I pitao sam ga, posto je bi, jelte, da li preferira odredjeni pol. A on kaze da ne jer je jaaaako napaljen i da mu je bitno samo da jebe ali da sa tipovima voli i da bude ponizna kuchkica u gacicama koje mu mushkarchina potrga s dupenceta a zatim izrazbija od qurca.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sto da ne? ako ti se svidi bice kao prvo gej jebanje i gej veza, pa otkrivas kako to ide i gde sta kako i tako dalje :radosnice: pa jos ako je starija dama a ti joj kazes da ti je prva pa joj se picka pretvori u ono iz aliena od uzbudjenja :radosnice:

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Fantazije su nekad samo to, fantazije. Ne znači da će te to nužno uzbuditi uživo, ali ne možeš biti siguran dok ne probaš. Javi utiske i detalje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Aj snimi doživljaje stefane... bez face može, ali baš me zanima kakva ti je energija u krevetu, da li je makar približna ovoj na forumu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!