Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam se tokom leta onako otegle muda i sise padnu još za koji cm bliže pupku, kao posledica prirodnog zakona da se tela na toploti šire, a na hladnoći skupljaju i kakve još parcijalne prirodne reakcije karakteristične za pojedina godišnja doba uočavate na sebi, ili u svojoj okolini ?
:vruce: :roni:

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
čitam ''da li vam se tokom leta onako otegle muda i padnu još koji cm bliže pupku'' i kapiram, jbt, kako to da izmerim, stoj na rukama, sveća, šta? :puzzle:

ont: i zimi sam u toplom kad ih viđam.
Korisnikov avatar
By bern
ja sam pomislio na fiziku fluida. stvarno sam pogrešno skrenuo kod albukerija i otišao u društvenjake.

ništa spektakularno nisam primijetio u vezi sa temom, van biološki standardnih mehanizama rashlađivanja reproduktivnih organa. gle koliko višesložnih riječi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sise se ne tegle tokom leta, jer ne potrebe da beze od zagrejane telesine

za razliku od mudanaca
Deluju mi isto nisu se nesto rastegla. A vidim i drugim decacima izgledaju normalno. :bubbles:

Jedino malo smrsam jer ne mogu da jedem puno kada je vruce. To primecujem na sebi.

A okolina, vidim ljude kako trce kao blesavi, bas me zanima kako im nije vruce. :nesiguran:
U ovoj brojnosti različitih tumačenja i nejasnoća vidim jedan potencijal, jednu kontroverzu u najavi ove teme, oko koje bi mogla da se isplete zanimljiva diskusija, uz malo želje, napora i truda.
:yes:
Korisnikov avatar
By antibiotic
zar ne bi trebalo da tokom leta budemo zategnutiji nego preko zime zbog povecane fizicke aktivnosti?

i meni se na toploti siri, ali se i puni :)
Korisnikov avatar
By gossip
^ kao sto kaze post iznad...leti se vise krecem i jedem lakshu hranu pa sam mrshaviji...a zimi sam uvek deblji zbog silnih sarmi i tako toga xD
Ma, to je jedna umetnica, koja je bila uvažena u svoje vreme, pa je sad pod starost pošandrcala. Ne znam šta joj je to trebalo, da dozvoli sebi da posle ovakvih evergrin hitova :

... bude zapamćena i po onoj sprdačini sa masažom. :njuska:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
bar ce sve te umetnice jednog dana
a po tvojoj smrti

da stupe u neki aktiv i podignu ti memorijalnu plocu.

a za sise ne pitaj.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419020#p2419020]Orlando the Lady napisao:[/url]bar ce sve te umetnice jednog dana
a po tvojoj smrti

da stupe u neki aktiv i podignu ti memorijalnu plocu.
Jedna od tih arhiviranih pevačica mi upravo na fejsbuku preti izmenom ličnog opisa i kaže da bi mi bolje bilo da joj dam broj telefona, da mi ne bi došla na vrata i sve to zato jer me sumnjiči da sam otvorio nekakav njen lažni fen pejđ na Fejsbuku, koji , navodno, degradira njen lik i izlaže ga podsmehu.
A oslovljava me i sa '' Stara Curo '', iz čega zaključujem da posećuje i ovaj Forum, pa ću iskoristiti priliku da joj poručim da se broj moga telefona nalazi među podacima na mom fejsbuk profilu. Taj podatak namerno neću da joj otkrivam na fejsbuku, nego neka se potrudi i to ovde sazna, kad već nema strpljenja da čita detaljno informacije na tuđim fejsbuk profilima. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
deni, evo dusa, evo telo :hail:
pazarila sam nekoliko brushaltera dezenom i cipkom meni nesvojstvenih u nekom napadu zenstvenosti, sta li je, pa sada i dalje uglavnom landaraju slobodne
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da. Meni od temperature uzasno mnogo zavisi velicina i kurca i muda... Mudova... Mudiju.... Aaa whatever. I u stanju su za minut da se smanje ili povecaju, preko duplo vise.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419170#p2419170]Orlando the Lady napisao:[/url]deni, evo dusa, evo telo :hail:
pazarila sam nekoliko brushaltera dezenom i cipkom meni nesvojstvenih u nekom napadu zenstvenosti, sta li je, pa sada i dalje uglavnom landaraju slobodne
Pa, svaka žena voli da naglasi svoj ženski seksepil u nekim situacijama i prilikama, osim ako nije baš okorela bučica. Tako ja kontam te stvari.
:lezkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!