- 30 Jun 2012, 21:45
Nikada nisam bio neki spavach. Valjda sam od malih nogu shvatio da "ko rano rani, dve srece grabi"...
Doduse, kasnije u zivotu, bilo je perioda kada sam zaglavljivao u snovima do podneva, ali to se ne racuna, jer su to bile situacije kada sam u krevet odlazio oko 7. A.M, naravno...
Cak i u tom periodu, nisam odvaljivao po 12 sati spavanja. Mozda i na tom planu genetika ima nekog uticaja . Moja "luda" majka i dan danji spava izmedju 3 i 4 sata... 
Elem, u poslednje vreme mi neobicno prija da ustanem oko 6. A.M, naravno... Super je to - zora nad Okeanom, kafa+djus. Naizmenicno. Vec tradicionalno pocinjem dan uz listanje novina i smejanje naglas.
Zabavno, iznad svega.
Taj jutarnji ritual poseduje i time-line. Dakle, zna se dokle se ispija kafa, namesta krevet, peru sudovi, tushiranje, spremanje i sl. Opsesivno kompulsivan? Zaokupljen perfekcionizmom? Ili, nesto trece...
Ma, nema veze - sve dok ne ugrozavam druge, nisam opasan. Jel` tako?
Kada vi obicno ustajete?

Elem, u poslednje vreme mi neobicno prija da ustanem oko 6. A.M, naravno... Super je to - zora nad Okeanom, kafa+djus. Naizmenicno. Vec tradicionalno pocinjem dan uz listanje novina i smejanje naglas.

Taj jutarnji ritual poseduje i time-line. Dakle, zna se dokle se ispija kafa, namesta krevet, peru sudovi, tushiranje, spremanje i sl. Opsesivno kompulsivan? Zaokupljen perfekcionizmom? Ili, nesto trece...

Ma, nema veze - sve dok ne ugrozavam druge, nisam opasan. Jel` tako?

Kada vi obicno ustajete?