Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Jao heeeelp ljudi, jos mesec dana i stizem u Srbiju da LUDUJEEEEM.
Znaci vec sam kupio kartu, poklone, i ustekao dve hiljade $ za dobar provod.
Ja ne mogu da spavam od uzbudjenja ljudi iako ima jos MESEC dana do polaska.
Ne mogu da docekam da sashem sve te srpske kobasice, da izlazim, da propushim na mesec dana i da zivim... Evo intenzivno treniram da budem u top formi za plazu. I kad dohvatim sve te ozenjene bljuzgave palamare da mi balave u shaci i da ih cokocem... Jaooooo jedva cekam.
Dakle HELP PLEASE -- kako se vi borite sami sa sobom kad ste uzbudjeni oko necega toliko da ne mozete da zaspite uvece?
Znaci havarijaaaaaa...
Korisnikov avatar
By stefan19
A najgore od svega je sto kad dodjem, odmor PROLETI kao da je 1 dan a ne 1 mesec :(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zasto bi se borio? uzivaj u uzbudjenju. sve ce to da splasne tako puno kad dodjes i kad vidis koja je jad i beda ovde i kad pomislis "zasto li sam se ja uopste radovao?" i kad vidis sve te nezadovoljne ljude na ulicama koji te ubijaju pogledom i onda shvatis koliko ovde ljudi generalno pate i zbog te patnje postaju agresivni do mere da te napadnu na ulici zbog tipa frizure i onda usred svega toga ce da ti se desi jos neko sranje i sav razocaran i unisten ces se vratiti nazad i vise nikad neces pozeleti da se radujes oko dolaska u srbiju.
Korisnikov avatar
By blenta
ne vidi stefan te povrsne gluposti
on gleda ljudima u dubinu... u gace... :]
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402045#p2402045]Anhedonie napisao:[/url]zasto bi se borio? uzivaj u uzbudjenju. sve ce to da splasne tako puno kad dodjes i kad vidis koja je jad i beda ovde i kad pomislis "zasto li sam se ja uopste radovao?" i kad vidis sve te nezadovoljne ljude na ulicama koji te ubijaju pogledom i onda shvatis koliko ovde ljudi generalno pate i zbog te patnje postaju agresivni do mere da te napadnu na ulici zbog tipa frizure i onda usred svega toga ce da ti se desi jos neko sranje i sav razocaran i unisten ces se vratiti nazad i vise nikad neces pozeleti da se radujes oko dolaska u srbiju.
:( Uh, nedao Bog da se to desi. Nekako kontam da ce biti super. Do sad sam primecivao siromastvo i prostakluk, ali mi nije bila frka da bar sponzorishem ortake izlascima dok sam tu pa nam je bilo OK. Cak sam neke i vodio u Smiley iako su str8 ;P
A na plazama ce valjda biti super tatica i alkohola pa ce sve biti cool.
I da, nedostaju mi cigare. Nisam vec 11 meseci zapalio, pluca ceznu ;)
Zasto trenirati i imati super telo ako ne uzivati u njemu i ne unistavati ga pomalo cigarama ;)

Jedini problem je sto su neke tatice u Srbiji do sad ocekivali da padnem na dupe kad vidim pun novcanik, a kad se ispostavi da ja imam vishe, onda se smore i ne samo sto propadne akcija vec se i oni odjednom potunje. Moracu da glumim sirotu kuckicu spremnu da me sponzorishu ako hocu da vidim kite ovog puta :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402070#p2402070]speedygonsales napisao:[/url]Зар их нема у УСА? :)
Не би ли требало да је тамо бољи провод?

Или можда има нешто посебно у српским кобасицама... :P
Pa nije mi nesto provod u USA da ti budem iskren. Provod mi je kad odem na Karibe ili Aziju, Evropu, Juznu Ameriku... SAD su mi za rad i ucenje nekako. Sve je stegnuto.

A pored toga, srpske kobaje su mi zakon. Obozavam izgled prosecnog srpskog muskarca. Kao poluarapi crni a sa velikim neobrezanim parizerima. Ma milina...
Ja mislim da je stefija ovo uzbudjenje i pechenje strefilo iz patriotskih razloga. Ipak je on rodjen ovde, prvu je slatku krushku maznuo iz komshijske avlije ovde, prva mu je bruca nikla ovde, prvo je toplo seme prolio u svoju desnu shaku ovde, prvom je dedi sa visokom penzijom namignuo ovde itd. Takve stvari su duboko uskladishtene u dushi.
Korisnikov avatar
By bern
pa ne znam kako se tu može pomoći... osim da american daddies učiš srpski. u pauzama, of course... :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402096#p2402096]*deni* napisao:[/url]Ja mislim da je stefija ovo uzbudjenje i pechenje strefilo iz patriotskih razloga. Ipak je on rodjen ovde, prvu je slatku krushku maznuo iz komshijske avlije ovde, prva mu je bruca nikla ovde, prvo je toplo seme prolio u svoju desnu shaku ovde, prvom je dedi sa visokom penzijom namignuo ovde itd. Takve stvari su duboko uskladishtene u dushi.
:smeh:

Stefane ja nisam gadljiva osoba ali kad ti namerno krenes da opisujes kresanje i pusenje kurca kako opisujes sa sve onim glagolima i hranom meni bre gadno u picku materinu.

Aj jednom napisi "pusenje/kresanje/jebanje" bez da ides u kobasice i coktanje? Vizuelni sam lik, svaki put zamislim mesto kite jebeni parizer.

Mislim, ja ovako lepo zamolila.....cisto da mi se nekad ne baca pegla kad ti citam post takav...
Korisnikov avatar
By Hellas
Ma ja mislim da je Stefan samo gladan, jer drzi dijetu da bude lep kako bi ga neko uopste uocio na prenaseljenoj Adi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402191#p2402191]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402096#p2402096]*deni* napisao:[/url]Ja mislim da je stefija ovo uzbudjenje i pechenje strefilo iz patriotskih razloga. Ipak je on rodjen ovde, prvu je slatku krushku maznuo iz komshijske avlije ovde, prva mu je bruca nikla ovde, prvo je toplo seme prolio u svoju desnu shaku ovde, prvom je dedi sa visokom penzijom namignuo ovde itd. Takve stvari su duboko uskladishtene u dushi.
:smeh:

Stefane ja nisam gadljiva osoba ali kad ti namerno krenes da opisujes kresanje i pusenje kurca kako opisujes sa sve onim glagolima i hranom meni bre gadno u picku materinu.

Aj jednom napisi "pusenje/kresanje/jebanje" bez da ides u kobasice i coktanje? Vizuelni sam lik, svaki put zamislim mesto kite jebeni parizer.

Mislim, ja ovako lepo zamolila.....cisto da mi se nekad ne baca pegla kad ti citam post takav...
Jaoj Hys a.k.a. siktalica, pa znas li ti kako je meni tesko da se oduprem koriscenju rechi "parizer", "salamura", "palamar", "dzogura", "grotlo", "ushtap"... Kad me ponese uzbudjenje i kad u jednom dahu kucam post, stvarno mi j problem da se iskontrolishem. Obecavam da cu sl. put pokusati da koristim neke blaze izraze ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Dobrodosao međ parizere !
Sa svcjim uzbudjenjem se borim 'vako: izdrkam, 2-3 put za 1-2h uz neke meni interesantne klipove sa ili uz belami-a ....
nekad sam znao otici u kafanu, i napiti se ko stoka, da se kraja veceri, nesecam ujutru u krevetcu .....

ps. obradovashe se sve srpske kobaje, od one blage, pa ljute, i svih ostalih pakovanja (da ih nenabrajam) :eya:!!!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402209#p2402209]stefan19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402099#p2402099]Sixto napisao:[/url]Gasi vatru Stefane!

Met'i kockicu leda u ankicu, da vidis kako splasne zelja!
Haha, led se otopi za chas, sikstic, a zelja nece da splasne. Moracu nekako da se istripujem i da ne mislim na put uopste dok ne dodje ;)
Jes da se otopi, al cmaric se stegne da ne moze travka uci. Jajca pobegnu u stomak kao da se nikad spustila nisu odande!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!