Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Ovim putem se obracam dragim forumashima i iskam da cujem vasa iskustva, vapeci za savet...

Dakle situacija je sledeca -- navukao sam se na frotting.

Svaki put kad vozim metro, ja stanem kao sinji kobac na platformu i cekam da voz stane. Onda odshmecam vagon koji je KRCAT da ne moze da se dishe, i u kom ima najvishe str8 looking frajera i tatica. Kad vidim te poslovne ljude nagurane kao sardine, odmah zamisljam kako ja stojim u sredini i kako me petorica drpaju sa svih mogucih strana.
Onda udjem diskretno kao prava dama i uguram se medju masu. Spustim ruchice na stranu, pa kad voz pochne da se trucka, ja ritmichki pocnem da drpkam kurce i dupeta stranaca. Ponekad se kurcovi i ukrute od slasti i milosti, a nekada i dupeta pochnu da mi se nabijaju na ruke, kuk, ili kurac.

Dakle HELP PLEAAASE... Da li je ovo OK? Ne zelim da prekidam ovu predivnu naviku, a vas pitam da li ste imali slicnih iskustava i da li praktikujete frotting?
Budite iskreni :awesome:
By alexandermagic
Stefi, ne drapam ljude iz čista mira za spolovila i guzove, ne ide mi uz imiĐ. Također ne nalazim interesantnim da se sad ja na bilo kom mjestu stiskam uz nepoznate osobe. Distanca je zlato. :awesome:
Korisnikov avatar
By bern
razumijem stefana :drama:

desilo mi se to kao napaljenom pubertetliji, slučajno. šok za nekoga ko je na distanci kao ja.

ali, eto, sad znam i riječ.

stefane, učivaj u "frotingu" tu gdje si. znaš i sam da se ljudi ovdje ne kupaju redovno. tako bi onda froting dobio drugu dimenziju... "dirty frotting" :D
By ~ Le Saint X ~
ah... a tek metro u Parizu
i budes okruzen napaljenim Arapima
:drama:

I so understand you

i posle u prvi wc odes da izdrkash kao lud
ah...

que de bons souvenirs ...
Korisnikov avatar
By Madonna
AH, da. zaista su takva iskustva jedinstvena i neponovljiva, uglavnom ne mogu ni da izdržim pa ga malo vadim, uzbuđuje me mogućnost da me neko vidi kako ga gladim...
ali niko me još nije video :(((Ć
voleo bih da se jebem s vozačem autobusa dok vozi. da mu sedim u krilu i da se prcamo i onda da svršimo po volanu koji bih kasnije olizao sa prstiju nakon što sve to razmaže u toku vožnje, ali da ima malo onog mašinskog ulja na rukama
možda sam malo omašio temu :nesiguran:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Frotting. Meni je ovo presmiješno. :geisha:
Blady napisao:Ot - dzizs fakin krajst :drama:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Stefanov svet u ovim temama mi se čini kao stripovi Toma od Finske. :lol:

Slika
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387273#p2387273]Null napisao:[/url]AH, da. zaista su takva iskustva jedinstvena i neponovljiva, uglavnom ne mogu ni da izdržim pa ga malo vadim, uzbuđuje me mogućnost da me neko vidi kako ga gladim...
ali niko me još nije video :(((Ć
voleo bih da se jebem s vozačem autobusa dok vozi. da mu sedim u krilu i da se prcamo i onda da svršimo po volanu koji bih kasnije olizao sa prstiju nakon što sve to razmaže u toku vožnje, ali da ima malo onog mašinskog ulja na rukama
možda sam malo omašio temu :nesiguran:
VOLIM TE!
Korisnikov avatar
By helsinki
Moj grad nema metro pa ne mogu da dam ucesce u temi/
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387425#p2387425]stefan19 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387200#p2387200]Sixto napisao:[/url]Zar tebi jebac svojevremeno nije kupio kola? :nerd:
Haha, pa jeste kupio ali ne vozim ga u Washingtonu. Boze siksto kakvo pitanje... Vidi se da si seoska cura i da nikad nisi bila u gradu sa metroom. Ko jos vozi kola kad mozes brze i jednostavnije metroom... A uz to i jebozovnije :awesome:
Jao pa jest. :D Mi seljanke iz Indjiju preskacemo lokve dok dodjemo do avtobus! :D
By ~ Le Saint X ~
S'obzirom na tezinu i zaokrugljenost
ne verujem da preskacete
ali sigurno odskacete
:)
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387221#p2387221]~ Le Saint X ~ napisao:[/url]ah... a tek metro u Parizu
i budes okruzen napaljenim Arapima
:drama:

I so understand you

i posle u prvi wc odes da izdrkash kao lud
ah...

que de bons souvenirs ...
hahaa SO TRUE!
Nisam ti pricao avanture sa crncem u pariskom metrou kad mi je nabijao shaku u medjunozje.
Obozavam pariski metro jer su vagoni uski pa je blizak kontakt neminovan :awesome:
Korisnikov avatar
By stefan19
Estetika kao karakteristika se ne moze nekome osporavati, a u isto vreme imati istu vrlo diskutabilnu.

Ko o cemu, kurva o postenju.
A vec si zaboravila da si se prva smejala slikama na mojoj fotki gde me bothways poredi sa Dzejem?
Bas, kurva o postenju...
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387428#p2387428]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387425#p2387425]stefan19 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387200#p2387200]Sixto napisao:[/url]Zar tebi jebac svojevremeno nije kupio kola? :nerd:
Haha, pa jeste kupio ali ne vozim ga u Washingtonu. Boze siksto kakvo pitanje... Vidi se da si seoska cura i da nikad nisi bila u gradu sa metroom. Ko jos vozi kola kad mozes brze i jednostavnije metroom... A uz to i jebozovnije :awesome:
Jao pa jest. :D Mi seljanke iz Indjiju preskacemo lokve dok dodjemo do avtobus! :D
Vidi je, opet ne zna. Pa u Indjiji kola kad je selo, normalno.
Boze siksto ti mene svakim danom iznenadjujes neinformisanoscu.
Od pametnog, otresitog muskarca kakvim si se na posletku predstavljao, ti otkrila svoje pravo lice besne, neinformisane tetke sto histerise i dzapa se po internet forumima.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ta Indjija neko steciste pedera. Mogao bih navratiti tamo nekad. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Opet se grizete kao hijene? Sto se teme tice,nikad nisam imao priliku da se vozim metroom prepunim pozeljnih strejtluking poslovnih ljudi u odelima, jedino gradskim autobusom krcatim znojavih,debelih baba i celavih deda. Bili smo cak i pripijeni jedni uz druge na liniji prema Kamenici,ali to je bilo zbog guzve i sve u svemu jedno gnusno,nemilo iskustvo.
Korisnikov avatar
By *deni*
A tebi,stefi,ako prija ovakvo hvatanje za genitalije sa nepoznatim muskarcima u javnom transportu,ti ga praktikuj,samo pazi da te neko ne navuce,ne na kurac,nego na pesnicu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!