Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Da li se secate perioda kad ste se potpuno zbabili i prestali da izlazite i da se ludo provodite?

Meni se upravo to desilo. Sedim i kontam... Nisam izasao u neki kafic ili klub, pa ima jedno 6 meseci sigurno. Ruku na srce, nemam vremena jer radim vikendom a imam predavanja tokom nedelje, mada me nesto posebno ni ne vuche kao pre.
Jedno vreme sam ziveo za izlazak i provod na gay zurkama, bazenima i td. Sad me to potpuno mrzi.

Sa koliko godina ste se vi zbabili i sta je bio uzrok tome?
Korisnikov avatar
By Sunce
2007. na jednoj od gej zurki. Jedva sam cekao da odem koliko mi je bilo dosadno. Vise nisam isao. Ne mislim da sam se zbog toga zbabio, mislim da sam se vise podmladio. Toliko stvari lepsih i zanimljivijih od partija, a odlazak u grad moze da bude i obicna setnja u gradu, odlazak na pice i sl.
Sada bi mi bilo intereantno samo na kratko da voajerisem druge na zurkama. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
hm...ja to volim da nazivam 'odrastanje', stefane.

(sto ne znaci da me s vremena na vreme ne uhvati period od npr. mesec dana izlazenja i to.... al tesko da ce mi ikada vise biti interesantno izlazenje non-stop..... nista novo tu nema da se dozivi)

edit - zameniti rec 'izlazenje' sa 'clubbing-om & ludim provodom' - sunce je objasnio zasto .)
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, taj jedinstveni osećaj...kad se iščupaš sa nekog mesta gde ti nije lepo (a drugima jeste)...pa ostaneš sam sa sobom ili još nekim kome je tamo bilo podjednako bezveze...neprocenjivo.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Deni :lol:

meni je zbabljenost nema veze sa nocnim zivotom, vec sa sedenjem kod kuce i zdranjem. to sam prosao, ne ponovilo se.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366755#p2366755]stefan19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366752#p2366752]Popeye napisao:[/url]meni se to desilo prije dvije godine. al nije tesko promijeniti trend. :party:
Chek... Uhvatio si se naprosto zbabljen i udario kontru rekavshi sebi "Ma neces se ti popaje zbabiti josh, makar ti to bilo poslednje?
otprilike. ^^ inat. :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja tu fazu tek treba da prođem. Izlasci.

Če se promeni od 30-te. ^^
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
to kod mene ide u talasima

trenutno je "ludilo, zezanje" faza
Korisnikov avatar
By Dirrty
Što je to loše?

Ja sam rođen mator u duši, izlazim nekoliko puta godišnje, nikada mi nije prijala gužva, buka i sl... a ljudi se retko žale da sam nezanimljiv/nezabavan zbog toga.

Ne trošeći vreme i energiju na izlaske, čovek razvija druge talente i sposobnosti lepeza1
Korisnikov avatar
By stefan19
Valja odmoriti, nego sta... Primetio sam da odkad ne izlazim, postizem fantasticne ocene na faksu i uvek sam spreman za posao. Ne samo sto sam tracio dragoceno vreme u diskotekama, vec sam i sutradan bio polu funkcionalan.
Korisnikov avatar
By mirth
To kod mene uvek ide u ciklusima.. par godina zbabljena, pa me par godina kuca ne vidi, pa u krug. Zavisi od toga koliko obaveza imam, ako imam visak vremena i energije naravno da cu da landaram okolo do iznemoglosti.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja kao neku socijalnu fobiju da sam zapatila...bukvalno se fizicki lose osecam kada treba da izadjem u grad.
Korisnikov avatar
By stefan19
:lol: Derane... Shuti bolan, vec 25 imam a tako mi se ne stari...
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam oduvek zbabljena, samo ponekad se iz mene pojavi razuzdana devojcura.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Posledni put sam bio pre zime... I zaspao trezan u klubu. Zajebo sam i babe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!