Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vila
Da li praktikujete da odete u neki klub, kafanu bez drustva? Samo vi, sank, flasa i cigara? Sta radite, kako se ponasate, u sta gledate? Ja odlazem takvu ekspediciju jer imam trip blama, da ce svi pomisliti da sam krele. A ocu toga da se oslobodim.
Korisnikov avatar
By Hys.
Super tema :)

Ne, ali umem sama da odem na kafu sa velikim zadovoljstvom. Kad je lepo vreme. Novine, kafa, limunada i milina :sunce:
Korisnikov avatar
By kurac
u berlinu mi nije problem izaći sam. u zagrebu sam to radio s 19. danas radije stojim doma i spušavam se, nalivam, onesviještavam sam.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ne volim da izlazim sam.. Više volim društvo...
Ali mi nije problem da sam šetam...
Sam svakodnevno izlazim u šetnje i takve stvari. Možda par puta u restorane, a baš rijetko sam izlazio van na neko mjesto (klubovi, kavane, kina). Možda jednom ili dva puta do sada. Draže mi je već s nekime izaći van na neke destinacije, u suprotnom mi je draže ostati doma nego sam ići van.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ranije sam izvodila sebe u bioskop, sad vise ni to.
Casa pica, cigareta, noc bez smisla prolazi ,,, a ja pijan, a nisam popio ,,,

A blam je za nekog ko je full, bez svog misljenja, nego mu treba tudje (da se ne ljutis) ,,, Posle treceg piva, bice ti WoW !!

Ja sam mnogo puta, pa mi je preslo u neku naviku ,,, menjao sankove ,,, A provod, dodje to samo po sebi, malo je neobicno, dok pice ne pocne da deluje, a onda ,,,

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zp-VKUWY ... re=related[/youtube]

:hvala:

:mirth:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356058#p2356058]Hys. napisao:[/url]Super tema :)

Ne, ali umem sama da odem na kafu sa velikim zadovoljstvom. Kad je lepo vreme. Novine, kafa, limunada i milina :sunce:
Opet now and then tema...

Kuci mi nikad nije bio problem da izadjem sam - prosto jer bih uvek znao da cu nekog svog da nadjem tamo gde idem. Ili makar poznatog.

And now...da bi usao negde, ti moras da odstojis minimum 15 minuta u redu (cak i na mestima gde realno nema potrebe, gde moze odma da se udje, ne, oni ce da odrzavaju taj red napolju da bi valjda ostali videli kako unutra mora da je SUPER cim je tolika guzva...) i tu ja imam gadjenje da budem deo takvog koncepta i sa nekim (kad bih i imao pravo drustvo, kao nekad) a kamoli sam tamo da dzudzim. Ne znas dal je gore da sam stojis tako (i akas mobilni da ti prodje vreme)...ILI da sa nekim ispred ili iza povedes razgovor - mala je sansa, vrlo mala, da ce tada bas da ti se zapadne onih malo normalnih, tu pored tebe...na tome treba krvnicki da se radi, once kada gorila makne konopce i pusti te unutra.

Tako da - ne sam...

A te kafa varijante...pa (opet) sada to samo tako i postoji - sami ljudi sa sobom i sa svoim gadzetima, knjigama i sl...nista od krvi i mesa, a pogotovo ljudskog roda (mini kuce za u tasnu, nekad tu i tamo)
Korisnikov avatar
By el jaguar
ja cesto izadjem sama i volim da za sankom fino soliram,pijem pivu,gledam neki fudbal(ako ima,nebitno koji sport)prozborim podjekoju sa sankerom a i ne moram.moj Kotor je istina mali grad,skoro pa se svi znamo a ja eto i jesam kafanski covjek,pa dje god udjem,vazda ima neko i da mi se pridruzi..pa tu malo nazdravimo,procakulamo..milina!kako radim uglavnom uvece,ostanem u grad..imah tu uzancu ranije,neko bi reko i da sam pretjerivala:))) sad ,istina,mnogo rijedje to cinim...ali prijatelji tacno znaju dje me mogu nac..i to mi je banjozi:D a ako me ko i trazi..moj kolega obicno kaze-"eto ti je u crkvU" i uputi lule i lulane!i kad sam u velikom gradu,takodje volim da izadjem solo..bogUmi mi prija to kad udjem u kafanu i znam da mi niko nece reci "alo,ke nova?" :))valja nekad nidje nikog ne znati:)
Ako idem u klub gde znam dosta ljudi nije mi problem. I ne dozivljavam to kao da sam izasla sama.
U nekom nepoznatom gradu gde sam se zatekla poslom mogla bih izaci sama, mada kad mi je potrebno drustvo za takve stvari vrlo lako se upoznam sa nekim. Opet, sve zavisi od grada do grada. I od raspolozenja.
Kad kazem izaci, mislim na nocni izlazak u neki klub.
Za kafu i dnevne varijante to mi nije neoubicajno. Narocito sto u prvoj situaciji uvek imam svoj laptop sa sobom, pa i nisam sama :) (pod uslovom da radi wi-fi)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mogu sama na kafu, na klopu, u bioskop, pozorište, čak i da putujem, ali mislim da nikada neću moći sama u clubing. Bilo bi mi dosadno da sam sama sve vreme tamo, a nisam od likova koji će jednostavno prići nekoj osobi ili grupi i početi da se provodi - treba mi i proxy i vreme.
Korisnikov avatar
By Tungi
Vrlo često. U Tramvaj sam jedno vreme samo SAM voleo da izlazim, sada ne idem nigde ni u društvu.
Vrlo rado sam samog sebe izvodio u izlazak, volim to da radim, jer kad se s nekim dogovoriš za izlaz, imaš obavezu nekako da s njim budeš čitavo vreme, a ovako kreneš, pa sretneš slučajno poznate ljude na poznatim mestima, a nemaš obavezu s njima da se smaraš, ako nisi za to raspoložan.
:)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356158#p2356158]el jaguar napisao:[/url]ja cesto izadjem sama i volim da za sankom fino soliram,pijem pivu,gledam neki fudbal(ako ima,nebitno koji sport)prozborim podjekoju sa sankerom a i ne moram.moj Kotor je istina mali grad,skoro pa se svi znamo a ja eto i jesam kafanski covjek,pa dje god udjem,vazda ima neko i da mi se pridruzi..pa tu malo nazdravimo,procakulamo..milina!kako radim uglavnom uvece,ostanem u grad..imah tu uzancu ranije,neko bi reko i da sam pretjerivala:))) sad ,istina,mnogo rijedje to cinim...ali prijatelji tacno znaju dje me mogu nac..i to mi je banjozi:D a ako me ko i trazi..moj kolega obicno kaze-"eto ti je u crkvU" i uputi lule i lulane!i kad sam u velikom gradu,takodje volim da izadjem solo..bogUmi mi prija to kad udjem u kafanu i znam da mi niko nece reci "alo,ke nova?" :))valja nekad nidje nikog ne znati:)

isto...u vecini slucajeva izlazim sama. u svom gradu ili negde sa strane.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Izlazio sam tako, ali samo na mjestima gdje se okupljaju ljudi koje poznajem, ili barem znam sankera (Vremeploooov...:sigh: )
Volim sebe da izvedem na pice, kafu - cak i veceru. Onako posle posla, odsjedim na nekom prijatnom mjestu uz sredjivanje rokovnika i lijep obrok.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Volim da prošetam sam gradom, ili po kraju, osim toga radije samujem kući sa mačkom :meda:

Dobrovoljna samoća mi često prija, ali ne bih voleo da sam osuđen na nju.
Korisnikov avatar
By mirth
Ne. Idem sama svuda i radim sama sve i svasta - osim toga. Izlasci su mi uvek i iskljucivo vezani za opijanje i socijalizaciju, bez toga mi prosto ne bi imali nikakvog smisla.
Ja se takodje muvam po bioskopu, pozoristu, parku, ulici, dnevnoj kafi i novinama rado sama. Kad izadjem sa drustvom mi se izolujemo u komunikaciju sami sa sobom medjusobno te isti efekat bi bio kao da smo ostali kod nekog na gajbi. Ovaj koncept solo izlaska mi deluje zanimljiv u smislu da bih mogla upoznati nove ljude i doziveti malo drugaciji oblik socijalne komunikacije. A i novo iskustvo sebe same.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Idem sama na pice, na ruckove, vecere, u klubove i putujem sama.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ranije dok sam isao u skolu uglavnom sam setao i isao u kafic sam jer niko nije hteo da ostane u gradu do 8 ujutru do poslednjeg dnevnog busa aj a to obozavam :rida: u klub nikad nisam bio a i ne verujem. a od kako zivim sa tebrom retko sam sam i super mi je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!