[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356058#p2356058]Hys. napisao:[/url]Super tema 
Ne, ali umem sama da odem na kafu sa velikim zadovoljstvom. Kad je lepo vreme. Novine, kafa, limunada i milina 
Opet now and then tema...
Kuci mi nikad nije bio problem da izadjem sam - prosto jer bih uvek znao da cu nekog svog da nadjem tamo gde idem. Ili makar poznatog.
And now...da bi usao negde, ti moras da odstojis minimum 15 minuta u redu (cak i na mestima gde realno nema potrebe, gde moze odma da se udje, ne, oni ce da odrzavaju taj red napolju da bi valjda ostali videli kako unutra mora da je SUPER cim je tolika guzva...) i tu ja imam gadjenje da budem deo takvog koncepta i sa nekim (kad bih i imao pravo drustvo, kao nekad) a kamoli sam tamo da dzudzim. Ne znas dal je gore da sam stojis tako (i akas mobilni da ti prodje vreme)...ILI da sa nekim ispred ili iza povedes razgovor - mala je sansa, vrlo mala, da ce tada bas da ti se zapadne onih malo normalnih, tu pored tebe...na tome treba krvnicki da se radi, once kada gorila makne konopce i pusti te unutra.
Tako da - ne sam...
A te kafa varijante...pa (opet) sada to samo tako i postoji - sami ljudi sa sobom i sa svoim gadzetima, knjigama i sl...nista od krvi i mesa, a pogotovo ljudskog roda (mini kuce za u tasnu, nekad tu i tamo)