Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Sedim sa str8 drugom na klupi i nesto razgovaramo i prilazi mi neki teenage hetero par da zatrazi upaljac posto su videli da drzim cigaretu.
Ok, dajem im, odlaze a kreten ce na to:
- E, ova devojka taman za mene a ovaj decko taman za tebe :D

p.s.

nervira me to sto je ozenjen i ima decu a hteo bi da pojebe klinku. eto!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Burak
Kum moj dragi, sa kojim provodim dosta vremena tako s počesto odvali neku glupost, ali mi najčešće bude toliko smiješno da se ne mogu ljutiti ili duriti. Nedavno mi počeli neku raspravu o ne znam ni ja čemu i on stao na liberalniju stranu, a ja se uhvatio nekog konzrvativnijeg pristupa... I u jedna će on doba: "Pa kume, ko je ovdje peder - ti ili ja?" :opacupa:
Korisnikov avatar
By Luminous772
@Popeye, ne radi se samo o homofobicnim izjavama. Mogu to biti oni komentari od strane ljudi koji nikad pre nisu upoznali gej osobu, a sasvim su frendli.
Meni je drugarica skoro rekla: "Bre, ja moram onda da se uverim jesam li bas strejt, il od onog mog decka nema vajde, il se ja pogresnoj crkvi molim" :P
pa ja vise pamtim sto ja kazem nego drugi. :maska:

ali eto, fora mi je bilo kad mi je frend prije par mjeseci usred njegove price o seksu sa zenama rekao: 'uh, ja zaboravio sa si ti gej.' :lol:
kao da on ne slusa moje price o seksu s muskarcima. ^^
Korisnikov avatar
By constantine
^ ni ja ne bih voleo da slusam tvoje price o seksu sa muskarcem :D :lol:

salim se nadam se da se ne ljutis :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa ne nerviram se zbog toga zanimljivo mi je da se raspravljam zato što im pobijem sve argumente

a ovi su me ubili u pojam i zapamtila sam ih jer sam se bukvalno fejspalmovala u momentu

- bratova bivša: *razgovor o muvanjima* ...pa čekaj ti si bi? ja sam mislila da to što tako izlaziš sa devojkama i muvaš se da je to neki stil da si hipster
- najbolja drugarica: ma ti si to postala od kad ideš na taj tviter
- ^ 2: pa kako dve devojke mogu da imaju ozbiljnu vezu? mislim kod muško-žensko to postane ozbiljno jedino ako devojka zatrudni

:facepalm:
Korisnikov avatar
By mOwbid
nemam retardirane str8 drugove i drugarice. nemaju komentare koji me nerviraju.
Korisnikov avatar
By mega therion
samo me je jedan komentar iznervirao, brat moje koleginice me je mrtav ozbiljan pitao: A jel mogu nekad da te gledam sa devojkom, ono, u krevetu? Posle ove izjave je ..... blago receno nagrabusio.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610900#p2610900]EnMademoiselle napisao:[/url]pa ne nerviram se zbog toga zanimljivo mi je da se raspravljam zato što im pobijem sve argumente

a ovi su me ubili u pojam i zapamtila sam ih jer sam se bukvalno fejspalmovala u momentu

- bratova bivša: *razgovor o muvanjima* ...pa čekaj ti si bi? ja sam mislila da to što tako izlaziš sa devojkama i muvaš se da je to neki stil da si hipster
- najbolja drugarica: ma ti si to postala od kad ideš na taj tviter
- ^ 2: pa kako dve devojke mogu da imaju ozbiljnu vezu? mislim kod muško-žensko to postane ozbiljno jedino ako devojka zatrudni

Hriiste...nemam strejt drugare koji su retardirani i nema takvih komentara
By alexandermagic
EnMademoiselle napisao:
.. mislim kod muško-žensko to postane ozbiljno jedino ako devojka zatrudni

:lol:

Pa vidi ovako, mnogi bi se složili sa njom glede citiranog.
Korisnikov avatar
By Madonna
jesi im reko ''pa naravno da boli, svašta''
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije ljubav, ako ne boli, nije život, kad se ne voli...
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Da li vi ližete guzice jedni drugima ? ''
'' Ližemo ''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!