Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Kada se ili upoznajete ili samo pozdravljate pa ima onih "normalnih" - umereno jakih stiskova. A onda ima onih od kojih vas ruka malo zaboli... ili ipak onih od kojih vam se cini da se ste se upravo rukovali sa zelatinom.
Taj "mlaki" stisak ruke mi je nemoguce odbojan....
Stvara odredjenu sliku. Sad je li opravdana ili ne... Hmmm....

p.s.Stisak ruke.... puno govori o osobi.(po meni)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni se ultra naljutila kada sam joj pruzila ruku sa komentarom "a mi se kao ne znamo?! ne obracaj mi se vise!" :lol:

dakle
ne rukujem se vise, odmah prelazim na :kissing:
By LeDeNa_
Samo da dodam...

Ali najgora je stvar kada ti pruza ruku pa te ne gleda u oci, ili gleda sa strane ili prica sa drugom osobom..
Korisnikov avatar
By Sunce
Jednog mog decka je nervilo rukovanje pri rastancima. Ispran mi je mozak da to ne cinim jer se mi poznajemo.

Ja sam mislio da se ljudi ne rukuju samo pri upoznavanju. :neznam:

Ne volim jake stiskove. To kurcenje ne podnosim. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Kada se rukujem, dlan mi je uvek okrenut na dole.
Pre sam imala blag stisak, sada je jaci.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ako neko s kim se zdravim ne popishne od bola, ko da se nisam ni zdravila.
By Kragi
Nista ja nisam rekao, samo ti dao link da procitas sta ljudi misle na tu temu. :D
Cisto da se ne cimaju i pisu ponovo :smeh:
By LeDeNa_
Iskrivljenost...

Pazi ovako, i ja sam tu pisala ali posto je novi forum nikako ne mogu da se snadjem...Ukucala sam rec rukovanje i nisam nasla...

Cimanje?

Ima jedan citat-Samo glup i mrtav covek nikada ne menja svoje misljenje...Pa mozda sada ne misli tako kao sto je tada napisao u toj temi.

p.s.Ima i novih clanova koji mozda prvi put vide ovu temu pa samim tim sto da ne?

Hvala!
By loreenche
Što se rukovanja tiče, mrzim kada osoba pruži ruku čisto da bi se rukovala. Valjda se zna šta je handshake. Juče sam na faksu doživeo da mi je tip pružio ruku, okrenuo glavu za 90 stepeni i rekao svoje ime. Needless to say, ne pričam sa njim više.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kakav će neko ostaviti utisak na mene, zavisi prvenstveno od načina na koji se osoba rukuje sa mnom. Prefeiram duži, umereni stisak šake... :) Ne volim blagi iliti mlitavi stisak šake.
Da li je rukovanje iskreno od strane osobe sa kojom se rukujemo, možemo videti iz kontakta očima, koje je po meni možda najbitnije...
By alexandermagic
Ne volim mlitav stisak, bilo da se radi o ženi ili muškarcu.

Moj je čvrst, s tendencijom :awesome: da bude prejak ukoliko mi je netko na prvu loptu antipatičan, a muškog je spola. I volim da je propraćen direktnim, mirnim, pogledom oči u oči.
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
ja mrzim kad mi pruze ruku i kao dlanovi nam se dodirnu i sve je super.
bljaa. neko mi je rekao da obicno ljudi steknu utisak o tvom karakteru kada se rukujes sa njima. ja imam umereno jak stisak, jer se sirim prilikom rukovanja :lol: ne.
uvek ocekujem zelatinastu rucicu, i u vecini slucajeva je tako, ali ima onih koji mi smrskaju ruku (sto nije mnogo tesko uciniti kada vidite moje ruke...)

bez obzira da li je m ili f.
Korisnikov avatar
By Pauceti
scout_finch napisao:ako neko s kim se zdravim ne popishne od bola, ko da se nisam ni zdravila.
ahahahahahahahha :lol:

Ne volem da se rukujem i gledacu bilo kako da izbegnem taj cin. Kao i vecina ljudi kojima se profesija okrece prvenstveno oko ruke: ne prija mi da je stavim u milost i nemilost drugih ljudi. Ukoliko vec vidim da neko pocinje da se rukuje brzo stavim ruku u dzep gde nosim plave bobice (da je dobro isprljam) i izvinem se lakih mahom ruke kao znak pozdrava aludirajuci na holandsku sargarepu. :kopa:
Korisnikov avatar
By Darling
Volim čvrst stisak i direktan pogled u oči. Primetila sam da mnoge devojke ne praktikuju rukovanje, nego odmah skaču da se ljubakaju, što mi je jako dugo išlo na nerve, ali prilagodiću se valjda do 40-te :lol: Mnoge me, ili čudno pogledaju kada pružim ruku ili iskuliraju i cmoknu u obraz. :drvendeka:
Kada su muškarci u pitanju, to mlitavo rukovanje mi, naročito izaziva gađenje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Što se tiče pozdrava direktnog telesnog kontakta, najpodnošljivije mi je rukovanje. Samo ljudima koji su mi bliski dozvoljavam ulazak u lični prostor, što omogućava zagrljaj ili poljubac. A čak i tad to često radim bezvoljno, ne uzvraćajući gest, već se samo namestim tako da to druga strana može da izvede, ako joj baš znači. Okolina je navikla na to, pa se često sprdaju mojim govorom tela u tim situacijama.

Nisam ljubitelj pukih formalnosti, dovoljno mi je uputiti i samo pogled pozdrava. Stisak mi je umeren, a takve i poštujem, niti prejako niti mlitavo.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
stisnem kratko da se oseti ni previše jako ni previše blago

flešbek: nikad neću da zaboravim kad sam se rukovala sa nekom narkomankom i pruži mi ruku i ja uhvatim a ona laka ko pero i bukvalno sam zaledila svoju ruku istog momenta nisam prst makla imala sam osećaj da šta god da uradim da ću da joj polomim nešto koliko je jadna bila. huh
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mrzim kad neko prejako stisne. Jebote, boli me kurac sto umes jako da stisnes i to ne znaci da si pun samopostovanja, samouveren i ostaka sranja vec da si naporan ko proliv.
By Sixto
Mlitavi, hladni, znojavi handshake mi je toliko upecatljiv prvi utisak, da mi obojadise ceo utisak o osobi i da mu specifican valer.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne obraćam pažnju... ne sećam se kad sam poslednji put mislio o rukovanju nakon rukovanja. ili se možda samo retko rukujem. oh well
kad rukujem kurcem (svojim) onda ne stisnem jako već onako srednji neki stisak. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
hmmm ... znam da se ne rukujem mlitavo i da imam tu predrasudu da ne volim mlitav stisak ko mlitav krc.

I vidim pominju cure ljubljenje - ja srećom nemam to iskustvo u Srbiji da me ljubakaju ljudi koje ne znam (u Španiji je to običaj pri upoznavanju, nekako sam podnosila ajd).

Volim kad me ljudi koji su mi bliski a vole da se grle zagrle. Bude mi malo awkward ali baš lepo :blush:

Zato ja jer sam naopaka sumanuto grlim i ljubim bliske ljude koje su stidljivi i ne znaju deće sa rukama, ko drti što je, Momo redovno zajebavam što je sav drven :hug:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Mrzim kad neko nimalo ne stisne ruku prilikom rukovanja. :ozbiljan:
Ono, kad se vec rukujemo, valjda je red da tvoju ruku zaista osetim u svojoj, a ne da se rukujem sa vazduhom. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!