Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Slika
BEOGRAD, 10. septembar 2011, (Njuz) – U nedavno završenoj anketi magazina „GayEcho“, za gej piće godine proglašen je napitak „Lav Tvist“, saopšteno je na zvaničnoj stranici ovog magazina.
U konkurenciji za gej piće godine našlo se 12 napitaka, a drugo i treće mesto zauzeli su Jelen Fresh Lemon i Somersby, tim redom. U anketi je glasalo preko 13.000 pripadnika gej populacije, navodi se na ovom portalu.
- Veoma smo zadovoljni što je naš brend najpopularniji među gej populacijom – rekao je Živko Timotijević, brend menadžer „Lav Piva“ – u tome u prilog ide i opšte poznati slogan našeg brenda, „Ili jesi – ili nisi“ – izjavio je Timotijević, koji će u sredu primiti nagradu od gej zajednice.
Ljubitelji piva širom Srbije kažu da je nagrada „gej piće godine“ potpuno zaslužena.
- Inače me ne zanimaju muškarci, ali kada sam prvi put probao „Lav Tvist“, poželeo sam da se dodirujem sa barmenom – rekao je Dragan Zarić, student iz Kikinde – to piće nekako oslobađa onu homoseksualnu stranu u vama – rekao je Zarić.
- Planirao sam, kao i prošle godine, da odem na gej paradu sa bejzbol palicama i da ih mlatimo – kaže Zoran „Rugoba“ Trnava, jedan od vođa navijača „Rada“ – međutim, otkako sam probao „Lav Tvist“, potpuno razumem te ljude i njihovu ljubav prema muškim telima – priznao je ovaj navijač.
Kako saznajemo, i Jagodinska pivara koja pravi čuvenog „Čiču“, planirala je da izbaci svoje gej pivo pod nazivom „Dečko“, ali se ovaj projekat pokazao neisplativim nakon što je Dragan Marković Palma izjavio da u Jagodini nema homoseksualaca.

Read more: http://www.njuz.net/lav-tvist-proglasen ... z1cTkT3e9c
http://www.njuz.net/lav-tvist-proglasen ... ce-godine/
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Topla cokolada :gotika:

(od alkohola samo likeri i eventualno vino)
By Glasnik
Ispostavilo se da uvek izlazim s ekipom koja većinski naručuje pivo.
A ja uvek tražim čaj. :D
I onda svi prevrnu očima.

Dakle, to je siguran znak da je moje ''gej piće'' čaj. I to od nane, ako moram da preciziram. :)
Korisnikov avatar
By desnicashakic
KURVA shot u smiley!!!!!!!!!1 mada ga ne vides vishe u meniju cccc
Korisnikov avatar
By Waldorf
Danas otkrih - Union pivo, Red Orange :love:
..a ne bunim se ni na grejp..
By sncbgd
dzin-tonik :love:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pošto nisam bogat, ne živim u Americi, nisam u modnoj industriji, nemam de luks kola etc. , znači - jedna sam po svemu obična, domaća pederčina, stoga je i moje gay piće - rakija travarica, ili mučenica.
:pivce:
Korisnikov avatar
By deran
ta bambus-olešim se jedared,dvared godišnje,bolujem tri dana,i tako... :srbin:

(meni je pivo večita misterija-gorko-kiselo,smrdljivo...nikad nisam mogao da pojmim ŠTA je to u pivu tako...dobro...)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sokić, đus najčešće samo i imaju.

U dnevnoj varijanti (kafiću) može biti limunada ili recimo topla čokolada.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
*deni* napisao:Pošto nisam bogat, ne živim u Americi, nisam u modnoj industriji, nemam de luks kola etc. , znači - jedna sam po svemu obična, domaća pederčina, stoga je i moje gay piće - rakija travarica, ili mučenica.
:pivce:
:rock:
Sve sto nagriza zeludac i izaziva halucinacije...
Dakle, caj :D navucen sam na caj u poslednje vreme, nemam neki omiljeni ali najcesce pijem zeleni...
Korisnikov avatar
By Misfit
g&t, a kada se osećam baš gej: tekila sanrajz.

(pivo ne računam. to mu dođe kao podloga bez koje se ne može.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!