Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Mrsko mi objašnjavati pa ću umnožiti sa njihove stranice opis:

"Sta je sve to obeležilo 7 dana iza nas? Retrospektiva pretstavlja segment emisije Antidepresiv koja na sarkastičan način predstavlja autentične izjave i lapsuse poznatih ličnosti u vestima, emisijama raznih profila, jutranjih programa, reality-ja… Pratimo i bavimo se onim stvarima koje bi poznati najradije sakrili, ali zato smo mi tu da ih ovekovečimo. Voditelji, političari, umetnici, narodnjaci, zabavnjaci, glumci, i mnogi drugi… Pazite se, jer svi ste na našoj tapeti!"

To je inače kratak snimak u emisiji Antidepresiv, koja se emituje na stanici TDI Radio sredom od 16 do 18 časova.
Ukratko ima urnebesnih provala.

A ovde možemo da komentarišemo najnovije provale koje su naše zvezde i zvezdice izvalile u poslednjih sedam dana.

Poslednjih sedam Retrospektiva ćete naći u levom okviru.

(blago onima koji ovo po prvi put slušaju :sigh: ) :D

http://www.tdiradio.com/cms/emisije-tdi ... ktiva.html

Slika
Korisnikov avatar
By ultraviolet
skoro mi ih je otkrila drugarica, čini mi se da smo sve sa tjuba preslušale i plakale, ali plakale. idioti prokleti
:love:
By loreenche
Korvine, fOla ti sto si mi pokaao ovo pre nekih.... 2,3 meseca? Od tad, svaku sredu cekam da ih cujem... :shok2: podseti me, da nisam cuo poslednju! a danas izlazi NOVA! :shamar: zajebi to, odoh da shetam NS-om, prodjem pored SPENSa i malo da me udari nostalgija :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by ultraviolet

skoro mi ih je otkrila drugarica, čini mi se da smo sve sa tjuba preslušale i plakale, ali plakale. idioti prokleti
:love:

Aham.. Zato i kazem: blago onima koji tek slusaju ovo po prvi put. :D
Originally posted by Zen Chakra

Korvine, fOla ti sto si mi pokaao ovo pre nekih.... 2,3 meseca? Od tad, svaku sredu cekam da ih cujem... :shok2: podseti me, da nisam cuo poslednju! a danas izlazi NOVA! :shamar: zajebi to, odoh da shetam NS-om, prodjem pored SPENSa i malo da me udari nostalgija :sigh:
Neka. Samo ti prosledjuj dalje da i drugi ljude budu bolje raspolozeni...

Au, da, jeste.. Ali to ce objaviti tek malo kasnije navece.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dzi
Hahah, da prvi put slusam :lol:

objavila i ja, dobri su :up:
By loreenche
ubedljivi hit za sada mi je isidora bjelica

"terao me onaj moj kreten da imamo seks na WC solji i zakucavao me je kreten u WC solju, dok ja nisam upala, a njemu je bilo zanimljivo, pa je pustao i vodu, ma kreteeeeeeeeeeen..."

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera

"terao me onaj moj kreten da imamo seks na WC solji i zakucavao me je kreten u WC solju, dok ja nisam upala, a njemu je bilo zanimljivo, pa je pustao i vodu, ma kreteeeeeeeeeeen..."

Ma, neeeee... Milan Stanković je meni ipak još gori kada je odgovorio na to, kako reaguje što ga zovu Mister Gaga, pošto ima modnog dizajnera ili štatijaznam istog kao i Lejdi Gaga:

"Pa, voleo bih da imam njenu popularnost, taj glas, stav pa i penis za koji je optužuju, ha ha ha, ha ha ha. Stani malo, pa ja to već imam... Ha ha ha..."

:smeh: :avalon: :ubise:

Kako može bilo ko da zaboravi šta ima u gaćama? :doh:
By Ckoby
I ja ih obozavam.

Danasnja retrospektiva jedna od najboljih :D

Tina:Pamitm kao majmun
Zorana:Valjda kao slon
Tina:Sto si bezobrazna,vidis da sam smrsala
:lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
"Pre svega mislimo da je Ekrem u Farmi otkrio zaveru kada je rekao: "Mislim, da nas ovde snimaju"" :smeh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet

ahhaha da da da da stoka :lol:

'da ti kažem nešto kao mladžem'

:srbin:
By loreenche
ali ja sam stariji od tebe...

pa da, to kazem, kao MLADZHEM...

:drama:

Meni je hit Marijana Mattheus kad predstavlja knjigu...

"Ovo tu vam je moja knjiga koju ja drzim sada u ruci..."

ili Jami... letovace na KIPRU jer OBOZAVA GRCKU :)
By loreenche
Nova retrospektiva je dostupna! :yay:

http://www.tdiradio.com%2Fretrospektivauploads%2FTDIRadioRetrospektiva-22092010.mp3&h=553ce

Favoriti:

"Nisam koristila nikakve kure za mrsavljenje, kure koje sam koristila bila je muzevljeva, a od nje gram nisam izgubila..."

"988, na mhm te nosam"

"Hasan Dudic, objavio knjigu "Moj zivot je kao reka - voda koja stoji i ne tece""

"Ponekad se osecam kao mozdani udar"

"Sad vec ne da nije seksi, nego - POVRACACU!"
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dobri su.. :smeh:

Ali, zato Rada iz Beogradske hronike je meni neprevaziđena... Mislim količinu nepovezanih stvari koja ona ispriča, to zaista treba biti talentovan:

"Dobar dan poštovani gledaoci. Sledi da vidite šta je to sve u Beogradu dan posle jučerašnjeg dana, ono što je oko nas tu. A mi znamo ili ne znamo. A treba da znamo, jer nas se tiče ili nas se ne tiče. A treba da nas se tiče, a zašto nas se onda ne tiče. Ovako je počela...."

:smeh:

Hoću da imam transkript svih njenih emisija da se pišam od smeha. :D
By loreenche
"Ovako je pocela...." - a cek ,sad treba normalno...

pip, pip, piiiiiiiiiiiiiiiiiip

:pucaodsmeha:

MDR!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Što bi značilo, svi moji Beograđani: Kada Rada vodi emisiju, bežite sa ulica! :smeh:
By Ckoby
Sanja Marinkovic objasnila:pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!