Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Milan Marković, ministar državne uprave u Cvetkovićevoj vladi, nevoljko je potvrdio ono što su danas objavile svi srpski mediji: u kuhinji skupštinskog restorana, kao i u zahodima u zgradi parlamenta, postoje naročite naprave neobična oblika, takozvani “bojleri”, koje zagrijavaju vodu.
Tako nekako zazvučala je “ekskluzivna” vijest koju je ovih dana objavio Press, a nevoljko priznao ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić: prije više od godinu dana, još krajem februara prošle godine, policija je u zgradi srpskog parlamenta uhapsila - prostitutku. Stanovita Suzana P. bila je navodno sumnjiva jer je imala na sebi manjka odjeće i viška šminke, a dodatnom je policijskom provjerom utvrđeno kako je za njom raspisana potjernica, nakon neodazivanja na sudsko ročište zbog bavljenja prostitucijom.
Novine su tako ekskluzivno otkrile toplu vodu, a zgranuta javnost senzacionalnu novost: da srpskom skupštinom šetaju kurve.
Tog februara 2009., uostalom - sjetit ćete se možda - glavna priča u srpskoj politici bio je raskol u Srpskoj radikalnoj stranci: Nikolić i Vučić odmetnuli su se od haškog vojvode i osnovali stranku, vrbujući po skupštinskim klupama zastupnike za svoj novi poslanički klub. Svega je tu bilo, teških riječi, kletvi i psovki, letjele su i šake – radikal Srboljub Živanović usred parlamenta pretukao je naprednjačku pobegulju Igora Bečića – a prestrojavanja na političkoj sceni pratila su nagađanja o DS-ovom priklanjanju radikalima, kao odgovor na javni poziv Tomislava Nikolića na koaliciju nove Srpske narodne stranke s Koštuničinim DSS-om, kao i koaliranja na nižim razinama: upravo tih dana u Kraljevu je odborničku većinu formirala vesela koalicija DS-SPS-DSS.
Dok je policija kroz stražnji izlaz izvdila prostitutku Suzanu P. s lisicama na rukama, na stepenicama Narodne skupštine potpredsjednik Izvršnog vijeća DSS-a Dragan Šormaz objašnjavao je novinarima kako “savez na lokalnom nivou ne mora da znači mnogo - u Knjaževcu, recimo, DSS je u koaliciji sa DS-om i SNS-om.”
Ukratko, srpski je parlament februara 2009. zaista izgledao kao provincijski bordel, cika i vriska dopirala je iz zatvorenih soba i poslaničkih klubova, otvoreno su se nudile najperverznije koalicije i najprljaviji seks, točno se znalo što se dobije za ulaz u Naprednu, a što za ulaz u nazadne partije, koliko košta pušenje, koliko ručni rad, što se može dobiti za fotelju šefa poslaničkog kluba, što za mjesto u upravnom odboru, trčkarali su skupštinskim hodnicima ocvali zastupnici u crnim čarapama i negližeima, do dugo u noć odjekivali su Trgom Nikole Pašića razuzdani smijeh, pohotno stenjanje i sladostrasni uzdasi.
U takav je srpski parlament jednoga februarskog dana 2009. ušla Suzana P. Što je tražila - da li mjesto direktora NIS-a ili guvernera Narodne banke - vrag će ga znati, tek na Plavom mostu čekala je valjda stranku, pa čula od kolegice da tih, kako se zovu, stranaka, u Skupštini Srbije ima koliko ti duša hoće.
- Dobar dan, kojim dobrom? – ljubazno je gospođu Suzanu P. na ulazu u Skupštinu pitao pripadnik osiguranja.
- Ja radim ovde – spremno je odgovorila Suzana.
- Radite? Ovde?
- Tako je – kratko je odgovorila Suzana. - Imam stranku.
- Dabome da imate stranku, ko je ovde nema? – nasmijao se zaštitar vlastitoj šali.
- Nema Vladan Batić.
- Jeste, tačno, Vladan Batić – zamislio se krupajlija. – A kojoj vi stranci pripadate?
- Koja plati – jednostavno će Suzana.
- Znači, Demokratska stranka? – ozbiljno će obezbjeđenje. - Ili ovi novi, kako se zovu, naprednjaci?
- Može napred, može nazad, kako stranka oće, njegov izbor.
Tako je Suzana P. na izborima u februaru 2009. godine ušla u srpski parlament. Već na početku mandata, međutim, u auli Skupštine zaustavio ju je dežurni policajac, kojemu je, kako čitamo, bio sumnjiv njen osebujni make-up i nekonvencionalna garderoba.
- Lepa vam je ta radikalska majica, ističe vam biračko telo – šeretski će policajac. – Jel to Šešelj na majici?
- Nije. To su mi sise.
- Vidi, jeste, sad kad bolje pogledam… – progutao je policajac knedlu. – A šta vam je s očima, jel to i vas tukao Srba?
- Koji Srba?
- Srboljub Živanović, bre. Istuko juče onog Vučićevog, Bečića. Oči mu bile lepo ljubičaste, ko vaše.
- A, to. Ne, ne, to je šminka.
- Izvinte sekund – prekinuo je ćaskanje policajac, izvadio toki-voki i okrenuo gospođi leđa, pa joj se vratio nakon nekoliko trenutaka. – Suzana, jel znate da je za vama raspisana poternica zbog bavljenja prostitucijom?
- Mislite, da sam kurva?
- Može i tako da se kaže.
- Dabome da sam kurva, ko ovde nije? – nasmijala se Suzana vlastitoj šali.
Tako je Suzani P. prestao mandat u Skupštini Republike Srbije. U policijskom zastupniku i parlamenarnim analima ostat će tako zapisana historijska ironija da je stanovita Suzana P. u februaru 2009. godine zbog “bavljenja prostitucijom” uhapšena upravo u srpskom parlamentu, jedinom mjestu u cijeloj zemlji Srbiji u kojoj je prostitucija posve legalna. Ukratko, da je od svih dvije stotine i pedeset ljudi što ordiniraju u klupama Skupštine Srbije uhapšena samo nesretna Suzana P.
Meni je osobno stoga najbolji dio priče onaj kad tu vijest potvrđuje sâm Ivica Dačić, Miloševićev mali pionir i Tadićev koalicajac, koji je nakon izbora 2007. svoj glas i stas nudio svakome tko mu je zauzvrat bio spreman dati mjesto ministra unutrašnjih poslova. Točno se moglo vidjeti kako okrugli obrazi Ivice D. bride i crvene dok odgovara na novinarsko pitanje o prostitutki u Skupštini Srbije. Tko o čemu, Dačić o hapšenju.
Praktički istog dana kad je objavljena ta godinu dana stara vijest, beogradske su novine, recimo, objavile i vijest da je donedavni generalni sekretar predsjednika Borisa Tadića, ugledni pravnik Vladimir Cvijan, za kojega se govorilo da je po političkom profilu negdje između DS-a i LDP-a, prešao u - Srpsku naprednu stranku. Što je tražio - da li visoku funkciju u stranci ili mjesto ministra pravde u budućoj Vučićevoj vladi - vrag će ga znati, tek jednog se jutra iznenada pojavio u Čika Ljubinoj ulici.
- Dobar dan, kojim dobrom? – sumnjičavo je gospodina Vladimira C. odmjerio policajac.
- Ja radim ovde – pokazao je Vladimir na sjedište SNS-a.
- Radite? Ovde?
- Tako je – kratko je odgovorio Vlada.
- Šta, da nemate stranku možda? Nije vam ovo Plavi most, gospodine.
- Nemam, ja sam nestranačka ličnost.
- Dabome, nemate stranku, ko je ovde ima? – nasmijao se policajac vlastitoj šali, izvadio toki-voki i okrenuo gospodinu leđa, pa mu se vratio nakon nekoliko trenutaka. – Vladimire, jel znate da ste vi 2003. bili član G17 Plus, a od 2008. generalni sekretar u kabinetu predsednika Tadića?
- Mislite, da sam kurva?
- Može i tako da se kaže.
Vijest da je Tadićev sekretar prešao u redove reformiranih Vučićevih euročetnika nije, međutim, objavljena u crnim kronikama, neće za njim zbog bavljenja prostituc... pardon, partitokracijom, biti raspisana sudska potjernica. Iz nekog razloga, naime, Vladimir C. je stup društva i ugledni član zajednice, jednog dana daće-Bog-i-ministar pravde, dok Suzana P. i dalje na Plavom mostu čeka stranku.
- Pošto, sestro? – začuje se svako malo iz crnog audija.
- Upravni odbor Telekoma.
- Nemam upravni odbor Telekoma, to drži DS. Jel može JAT?
- JAT?! – prezirno će Suzana P. – Za to možeš sam sebi da izglasaš.

Prejebeno :lol:
Korisnikov avatar
By .Sajmon
Odakle je ovo citirano? Koji je izvor vesti?
Korisnikov avatar
By Stripi
ovo nije vijest, ovo je zajebancija na vijest :doh:
Enhju, dobio sam na faceu kolumnu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dezulovic je valjda jedini muskarac koji uspeva da me zadovolji tako da ceo dan nosim kez na licu... zadovoljavanje je iskljucivo intelektualno!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^ pa tu pricu treba prosiriti i na Lucica i celu tu splitsku ekipu
sjajna je to ekipa :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mrzelo me da čitam dalje od druge rečenice... nego kakvo je to ministarstvo za državnu upravu?!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!