Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Obožavm kada mi neko za neku latino-sapunicu kaže: "Ali ova nije kao ostale! Ova je - drugačija!" :D

Ja sam nekad voleo da pogledam par poslednjih epizoda, kad su zaljubljeni koačno zajedno, svadbu....kad su sve zlice ili mrtve ili po zatvorima...I naročito sam se oštrio za Marisol. Možda fanovi žanra neće da se slože sa mnom, ali ja ne videh da se neka žena u životu napatila kao ta Marisol! ("Život ne prestaje da mi zadaje udarce! Ja taj niz više ne mogu da podnesem!")...međutim....dal je bila neka od brojnih restrikcija struje tada...ili neka baš viša sila...ne sećam se, i ja ne odgledam to, kad je Marisol sreću dočela....i posle sam se totalno demoralisao i digao ruke.

Što se gay momenata tiče, bila su dva glumca koja su mi se sviđala, ali ne vidim način kako bih mogao objasnim koji...
Korisnikov avatar
By krpica
ahahahahahaahahahah MARISOL !! shto nisam tu gledala ,bem li ga :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Moja baba ju je zvala MORISEL.

A jedna komšika kao mahnita vikala po komšiluku: "NEKI BI TREBALO DA GLEDAJU MORISEL!" Ne znam o čemu se radilo, valjda da taj neko vidi, jezikom latino-serije, kako u životu loše prolaze bitange kao on...Jebeš druge izvore razmišljanja, kakav Zločin, kakva Kazna, recimo...

A na Marisol od nesreća valjda samo što meteorit iz kosmosa nije pao na glavu (mada nisam pratio sve epozode, možda je bilo i to), eto tako se patila.

A lepa, lepa....uh.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
ja se secam kada je isla kassandra.

Sve zene iz komsiluka bi se skupile, a moja keva bi im citala titlove. :lol:

A mi u skoli menjali slicice. :smeh:
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Mars

Moja baba ju je zvala MORISEL.

A jedna komšika kao mahnita vikala po komšiluku: "NEKI BI TREBALO DA GLEDAJU MORISEL!" Ne znam o čemu se radilo, valjda da taj neko vidi, jezikom latino-serije, kako u životu loše prolaze bitange kao on...Jebeš druge izvore razmišljanja, kakav Zločin, kakva Kazna, recimo...
:retard: :pucaodsmeha: :radosnice: uvek sam volela taj sleng . si slepa ,ki esmeralda ahahahahah
Korisnikov avatar
By Mars
Evo je Marisol.

Slika

Što se Kasandre tiče...pošto sam živeo u pograničnom mestu bilo je dosta Bugara (pijace, buvljaci, otvoreni tržni centri...) pa su se žene tu informisale o sadržaju sledećih epizoda. Pošto su Bugari bežali za nešto malo ispred nas.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam se zaljubio u glavnog junaka i glavnu janakinju serije LUZ MARIA. Bili su prelepi!

''

kasnije sam tu glumicu gledao u dobrom spanskom filmu "Skriveni snovi".:trustme:
Korisnikov avatar
By Mars
Locirah jednog koji mi se sviđao: Fernando Carillo!

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Sunce

Ja sam se zaljubio u dlvnog junaka i glavnu jankinju serije LUZ MARIA. Bili su prelepi!

''

kasnije sam tu glumicu gledao u dobrom spanskom filmu "Skriveni snovi". :trustme:
Kristian Mayer. :D

''

Inace Mexicki rimejk ove je ubedljivo najgora serija ikada snimljena.
By Kragi
SPANSKE SERIJE!

Kratak siže:
U početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora da jede šljunak. Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke. U 250-toj epizodi dobija napad slepog creva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetvru i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi. Dve epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista. Ta epopeja traje cirka 20 epizoda. U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da ce imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijelu konačno krenulo. Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu špansku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluva je i slepa...
Korisnikov avatar
By Mars
...ovaj mi se jako kratko sviđao, nije taj drugi kog ne mogu da nađem.

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
cim- pocne- pozelim- da- razbijem -tv -ili -iskopam- si -oci -omiljena? bilo koja :harmonika:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by KgCS3

SPANSKE SERIJE!

Kratak siže:
U početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora da jede šljunak. Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke. U 250-toj epizodi dobija napad slepog creva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetvru i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi. Dve epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista. Ta epopeja traje cirka 20 epizoda. U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da ce imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijelu konačno krenulo. Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu špansku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluva je i slepa...
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene je najveća histerija vladala za Kasandrom prvo i posle neka....što kaže moja drugarica: kad god uključim televizor oni igraju. Pola radnje valjda u Maroku a pola u Brazilu...pa je bio tu i neki genetski inženjering...pa je bila neka mala pod dramom što će uskoro morati da nosi zar preko lica, a njoj se nosi (ona u seriji predstavljala vetar promena koji sa silinom, ali i otporom, ulazi u njihovo društvo)...Kako je mogla da se zove ta serija, koje žensko ime? Ma ni lika ne mogu da joj se setim.

E, te dve su imali najjači uticaj na našu malu društvenu zajednicu...posle se sve nekako slilo jedno u drugu, gledalo se, ali bez neke euforije...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Strix

SPANSKE SERIJE!

Kratak siže:
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAA
By wilmott
Zvala se O clone, kolokvijalno Zade.

Kraj serije je spektakularan. Stvarno.
Korisnikov avatar
By unic0rn

SPANSKE SERIJE!

Kratak siže:
gushim se od smeha
:) ))))))))))))))))))))))))))))
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by shut
Originally posted by Strix

SPANSKE SERIJE!

Kratak siže:
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAA
bas... :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
:radosnice: Mars : A znas da su prekinuli seriju kad je Milosevic pao s vlasti? Pao Sloba, pala Luz Maria.

Secam se da sam ucio ka lud, a onda uvece balio za njim.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

:radosnice: Mars : A znas da su prekinuli seriju kad je Milosevic pao s vlasti? Pao Sloba, pala Luz Maria.

Secam se da sma ucio ka lud, a onda uvece balio za njim.
I Esmeraldu.

Taman ovaj pade s konja, i poce bombardovanje.

Nikad ne videsmo kraj. :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Veruj mi da sam i ja malopre morao do treće strane ponuđenih slika da odem kako bih probrao šta da stavim ovde... :smeh:

Ne znam za taj detalj.

I te proklete demokratkske promene (ili bolje: "promene")....samo zlo od njih, vidiš...

E, taj...

Samo što ga ja ne znam iz ove serije...nego je epoha neka bila....pre stotinak godina...pa je sav bio onako, težak retro, uvek uredan počešljan, uštirkan, sako, košulja, prsluk...Pa kad pogleda pravo U MENE iz televizora onako onim razrogim okicama...ja se pogubim...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa to i jeste ta serija. Ili bese Zorro?
Korisnikov avatar
By Mars
Gle stvarno. To je.

Malopre sam prekinuo klip čim se on pojavio...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!