Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li bi ste voleli da znate kako i kada ćete umreti?

da, definitivno
11
31%
ne, nikako
20
57%
ne bih znao...
4
11%
Da li bi ste voleli da znate kako i kada ćete umreti?

Gledao sam sinoć neki dobar film o liku koji je video kako i kada će umreti, znajući da ništa ne može da uradi da to promeni.

Bio je kod neke veštice u čije oko kad pogledaš vidiš kakva te smrt čeka.

On je od nje tražio da to vidi jer je smatrao da će mu to pomoći u životu da prebrodi teške trenutke i ostvari sebe bez straha :)

Šta vi mislite?
Korisnikov avatar
By Delete
Da.

Samo, ako bih saznala datum i da ce smrt nastupiti nekim neprirodnim putem, verovatno bih se potrudila da izbegnem da se zadesim na datom mestu u dato vreme i od smrti mozda ne bi bilo nista...pa bih vecno dolazila na ovaj forum i ostavljala besmislene postove, troseci dragoceno vreme. :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Delete
Da.

Samo, ako bih saznala datum i da ce smrt nastupiti nekim neprirodnim putem, verovatno bih se potrudila da izbegnem da se zadesim na datom mestu u dato vreme i od smrti mozda ne bi bilo nista...pa bih vecno dolazila na ovaj forum i ostavljala besmislene postove, troseci dragoceno vreme. :)
Smrt uvek dodje po svoje :kosach:

''
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mage
On je od nje tražio da to vidi jer je smatrao da će mu to pomoći u životu da prebrodi teške trenutke i ostvari sebe bez straha :)
I? Je li mu pomoglo?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne bih voleo da znam...hocu da to bude iznenadjenje :giggle:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Strix
I? Je li mu pomoglo?
U jednom trenutku je došao u situaciju u kojoj je mislio da je sve izgubljeno i da će umreti, ali se onda setio da se ne završava tako, pa je rizikovao i spasao se :) Da nije znao da to nije kraj možda bi ostao pasivan i ne bi uzeo rizik, prihvatajući neizbežnost situacije? :misli:

Na kraju je omatorio i postao zaboravan, te je zaboravio kako će umreti :) A svi rizici koje je u životu napravio, a koji su ga doveli blizu smrti, je napravio jer se nije plašio. Sve što je sanjao i želeo u životu je postigao jer nije imao straha da krene za tim :)

A na kraju, pošto je zaboravio šta je video u tom oku, nije uspeo da izbegne smrt :)

Interesantna priča...
By Kragi
to kako cu umreti mi ne bi nista znacilo da znam, ali kada to bi vec bilo lepo znati. :D
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja bih voleo da znam kako cu izlgedati kad umrem...naopako da me sa'rane makar kakvog :sarana:
Korisnikov avatar
By Azdaja
DA!

volela bi da znam, organizovala bi svoju sa'ranu i pozdravila se sa dragim ljudima... :lood:

:rock:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne.

Neka to bude poslednje veliko iznenadjenje... :bouncy:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne nikako. informacija o nacinu smrti moze da bude i recimo saobracajna nesreca ili da ce nesto da mi padne na tintaru. sta to znaci, da treba svaki put kad izadjem iz zgrade da pretrnem da li ce nesto da mi padne na glavu ili da li ce bas ovaj vozac da izgubi kontrolu nad vozilom. a kada cu umreti to mi opet ne znaci nista, jer iovako se trudim da svaki dan zivim kao da mi je poslednji, uglavnom se tako ponasam, mada cim provodim vise od pola sata dnevno za kompom i ne ide mi bas :smeh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jedina gora stvar od smrti je iščekivanje iste, tako da, iako bi me kopkalo da saznam, ipak ne :)
Korisnikov avatar
By Dzi
ma, kakvi ni luda, zasto bih :)
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Sprinter
ne nikako. informacija o nacinu smrti moze da bude i recimo saobracajna nesreca ili da ce nesto da mi padne na tintaru. sta to znaci, da treba svaki put kad izadjem iz zgrade da pretrnem da li ce nesto da mi padne na glavu ili da li ce bas ovaj vozac da izgubi kontrolu nad vozilom.
Ali baš suprotno: Pošto ti znaš i kada će se to desiti, ne bi se ničega plašio do tog trenutka jer znaš da ne možeš umreti pre toga ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
Smrt mi je prijateljica.Ima kljuceve mog stana...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Sprinter
ne nikako. informacija o nacinu smrti moze da bude i recimo saobracajna nesreca ili da ce nesto da mi padne na tintaru. sta to znaci, da treba svaki put kad izadjem iz zgrade da pretrnem da li ce nesto da mi padne na glavu ili da li ce bas ovaj vozac da izgubi kontrolu nad vozilom.
Ali baš suprotno: Pošto ti znaš i kada će se to desiti, ne bi se ničega plašio do tog trenutka jer znaš da ne možeš umreti pre toga ;)
to pod uslovom da se umre/pogine na licu mesta, samo.
Korisnikov avatar
By legend
Da.

Nadam se da ću da riknem u krevetu.:uplasen:
Korisnikov avatar
By deran
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...tražio sam nešto na tjubu i izbaci mi ovu reklamu:

Kada ćes umreti? Ispuni test, izračunaj datum tvoje Smrti. mi znamo kada ćeš umreti longevitycal.com

...setim se ove teme,reko,ajd da vidim,lepo odgovorim na nekih 30 pitanja i izbaci mi ovo:

Slika Your score is worrying!

If You want to see your results in details please send an SMS.

da im platim da mi kažu ka' ću da umrem...:smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by deran
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...tražio sam nešto na tjubu i izbaci mi ovu reklamu:

Kada ćes umreti? Ispuni test, izračunaj datum tvoje Smrti. mi znamo kada ćeš umreti longevitycal.com

...setim se ove teme,reko,ajd da vidim,lepo odgovorim na nekih 30 pitanja i izbaci mi ovo:

Slika Your score is worrying!

If You want to see your results in details please send an SMS.

da im platim da mi kažu ka' ću da umrem... :smeh:
Ja cu ti proreci dzaba.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne bih volela da znam, to bi me previse opterecivalo..
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Zwezdica
Ne bih volela da znam, to bi me previse opterecivalo..
da, moglo bi da bude opterećenje... sve zavisi kako se postaviš prema tom saznanju. Već sada znaš kao i svi mi da ćeš umreti jer je to neizbežno. Saznanje da ćemo umreti je tažak teret za neke ljude (ja nekako intuitivno mislim da svi ljudi osećaju taj teret smrti u nekoj dozi...). kada bismo znali još i kada i kako... mislim da bi bilo previše. Ionako nam je i ovako zajebano...

Evo još jedne interesantne teme: "Zašto su ljudi svesni svoje smrti?" :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne. a evo i zashto.

verovatno bi me udarile emocije i onda bih gledao da ispravljam krive drine iz proshlosti. zbog grizhe savesti, uglavnom.

kad god da se to desi - samo neka bude brzo.
Korisnikov avatar
By bothways
Ne znam. Bilo bi zanimljivo znati kad ces da skoncas, pa da znas koliko ti je vremena ostalo da odradis sve sto zelis u zivotu. S druge strane, uzbudljivije je ziveti zivot bez predodredjenosti (da ne kazem preskordicije :D ) i sacekati da te smrt iznenadi, kao i mnoge druge stvari u zivotu.

Glasao za trecu opciju.
Korisnikov avatar
By lorna
Ima da, ta scena u filmu Big fish, kada lik odlazi kod veshtice u chijem levom oku se odigrava smrt onoga ko u njega pogleda...
Bash sam ga gledala skoro.

Ne, ne bih volela da znam kako cu da umrem.

Baš Ne.

To saznanje ubilo bi me na licu mestu.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne, nikako.

Npr saznam da ce me neki manijak muciti do smrti pa ceo zivot provedem u strahu i iza zatvorenih prozora, pa ne prozivim ni ono sto sam mogla. Ili da ce me kola udariti pa ne smem da izadjem na ulicu. Ili da saznam da cu umreti za godinu dana, mozda bih sasvim drugacije provela taj period nego ako mislim da cu ziveti jos mnogo godina...
Korisnikov avatar
By jenny
Ne. Ne želim da znam ni kad, kako ću umreti ni kako ću živeti.. Hoću da se iznenadim ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!