Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

elem, je li vam se kad desilo da vidite najavu za nesto na TV-u, udobno se smjestite sa kokicama, kad ono - nije nego! Ili kasni pola sata, ili ga zamijene nekim direktnim prenosom faking fudbala, ili vam se desi ono sto je i tema ovog topika - zabun. Ispala. Zajeb.

U nedostatku aktivnosti kojom bih se bavio veceras (net mi je uuuzasno spor u zadnje vrijeme, nista od muzike koju imam mi "nije to". Vule nece da se mazi), krenem da vitlam po kanalima (imam ih samo 9 :( ) i na HRT2 vidim najavu za "Glup i gluplji".
I ukapiram da je to ona komedija, pa se lijepo naduvam kako valja, napravim sendvic, i kako su ga najavili za 20:15 ja vec oko 8 uvalim dupe u fotelju i cekam film.
Na TV-u pichi nekakva medicinska emisija, i ja skontam da se to uskoro zavrsava, pa ostanem na tom programu. I tamo se desavaju nekakve silne havarije, kao tinejdzeri koji se nesto jako slome, pa ih ovi sastavljaju maltene iz komada.
Pretrnuo sam. I sve cekajuci da to prodje, posle pola sata trauma shvatim da oni pricaju kako tinejdzeri zbog nekog dijela svog "nerazvijenog adolescentskog mozga" :smug: donose pogresne odluke i upadaju u nevolje. Zato "Glup i gluplji"
:doh:

Kakvih sam se odvratnosti nagledao, mama mia...

eto.
Korisnikov avatar
By KiWi
Mali off: Kapiram da si sada uduvan :D :gric: :kissing:

jednom sam na Pinku čekao "Death Becomes Her", a pustili su neki SF horor iz 80tih ... smorio sam se samo tako. Tek sam sutra saznao da su posle tog horora koji je trajao jebena tri sata pustili "Death Becomes Her" u pola noći... i to ne u celosti!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bananica
elem, je li vam se kad desilo da vidite najavu za nesto na TV-u, udobno se smjestite sa kokicama, kad ono - nije nego! Ili kasni pola sata, ili ga zamijene nekim direktnim prenosom faking fudbala, ili vam se desi ono sto je i tema ovog topika - zabun. Ispala. Zajeb.

U nedostatku aktivnosti kojom bih se bavio veceras (net mi je uuuzasno spor u zadnje vrijeme, nista od muzike koju imam mi "nije to". Vule nece da se mazi), krenem da vitlam po kanalima (imam ih samo 9 :( ) i na HRT2 vidim najavu za "Glup i gluplji".
I ukapiram da je to ona komedija, pa se lijepo naduvam kako valja, napravim sendvic, i kako su ga najavili za 20:15 ja vec oko 8 uvalim dupe u fotelju i cekam film.
Na TV-u pichi nekakva medicinska emisija, i ja skontam da se to uskoro zavrsava, pa ostanem na tom programu. I tamo se desavaju nekakve silne havarije, kao tinejdzeri koji se nesto jako slome, pa ih ovi sastavljaju maltene iz komada.
Pretrnuo sam. I sve cekajuci da to prodje, posle pola sata trauma shvatim da oni pricaju kako tinejdzeri zbog nekog dijela svog "nerazvijenog adolescentskog mozga" :smug: donose pogresne odluke i upadaju u nevolje. Zato "Glup i gluplji"
:doh:

Kakvih sam se odvratnosti nagledao, mama mia...
eto.
Uf... film "Glup i gluplji" je bio na HRT1, ne na HRT2... ja sam prebacivao kanale pa sam video deo kada dva muškarca sede zajedno u kadi...

To na hrt2 je bilo ovo:

Borba za život, dokumentarna serija
(FIGHT FOR LIFE)
Naslov epizode: ADOLESCENCIJA (TEENAGERS)
Epizoda: 3
Kada dođemo u adolescenciju, naše je tijela jače nego ikad prije, imunološki sustav dostiže svoj vrhunac, i naše tijelo tada ima najveće izglede za preživljavanje, no budući da adolescenti imaju ograničeno iskustvo u suočavanju s opasnostima, neke ozljede ili nesreće mogu imati fatalne posljedice. Ova epizoda prati djevojku s alkoholnim trovanjem, dječaka koji boluje od raka i djevojku koja je probodena nožem.
Trajanje: 50 min.
Odabrao: Đelo Hadžiselimović
Produkcija: BBC

Ja sam inače gledao Džordanino raskršće, epizodu kada Baga prebiju, pojavi se Vudijev brat, a glavni negativac je Albi, Albanac sa Kosova rođen u Peći

Vudi: Kada je taj čovek krenuo da skoči sa zgrade, nisam video nikakav strah u njegovim očima.
Mršavi ćelavi stariji doktor (edit: Garret Macy): Da, pa kad se raspala Jugoslavija oni su bili žestoki momci, pa kad su došli ovde u Čikago sada su još žešći, ni smrt ih ne plaši
Korisnikov avatar
By m..
meni je najjaci obn. uhvatila neki ok film, gledala 2/3 kad ono - cap! odjednom krece nesto drugo. i sad nastavim ja da gledam to drugo, mislila nesto od 5 minuta, kad ne lezi vraze, to neka emisija koja ide pa ide, a film ko shisha. posle nisam geldala nista tamo, stra' me da ce da odseku ceo rasplet.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja se redovno nerviram kad čekam gluvodobne filmove na Pinku, jer ako nešto valja od filmskog programa na toj TV stanici, to su oni filmovi koje puštaju od 2am.

I naravno, film koji je najavljen za 2am počinje u 3:18am. :cekam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!