Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
oooh i like that oozinator thingie :pervert:
Korisnikov avatar
By jukie
Ovo pod 4, ako se nisam zabrojao, postojao je i neki kolor sprej koji našprickaš na kosu da bude zelena ili roze ili dark purple

hej hej hej
novi kolor sprej
prvi put kod nas
samo za vas
Korisnikov avatar
By blabla54380
imao sam ovo pod 5 :smeh:

a ovo pod 2. pa ja ne verujem koji psihopata je tako nesto napravio za decu. ali ne verujem.
Korisnikov avatar
By m..
Pa kod nas je bila Lepa Brena lutka, ceo vrtic moj je imao, osim mene i mozda pokojeg decaka.

Slika

Jbt pa svi su se ovako oblacili za skolske priredbe. OMG.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo pod jedan se obilato koristilo ovde na paradiranju, al ja skontao zbog vrućine i rashladjivanja...

Koje je valjda univerzalna pojava svih deset rodova koji postoje danas.

Kad ono vidi...ultimativni gej toj.

Ja imao samo malecne kao mali. Samo takvi dolazili. Al su lepo mirisali na plastiku i vodu...Svetlo zeleni.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Pa kod nas je bila Lepa Brena lutka, ceo vrtic moj je imao, osim mene i mozda pokojeg decaka.
Jbt pa svi su se ovako oblacili za skolske priredbe. OMG.
Kod nas je bilo takmičenje za najraspevaniju odeljensku zajednicu, pa su dva odeljenja između ostalog pevala "Bum cile bum" (valjda?) pri čemu je sedmi razred navodno imao neke reči cenzurisane a osmi nije nego su pevali integralnu verziju.

Pošto smo mi bili još mali (? petaci?) mi smo imali neke mladalačke pesmice, ali se sećam da smo imali i neke New Age varijante. Naše odeljenje se zvalo "Deca Sunca" i mene su preventivno stavili u poslednji red da otvaram usta i nipošto da ne krenem da stvarno pevam (pa sam se vrlo izražajno uneo u pretvaranje pevanja).

Mama mi je NARAVNO za tu priliku obukla svoj crveni vuneni džemper koji je SAMA oštrikala kako bi se hvalila majci od D. iz drugog odeljenja (koji je svirao harmoniku :harmonika: ) a preko toga je stajao bedž sa detetom koje pruža ruke prema Suncu.
Korisnikov avatar
By Rei
Slika :)

Btw nalozhio sam se na ovo pod 5 :wow:
Korisnikov avatar
By Mars
Bolja ti je ona motka sa federom dole! Držiš gornji deo i skače ko blesavo...

Slika

Slika

Ko iz nekog crtanog filma, kad je su jurili ono kengurče na brodu....ja se oduševio. I dobra je rekreacija, nije samo zezanje.
Korisnikov avatar
By Mars
Eto šta je vidla Jankovićka pa priča okolo da je prirodni sled pedofilija i zoofilija.
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Axaxaxaaxxa zelim i ja onu michael jackson igrachku :dance:
ali ubedljivo je najjachi onaj poslednji blaster ili kako god se zove :drkanje: xaxaxaxa prava gay igrachka...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A ja nisam imao ni jednu. :(

Ne, cek, imao sam Brenu. :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!