Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Nekako sam suzio izbor, ali nikako da utvrdim tačno o kome se radi...

Eksplicitno se pominje srednjevekovna zatucanost...čemu po opisu posla odgovara neko ko bi recimo imao čin crkvenog pukovnika. Međutim, onda shvatim da ista osobina krasi i bilo kog predvodnika desničarske organizacije...Misterija, i to na početku.

Dalje - ograničenost i plitkoumnost direktno upućuju na nekog ko bi istovremeno morao da bude i predsednik države i svoje stranke...Nekako on prvi čoveku padne na pamet - ali na žalost ni on nema monopol na te atribute. Evo, svi znamo jednu forumašicu koja takodje odgovara opisu (ograničenost i plitkoumnost, da podsetim) , a dalje se i kaže da nikog nije briga za njeno mišljenje, pa se i to lepo uklapa...Medjutim, šta dalje ide... Taj poziva i da krenemo u neki novi rat! Šok!
Pvecednik jedne stvanke kome takav koncept zabave nije stran - ima jak alibi (zaključan je i pod prismotrom 24h), i nije mogao da bude u pabu te večeri. Ostaje znači jednino neki otac neke nacije...(malo glupo, ali verovatno stara škola muvanja riba, pretpostavljam).

A onda dodje refren i po njemu ispada da su SVI oni lumpovali tamo i muvali Lili! Svako opet dobija podjednake šanse...

Da smo u Staroj Grčkoj pa da kombinovano čudovište bude od parčića ovih pojedinačnih, ali nismo...

I zato: Koga je Lily zaista srela u pabu te večeri?
Diskutujte (copy right Colorado)

(Prilog: video sa tekstom)

''
Korisnikov avatar
By Blady
Ne razumem, ali mi njena ta pesma zvoni na mobilnom..
Korisnikov avatar
By deran
Ako je pitanje upućeno meni,možeš-ali ne znam da li ću opet skontati-nešto mi slabo ide u poslednje vreme sve... :povez:

edit:nema pitanja,pa nema ni veze :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa mora da ste bili bar na nekom času jezika kada se radila analiza pesme, recimo??

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Blady
ne, jesam umorna i pesma mi se dopada... text je super..
Korisnikov avatar
By Mars
Text je super i prilično univerzalan, to htedoh reći...

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Mars
Samo da vidimo probuđena (i odmorna) forumska javnost šta misli...koja je to misteriozna ličnost poslužila kao inspiracija...

Vas dvoje ste stvarno neupotrebljivi sada...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
u pravu si :sigh:
Sutra cu da piskaram :kiss:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Demo pesme je izasao pod nazivom 'GWB fuck you', iako je GWB menjalo znacenje ('Guess Who Batman', 'Get With the Brogram' ? ), pretpostavlja se da je prvobitno oznacavalo 'George W. Bush'... ali odnosi se na sve politicare, rekla bih.

Mada mi se nije svidelo explicitno 'fuck you', razumem takvo 'prsnuce' i netoleranciju prema netolerantnima... atm slusam i sad mi se bas svidja i prija i... :boxer:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neko ko je jebao... pa posle udavio nekim svojim retardiranim razmisljanjima.

Dakle, nebitna licnost za nju, jos manje za nas.

Dopao joj se na prvi pogled, bila zeljna kurca, bez dubljeg i daljeg razgovora...

Posto je UK takodje poznata po huliganima, nije tesko pretpostaviti da je opalio jedan od takvih.

Mislim da je pesma, poput mnogih izvodjaca danas, sto jako smara zapravo, dodvoravanje gay populaciji.
Ok, kad uradis jednu pesmu sa takvom porukom... sve vise od toga je uvlacenje u dupe, meni vrlo odbojno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
analiza teksta pesme Lily Allen.
'Ajmo malo i Cecine!
Korisnikov avatar
By Blady
Odnosi se na ljude....
On je stavio da se ta pesma, onako lepo ispita od strane ostalih... meni je mozak bagovao juce... ali evo valjda sada radi...
Text, pesma i doticna...
Korisnikov avatar
By Mars
Haha. Ma nema veze.

Bitno da ja opsovah svakog koga sam hteo.

:D
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by E.c.h.o...
Demo pesme je izasao pod nazivom 'GWB fuck you', iako je GWB menjalo znacenje ('Guess Who Batman', 'Get With the Brogram' ? ), pretpostavlja se da je prvobitno oznacavalo 'George W. Bush'... ali odnosi se na sve politicare, rekla bih.

Mada mi se nije svidelo explicitno 'fuck you', razumem takvo 'prsnuce' i netoleranciju prema netolerantnima... atm slusam i sad mi se bas svidja i prija i... :boxer:

Meni se bash svidja 'fuck u very much' ,)

..

Inace i ja mislim da je Bush..izmedju ostaliog i zbog ovoga:

'U want to be like your father, its approval u're after'
Korisnikov avatar
By Mars
A ja baš tu našao vezu između Tadića i duhovnog mu tate Dobrice.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Malo verovatno... cisto sumnjam da takvu klinku/pevaljku boli picka, ta koja joj je razvaljena od strane N.N., dakle uzroka ovog texta, za bilo kakve politicare/politiku.
Rekao bih da je moje objasnjenje jedino ispravno, i zapravo jedino moguce :smug:

A posle, kako bi iskoristila situaciju u svoju korist, verovatno su joj odredjeni ljudi predlozili tu besmislenu pricu o nazivu pesme sa GWB... Bush... my ass!
Korisnikov avatar
By Mars
Uh.

Da se vi pitate - pile nikad ne bi prešlo ulicu...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa i ne bi... poenta i uopste mogucnost je nikakva!
Korisnikov avatar
By Mars
Ček da nadjem bojice i papir...

Gay-Serbia.com | Diskusije » ZeZaNjE n OpUšTeNcIjA » Koga je Lenka srela u pabu?

A ne Društvo i politika - AMAN! A ne ni muzika.

Naravno da je o nekom tipu koji je smara a da blago njoj nije nikad čula ni za Tadića ni za Amfilohija ni za Obradovića.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tim pre je moj odgovor jedini ispravan!
Korisnikov avatar
By Dirrty
:nesiguran:

:shamar:

Sta je nejasno?!

Moj odgovor je jedini pravi odgovor na temu i mesto!

Na stranu sto mislim da sam delimicno u pravu!
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dirrty
Na stranu sto mislim da sam delimicno u pravu!
:lol:

..

Drti, ti si car :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam li jedini odgovorio na temu, shodno mestu postovanja... ja i dalje ne razumem sta ti ne razumes!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!