Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Stvar je u sledećem, pošto imam usta na kojima bi mi pozavidela svaka gejša, a vilicu koja voli da iskače da mi se s vremena na vreme desi da gricnem nešto.

E sada kada je u pitanju kurac (da sam str8) neke žene bi ostale bez celog klitorisa, čujem jauk ali nema bola.

ALI, pošto mi umnjaci rastu, odjednom imam višak mesa s leve strane usta. Tako da mi se dešava da kada se probudim, budim se s krvavim ustima.
A tu gde tokom noći zabijem zube, meso inače nevine ružičaste boje prvoklasne breske...poprima belu boju.

Mene zanima koliko ste vi puta ujeli, ili bili izujedani.
A za one koje vole da pišu neka odgovore na pitanje, da li vam se dešava da slučajno ujedete svoj jezik, ili neki drugi deo tela?.... pod uslovom da ste savitljivi.
Korisnikov avatar
By Berserker
Umem da se ujedem a i za jezik... jbg, mogao bih da pripazim...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Često mi se desi da se ujedem i za jezik i okolna tkiva i dešava mi se da me boli jezik bez razloga, verovatno zbog učestalih ujeda :lol: A inače volim da se grizem :beba: , tako da su pojedinci mogli da ostanu bez pola obraza ili nekih drugih delova :andjela:
Korisnikov avatar
By Rei
Weirdest OP ever :balon:

Meni je donji desni "doumnjak", molar, kako li se zove malko oshtar sa spoljashnje strane pa mi povremeno izgrebe i nadrazhuje sluzokozhu sa unutrashnje strane obraza...
By RACABG
Originally posted by Rei

Meni je donji desni "doumnjak", molar, kako li se zove malko oshtar sa spoljashnje strane pa mi povremeno izgrebe i nadrazhuje sluzokozhu sa unutrashnje strane obraza...
pa kazi zubaru da ti ga izglaca to bar nije posao a i ne boli
By Kragi
grizem i ujedam usnu tu i tamo, za jezik sam se par puta dobro ujeo, a na gornjoj usni sa leve strane imam oziljak koji mi je napravljen, u cilju "trajnog obelezavanja", ujedom :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by V I V I S E C T
Stvar je u sledećem, pošto imam usta na kojima bi mi pozavidela svaka gejša, a vilicu koja voli da iskače da mi se s vremena na vreme desi da gricnem nešto.

E sada kada je u pitanju kurac (da sam str8) neke žene bi ostale bez celog klitorisa, čujem jauk ali nema bola.

ALI, pošto mi umnjaci rastu, odjednom imam višak mesa s leve strane usta. Tako da mi se dešava da kada se probudim, budim se s krvavim ustima.
A tu gde tokom noći zabijem zube, meso inače nevine ružičaste boje prvoklasne breske...poprima belu boju.

Mene zanima koliko ste vi puta ujeli, ili bili izujedani.
A za one koje vole da pišu neka odgovore na pitanje, da li vam se dešava da slučajno ujedete svoj jezik, ili neki drugi deo tela?.... pod uslovom da ste savitljivi.
izvadi taj umnjak pod hitno (ili idi kod zubara da se posavetujes). pogotovu ako raste krivo, sva je sansa da ce da se pokvari (ta je cuda izuzetno tesko prati a da se ne ispovracas pritom), a onda karijes hoce da zahvati i susedni zub.

inace izujedala sam se 2001. strasno, pojela sam neki extazi i izvakala obraze sa unutrasnje strane. onda sam srela ortaka koji je nedavno busio jezik i rekao mi da ispiram usta tim cudom kojim se ispira kad busis jezik (ne znam kako se zove, mogao bi neko probusen da napise), probaj sa onom tekucinom za ispiranje usta dotle. u ustima zive razne bakterije, pa ne zelis da se to jos i inicira ili nesto.

opet glede umnjaka. meni su umnjaci blago poremetili zagriz, pa sad ne mogu vise da spojim prednje zube, nego je razmak oko 1/4 mm, sto ume da pravi nevolje kad jedes picu, pa se kackavalj razvlaci po pola metra i kad hoces da pregrizes selotejp :D a vadljenje i nije tako strasno kako svet prica.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Rei

kaze se kutnjak. :perezube:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Mikili73
Često mi se desi da se ujedem i za jezik i okolna tkiva i dešava mi se da me boli jezik bez razloga, verovatno zbog učestalih ujeda :lol: A inače volim da se grizem :beba: , tako da su pojedinci mogli da ostanu bez pola obraza ili nekih drugih delova :andjela:
:uplasen:
Originally posted by V I V I S E C T
Desava se, jezik. :bljak:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by m..
kaze se kutnjak. :perezube:
TO iz vremena bratstva i jedinstva sa Hrvatima. Lepše zvuči nego ćošnjak.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, par puta sam na ekseru izujedao obraze do te mjere da bih se tripovao da ce probiti i s vanjske strane:lood:
usne ponekad doveo do neprepoznatljivosti..

kad sam jako nervoznan, znam da izgrizem kozu sa strane na prstu oko nokta. Da sve lije krv:)
Korisnikov avatar
By Tungi
Vrlo cesto gizem usne(obraze),desava se jos cesce da druge ujedam(pa sam dobio shamare),ne mogu da se ljubim,a da ne ujedm za usnu:smeh:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ujedan....volim da grizem i da me grizu...ugrizao sam se za jezik par puta do krvi
Korisnikov avatar
By ultraviolet
celi su mi obrazi iznutra pojedeni
i usne iznutra također
freak
a ujedam se (haha) često za jezik, i to negde pri korenu sa strane i vrišti mi se tad
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!