Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by StrixPa svi bi kuromicin umesto streptomicina, streptomicin više ne deluje kao nekad, a i košta, dok je kuromicin gratis, a leči li leči frustrirane duše i to preko guše.
E doktore, sta je bre ovo?
Svi se nesto okomili na tebe danas.
Originally posted by bananicaPa i ja sam tetka.
daliborka, dzaba se koprcas - Dr M ne lijeci babe, vec tetke.
Originally posted by Daliborkaslap the granny!!!Originally posted by StrixPa jeste bolje, ali kad se već ne spreči, onda mora da se leči.
Bolje spreciti nego leciti.
A što se mora, nije teško, zato Doktore, daj tetici Daci lek.
![]()
Originally posted by Strix
Vec zavrsila u DYR.![]()
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 181&page=4
Originally posted by bananicaUuuuuuuuuuuuuuuuuu, to , to, to !!!! Udri tetku po bedrima !!!Originally posted by Daliborkaslap the granny!!!Originally posted by StrixPa jeste bolje, ali kad se već ne spreči, onda mora da se leči.
Bolje spreciti nego leciti.
A što se mora, nije teško, zato Doktore, daj tetici Daci lek.
![]()
Originally posted by haemoglobin87Ma potpisaću ja izjavu kojom priznajem da sam drogu popušila na svoj zahtev i rizik, nema ti da brineš, dete.
nemojte teta Daco, nije to zdravo za starije zene poput vas....sta ako vas srcka strefi? InfRakt nije mala stvar![]()
Originally posted by StrixSrce moje sladjanoOriginally posted by antibioticSrtani u red, pa ces videti.
a koje su to metode lecenja tetki od frustracija ?
A ako te mrzi da cekas, obrati se meni.
Originally posted by antibioticObavljam ja i kucne posete, za razliku od doce koji je suvise zauzet da bi napustio ordinaciju.Originally posted by StrixSrce moje sladjanoOriginally posted by antibioticSrtani u red, pa ces videti.
a koje su to metode lecenja tetki od frustracija ?
A ako te mrzi da cekas, obrati se meni.![]()
evo obracam ti se, reci mi sve... ili ti je draze preko pm-a![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!