Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Gledam krovove. Beograd. Nedeljom. Da li ste se ikada pitali zasto je Beograd nedeljom drugaciji? Znate onaj osecaj kada nedeljom ujutru krenete ka ili od kuce :) setate praznim i mirnim ulicama i shvatite da je nesto drugacije? Niko nigde ne zuri. Saobracaj je tu, ali volume na min. Nedelja, setite se. Pa, da, onaj dan, kada Beograd dozvoljava da mu se posvetite. I pokazete koliko ga volite. I koliko on voli vas. Dan kada imate vremena da odete do reke na rucak s prijateljem. I dok "kusate" riblju corbu, pijuckate picence, gledate Beograd s reke. I shvatite da nema drugog mesta gde biste sad radije bili. Zbog nedelje, izmedju ostalog.

Pa, opet ludilo radnim danima. Guzva. Buka. Poneki mrzovoljni sugradjanin. Bez vremena da podignes glavu i vidis kuda prolazis, oslusnes grad i podelis s nekim. Pa, opet ta Nedelja. :) U Beogradu.

Volim Beograd nedeljom i praznicima.

A vi?
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by LordOfSex

Volim Beograd nedeljom i praznicima.

A vi?
Da, grad je tada potpuno drugaciji.
Miran.
Svuda stizes brze.
Nema nervoze.
I mirise drugacije ponekad.

Jedino mi smeta sto neke radnje tada ne rade.
Korisnikov avatar
By TheSimbol
Obozavam Beograd nedeljom...
Mnoge njegove chari dolaze do izrazaja...kao da ti otkriva svoje tajne...
:tamoamo:
By ~ Le Saint X ~
Grad kao grad...
Ne mogu da kazem da ga volim jer uopste nemam neko pozitivno misljenje o Beogradu...
Nemam ni negativno...
Da mozda radi Narodni Muzej
i da slobodnu nedelju iskoristim da pogledam Renoir-a, Edgar Degas-a, Nadezdu Petrovic, Barili, Camille Pisarro-a...
i da postoje josh neke stvari koje bi mi ispunile nedelju (pored klasicnih senji centrom i Kalemegdanom i sl)
mozda bi moje misljenje bilo vise pozitivno

U svakom slucaju...
Ja volim guzve, ljude, buku...
Tako da taj mir meni nije nesto privlacan
Korisnikov avatar
By Hys.
Volim nedelju, i volim nedelju u Beogradu. A jos malo vise, mozda, nedelju u Zemunu :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Посебно волим недељна јутра и недељна поподнева.
Јутра због сталожености и благодати кафе уз неки џезић,
поподнева јер су увек предвиђена за мир. :) :chilling: :leviathan: :peace:

Београд је недељом другачији, свакако... може ми се понекад учинити пространијим него што заиста јесте- тада нема шансе да се исцимам даље из краја или било које локације која ме у том тренутку задеси. :shrug:
By mikka
Baš lepa tema. Istina je da Beograd nedeljom uveče kao da odahne, i kada bi ga posmatrali radnim danima s visine kako ljudi kao makove glavice ulaze i izlaze iz prevoza, žure ulicama u fluidnom mimohodu, svako od njih noseći svoje misli, neki difuzne, neki misli ljubavi, razočaranja, nikad dovoljno spremljenih ispita, i taj bezbroj svetova koji kao da niotkud i odasvud pritiče, protiče, i uvire čine da je grad poput nekog razgranatog venskog spleta koji pulsira u svojoj životnosti; a posle pijanki petkom i subotom, ostaje kao tekstura plaže posle plime, sa tragovima života koji je njime protutnjao tokom nedelje.
Ali ja obično nisam deo one užurbane struje, ja volim da stanem i upijem detalje Beograda, na koje se mnogi naviknu i ne obraćaju pažnju, kao na svoje disanje. :slika:
Korisnikov avatar
By Momo
Nedeljom u Beogradu spavam do 3 popodne jer je to jedini dan u nedelji kad je buka smanjena na minimum...

onda ustanem i nemam gde da kupim hleb jer nista ne radi...

doduse volim Beograd nedeljom kad je t vazduha visa od 15 C (a ne duva vetar) ili kad napada neki sneg pa gazim prtinu jer nema puno automobila da nabace vodu sa asfalta na trotoare :)
Korisnikov avatar
By blenta
zato shto ne funkcionise glupavi prevoz koji je ionako sakat
pa se ima vremena za analizu krovova i ostale kontemplacije

:eviltrep:
Korisnikov avatar
By foolish
mrzim nedelju!!!!!!!
to mi je oduvek bio nekao prazan i nezanimljiv dan...
sve je nekako usporeno, niti mozes gde izac zbog ponedeljka, na tv-u je nedeljom ubedljivo najgori program i svi su nekako lenji i smoricni
Korisnikov avatar
By m..
ja nedelju skoro uvek provedem gajbi odmarajuci se. ali grad i te kako primecujem kad je lepo vreme i ja peske idem s posla, mada retko idem ekim vecim ulicama, najvse volim da menjam trasu i izbegavam guzvu.
Korisnikov avatar
By bothways
Iako volim urbanost i guzvu, nedelja u Beogradu super dodje kao kratak predah. Iako ne zivim u Beogradu, imao sam cesto priliku da se setam nedeljom popodne. Bas lep osecaj.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Proveo sam dva dana kod kuce. Netipicno za mene. Bio sam primoran, na neki nacin.

Dakle, izadjem danas. :) Nesto je drugacije... Hm, znam.

Nedelja...

:)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by LordOfSex
Gledam krovove. Beograd. Nedeljom. Da li ste se ikada pitali zasto je Beograd nedeljom drugaciji? Znate onaj osecaj kada nedeljom ujutru krenete ka ili od kuce :) setate praznim i mirnim ulicama i shvatite da je nesto drugacije? Niko nigde ne zuri. Saobracaj je tu, ali volume na min. Nedelja, setite se. Pa, da, onaj dan, kada Beograd dozvoljava da mu se posvetite. I pokazete koliko ga volite. I koliko on voli vas. Dan kada imate vremena da odete do reke na rucak s prijateljem. I dok "kusate" riblju corbu, pijuckate picence, gledate Beograd s reke. I shvatite da nema drugog mesta gde biste sad radije bili. Zbog nedelje, izmedju ostalog.
:lol:
ne znam kako se krovovi razlikuju nedeljom.
kako pokazujes beogradu da ga volis?

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Volim Beograd i nedeljom i praznicima... :)

Posebno mi zraci nedeljom, prelep osecaj mira, tisine...

:sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Nijedan grad ne volim nedeljom.

Samo prirodu volim nedeljom, planinu, jezero, more, šumu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mrzim i samu pomisao na nedelju.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma to sve zavisi od društva.

:D
Korisnikov avatar
By ns.happy
nedelja me uvek asocira na pilecu supu i minimaksa. nisam nikad bio ljubitelj nedelje, ali od kad sam postao student, svaki dan je holiday, jelte, pa mi nedeljni grc u stomaku nekako iscileo. nedeljom mi samo fali porodica, nista vise. ok, i ta supa, ma koliko mi bila muka od nje.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Nedelja je uvek odvratna.
I u Beogradu, ili bilo gde drugde...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars
Ma to sve zavisi od društva.

:D

A je l' se to odnosilo na mene?:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Hm...mene nedelja asocira na ponedeljak... :smeh:

Da ne kazem, pocetak radne nedelje... :sigh:

(a sad nazad na posao, povremeno gvirnem na forum, pa nabijem natrag glavu u word:giggle: )
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa... Inace ne radim u Wordu, pa mi ovaj trenutno maloumni poslic (da sad ne prepricavam sta radim) prija kao promena... :lol:

Hvala na brizi... :kiss:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Znam da ne radis :P

Mislim da smo otisli u OFF

:rotflmao:

Nema na cemu :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:iskolacen:

Izgleda da je svetska :zavera: uzela maha... :smeh:

Salim se, naravski. :)

Jos jedan off... :kesa:

Odoh ja nazad, izgleda da je tako najbolje... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!