Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by dukkehjem
Istetovirao peder Traktor na kurcu.
Vidi mu to decko i pita: Pa zasto traktor?!
on: Pa ne moze mercedes kad ide kroz govna
cuo na treningu i ne znam da l mi je smesno il nije, ali i jeste smesno itd.
Originally posted by taurusStoje majka i sin ispred izloga:
^
Originally posted by Tungijbt al su matora ova dva vica, preko10godna :nostgija:
Bile dve porodice, jedna baš fini ljudi, a druga haos - samo psuju, viču i rade razne gadosti. Ovi fini se najave ovim drugima na ručak, i otac sazove sastanak:
• Slušajte, dajte da ljude jednom dočekamo kako dolikuje. Narednih par dana da treniramo bez psovki i lošeg ponašanja, da se opominjemo međusobno. Stvarno nema smisla da ljude više onako dočekujemo!
I tako je i bilo. Došao na red nedeljni ručak, stigli su gosti, do ručka sve u redu. Došla supa na red, lete dve muve iznad jednog tanjira, i ''pljus'', pravo u tanjir! Klinac krene da se dere:
• Eee, nije mi krivo što se ove dve muve tucaju, nego što mi upadoše u jebenu supu!
Sestra će na to:
• E braco, ti stalno nešto sereš za ručkom.
Majka dodaje:
• Kad smo već kod sranja, ko je bio u WC-u a nije pustio vodu?
Otac će:
• 'Aj' što nije pustio vodu, nego dupe obrisao mojom kravatom!
A baba će:
• Vi, deco, znate da ja guzicu nikad i ne brišem.
Deda nastavlja:
• Auuuu, sunce ti žarko, zato su meni muda stalno žuta!
Probudi se žena i shvati da se nalazi u porodilištu. Seti se da je bila trudna i reši da krene da traži svoju bebu. Izađe u hodnik, pogleda levo i vidi da nema nikog. Pogleda desno i uoči okrugli stočić na kome su se nalazile karte za poker, viski i kafe. Oko stola su sedele babice i ginekolozi i zezali se. Žena im priđe:
• Ja bih da vidim svoju bebu, ako nije problem?
Buka je nestala i osoblje oko stola se samo gledalo između sebe, sve dok jedna babica nije rekla:
• Pa, vaša beba trenutno nije baš dobro...
• Kako nije dobro?!
• Pa, vaša beba nema noge.
• Uhh! Ali hoću da je vidim! Ima glavu ako nema noge.
• Pa, ustvari, vaša beba nema ni glavu.
• Pa šta ima?!
• Evo ništa, pijemo kafu.
![]()
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberaHe. Ja znam...
Igraju se funkcije po polju i dodje jedna i prodere se
- BEZITE SVI! STIZE INTEGRAL!
I razbezaze se svi osim jedne. Dolazi ova sto se proderala njoj:
- ALO BRE BEZI JESI LI NORMALNA?! STIZE INTEGRAL...
- Sta me briga... Ja sam e^x..
![]()
Originally posted by MarsPa kontam da da, u ponekim momentima...
Jel poenta da su fizičari neupotrebljivi (neupotrebljiviji od hemičara i biloga)?
Ako nije onda ne razumem.
Originally posted by KorvinOdAmberaNišta lično, samo pitam u kontekstu vica. Jer postoji osnovana sumnja da ga nisam ukapirao, zato.
Pa kontam da da, u ponekim momentima...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!