Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
^

Sto se tice Kirsten, njoj je kompliment kada kritikuju njenu glumu. Em sto je losa, em je pateticna.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nju video jedino kao najavljivačicu za neku kategoriju Oskara i htela je da se onesvesti od treme (i izgleda krivila ceo svet zbog toga). Znam jedino da igrala u onim vampirskim sagama koje ja nisam gledao.
Korisnikov avatar
By Timothy
''''
Ovo ću naručiti XD
Šta ja znam, ja njenu glumu stvarno nikada nisam shvatao ozbiljno, ona je meni interesantna zato što je takva skroz..........neinteresantna, sve radi preko...... XD
Korisnikov avatar
By Mars
Timothy napisao:''
Ovo ću naručiti XD
Ovo me upravo oduševilo :D
Korisnikov avatar
By Mars
A ovo je moj fotos :D

Testirao sam glasovno zadavanje komandi prevodiocu, konkretno italijansko-srpski...i dao mu da prevede "Io sono uno bello ragazzo" :D :blush: i evo kako je čuo i šta mi je preveo:

Slika

:lol:

Al dobro, ništa nije loše sa mojim izgovorom :D nego je tog trenutka bilo dosta šuma okolo. Posle unutra je dobro čuo :D
Korisnikov avatar
By constantine
Mars napisao:A ovo je moj fotos :D

Testirao sam glasovno zadavanje komandi prevodiocu, konkretno italijansko-srpski...i dao mu da prevede "Io sono uno bello ragazzo" :D :blush: i evo kako je čuo i šta mi je preveo:

Slika

:lol:

Al dobro, ništa nije loše sa mojim izgovorom :D nego je tog trenutka bilo dosta šuma okolo. Posle unutra je dobro čuo :D
mozda cita misli program? :D Samo sto se zajebao pa mesto "bih" stavio "sam"
Korisnikov avatar
By Mars
constantine napisao:mozda cita misli program? :D Samo sto se zajebao pa mesto "bih" stavio "sam"
Kole, Kole...

:sw:
Korisnikov avatar
By Zoey
Mars napisao:Ne znam dal je bilo

Slika

Ahahahahahaha :lol: :tamoamo: :lol:

Nisam znala da ovako nesto postoji, ne mogu da verujem:lol: Ta mala Kristen stalno ima izraz lica kao da se usrala, u svim delovima Twilight Sage...uzas zivi
Korisnikov avatar
By Mars
Zoey napisao: Nisam znala da ovako nesto postoji, ne mogu da verujem:lol: Ta mala Kristen stalno ima izraz lica kao da se usrala, u svim delovima Twilight Sage...uzas zivi
Potraži tu negde okolo video. Parodija na nju...Public speaker video, tako nešto.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!