Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
To je polje stomatologije... a zubi prirodno ne mogu biti belji od nijanse tvojih kostiju.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam svoje nalakirao belim lakom za nokte i mogu vam reći :up:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
uklanjanje podočnjaka i nekih slučajnih ožiljaka od gluposti a ove jako pametne bih sačuvala
Korisnikov avatar
By Mars
Gledam Merimu Njegomir u Žikinoj šarenici :sweet: i mogu da primetim da je radila nešto na faci.
Sve izuzetno zategnuto.
By Kragi
Jednom sam usao u jednu malu prodavnicu zdrave hrane u jednom malom gradu u kojoj je radila zena za koju sam ubedjen da je i vlasnica. Po mojoj proceni negde je u drugoj polovini seste decenije zivota sa jasno vidljivim borama na licu bez trunke sminke, vidljivo prosede kose koja nije farbana i ne tako blistavo belih zuba. Istovremeno je bila jedna od onih osoba koja prosto zraci zdravljem koje je, verovatno, posledica zivota kakvog vodi. Ali bukvalno zdravljem.
Tada sam skontao da ja zelim da budem zdrav. :D
Zdrava hrana, zdrav zivot, zdrave navike pa i kozmetika ali 'zdrava' i mnogo mi je manje bitan efekat starosti na licu od sveukupnog stanja moga tela.
Nema sansi da bilo kad bilo sta radim ali nemam nista protiv. Ko voli nek' izvoli. :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
Nikada necu i niakda ne bi razmisljao o tome,zadovoljan sam sada sa svojim izgledom i u 50 im cu biti zadovoljan sa svojim izgledom
Korisnikov avatar
By No Doubt
Podržavam ukoliko se radi o zahvatu koji bi korigovao funkciju. Npr. operacija nosa. Čisto estetski ne podržavam i nisam pristalica jer nisam vidjela nijednu osobu na kojoj to sve zajedno izgleda proporcionalno i da je postiglo svoju svrhu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!