Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Popeye
nadam se da će neka hrid ili zalutala santa riješiti ovaj problem.
Originally posted by DrakcheTo ne znači da mu "majstor" leđe ne može dezinficirati vršnjaka uz urlanje vlasnika...
Originally posted by Zena sta ako je neko obrezan?
Originally posted by stefan19
Dakle dragi gosti, nemojte da se uplashite ako vas stisne, privuce k' sebi, rastegne kozicu i naspe viski unitra, pa pochne da srche. To mu je fetish i to je meni ranije radio. Sve je dobro dok ima dobrog provoda. Jaooo jedva chekam!!!
![]()
Originally posted by bernhahaha. Ako je obrezan - onda drugi fetish - uhvati ti kitu kao mikrofon, zaglanca je dlanom i pochne da se drachi u nju: "Oooooj kitooo ko parizer duuuga... Bicuuu tebiii uvek verni sluuuuga"...
Originally posted by DrakcheTo ne znači da mu "majstor" leđe ne može dezinficirati vršnjaka uz urlanje vlasnika...
Originally posted by Zena sta ako je neko obrezan?
Originally posted by stefan19
Dakle dragi gosti, nemojte da se uplashite ako vas stisne, privuce k' sebi, rastegne kozicu i naspe viski unitra, pa pochne da srche. To mu je fetish i to je meni ranije radio. Sve je dobro dok ima dobrog provoda. Jaooo jedva chekam!!!
![]()
Originally posted by stefan19huh
hahaha. Ako je obrezan - onda drugi fetish - uhvati ti kitu kao mikrofon, zaglanca je dlanom i pochne da se drachi u nju: "Oooooj kitooo ko parizer duuuga... Bicuuu tebiii uvek verni sluuuuga"...
Originally posted by constantineTako je, Drakche. Pa ti bi i jare i pare. Znas kako kazu == Bez starca nema udarca. Samo se opusti i nek ti chika peva na mikrofon, a ti ubiraj parice, pij mai thai koktele na lalubi, djuskaj uz muziku i zivi zivot! Ne moras samo sa njim da se vacaris. Bice josh ekstra frajera, a i on nije za baciti. Bash je maljavi muzevni gedza. Ufff.
ih bre drakce pa moras nekako da platis svoj boravak na jahti![]()
Originally posted by 4NY K3Y7 smo nashli na forumu. Josh uvek chekamo ovde, a gledamo i na romeu!
i, jel' ste nasli 15 severina wannabe?
Originally posted by 4NY K3YAktivan je, koliko ja znam...
a jel cika aktivan ili pasivan?
Originally posted by stefan19auu ma kakve parice?
Originally posted by constantineTako je, Drakche. Pa ti bi i jare i pare. Znas kako kazu == Bez starca nema udarca. Samo se opusti i nek ti chika peva na mikrofon, a ti ubiraj parice, pij mai thai koktele na lalubi, djuskaj uz muziku i zivi zivot! Ne moras samo sa njim da se vacaris. Bice josh ekstra frajera, a i on nije za baciti. Bash je maljavi muzevni gedza. Ufff.
Originally posted by DrakcheOpa Drakche, pa ti nisi sa nama ranije podelio taj deo svoje burne proslosti
Originally posted by stefan19auu ma kakve parice?
najvise sto bi mu eventualno dopustio je da gleda,
to mi ne bi bilo prvi put![]()
ali seks za pare je veci trash nego sto sam ocekivao.
nego,
gledajte vi da se nekako otarasite matorog,
ostavite ga u prvoj bolnici or something,
pa cemo mi bez njega da nastavimo sa kruzingom.
Originally posted by 4NY K3YU seksu
a jel cika aktivan ili pasivan?
Originally posted by Lakiboy_nsnista tu nije visoko
Jel to neko free-fun krstarenje ili samo paravan za visoku prostituciju?![]()
Originally posted by Anhedonieahahaahhaahahhaahahha
^ ali njena pica vise nije vrela![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!