Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
E iskopah Oceanborn, akkao ja ne razumeh ni jednu rec, stavio sam sve. Dakle imaces domaci:

''

''

''

''

''

P.S. Ima i na prethodnoj jedna.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by mitrandir
Ana Bekuta: "Urekla ga, nano, neka" kod mene je zvučalo: "Burek ladan a ja meka"
E pazi kad sam za istu tu pesmu i ja isto mislio...

Burek ladan, nano, neka...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Daaaa, sad mi je palo na pamet... Moj mladji brat je za Ameno bio ubedjen da zapravo pevaju

"Stameno volim te"
Korisnikov avatar
By pthalo
''

dva dana nakon što sam završila srednju školu, probala sam marihuanu za prvi put sa prijateljima. Slušali smo ovu pesmu, i nakon minut dva kažem "Ben? Jel ova pesma ima tekst?" Kaže "nema." Kažem "pa razumem svaku reč" :muzika:

"up up faith, brought him up in faith, brought up up faith brought up in faith brought him in in faith brought him up to believe..."
Korisnikov avatar
By m..
ajoj, krenula sam da skidam onaj txt za ove vriskavce, medjutim izgleda sam se uu medjuvremenu natrenirala da je razumem pa nije zabavno, a imam i neki grozni podrigujuci zagrobni glas koji mi se ne da da slusam.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ono sa enigmom je super :klap: tako na onoj reklami za Korean air isto nešto na srpskom kažu (kad je vidim sledeći put dopisaću šta)

A od lyricsa, jedino čeka mogu da se setim je

avionu slomiću ti krila
da ne letiš onde iz Dubila
(Dubil mu dođe neki grad verovatno)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja sam, kada sam prvi put cuo Commodore Rock od ladytron, ne provalivsi da peva na Bugarskom, :

Ti si zemen rai
S visoki sini plani
Reki y shirni dolini

razumeo kao: This is emen ray. This is visoki singing to a mini.

:wtf:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Strix
Ja sam, kada sam prvi put cuo Commodore Rock od ladytron, ne provalivsi da peva na Bugarskom, :

Ti si zemen rai
S visoki sini plani
Reki y shirni dolini

razumeo kao: This is emen ray. This is visoki singing to a mini.

:wtf:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by hlaefdige
"good morning in Idaho" umesto "put money in your idle whole"

PJ Harvey
ah, sheela na gig... :peva:
pa, da krenemo:

youve got to see my bottle full of charm - you've got to see my wonderful options/ off child

you exibitionists - you act so vicious (kol'ko sam se samo drala iz sveg glasa, without as much as a shadow of a doubt)

put money in your idle whole - what, money? you know i don't own
(ovo mu dođe ka' neka roršahova audio mrlja, fakat sam tada bila gola kao pištolj)

he said wash your breasts, i don't want to be unclean - she said wash your friends... hands... face... i don't want to be a baby

just like the first time he said he didnt care - just like the first on a tv stare

u svakom slučaju, nisam imala ni najblažu predstavu o čemu ta žena zapravo peva. ali sam bila silno oduševljena pesmom, pa sam je jurila po devede'sdvojkinoj top-listi i kad sam je konačno snimila, uleti mi par sekundi odjave u kojoj voditeljka, puna samopouzdanja, onim seksi radio-glasom izgovara "mmmm keep those dirty fellows out of your bed*, pj harvey, sheela na gig" podižući moju zbunjenost na sasvim novi nivo (bed? kakav sad bed? gde kaže bed?). :lol:

*keep those dirty pillows away from me
By polarlicht4.1
Originally posted by Dzelajza Rouz
Bjež'te od nas, moćne grinje (umesto "noćne tmine")
Meni se više sviđa sa moćnim grinjama. :sweet:

Scena u glavi: Ide Džezi nekim sokakom (kaldrma obavezno!), samo jedna ulična svetiljka gori i peva na sav glas o moćnim grinjama dok ševrda i nazdravlja okolnim kućama gotovo praznom flašom. :mini:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Hahahaha!

Je l' ti to živiš na Kosančićevom vencu, pa si me gledao kroz prozor kako se lomatam po kaldrmi?

Tačno tamo sam to pevala, izlazeći iz "Kornjače" i nabadajući put do glatkog tla. :lol:
By polarlicht4.1
Kako bi drugačije bilo kad Džezi peva o moćnim grinjama. Jedino takav scenario može. :sweet:

Što se omaški tiče proveo sam čitavu nedelju zapevavajući "pederi se pale" umesto "fenjeri se pale" a sve potaknut neprestanim drndanjem gitarice na nekoj nesretnoj ekskurziji. Ah, those were the days... :drama:
Korisnikov avatar
By Stanwik
kao klinac sam se ložio na Lepu Lukić (?!) i onu pesmu Srce je moje violina ili kako se već zvaše

'mesto pesme začućeš (jauke) jabuke. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by j::s
kao klinac sam se ložio na Lepu Lukić (?!) i onu pesmu Srce je moje violina ili kako se već zvaše

'mesto pesme začućeš (jauke) jabuke. :cobanica:
Jao, i ja sam to tako pevala. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by hlaefdige
"good morning in Idaho" umesto "put money in your idle whole"

PJ Harvey
ah, sheela na gig... :peva:
pa, da krenemo:

youve got to see my bottle full of charm - you've got to see my wonderful options/ off child

you exibitionists - you act so vicious (kol'ko sam se samo drala iz sveg glasa, without as much as a shadow of a doubt)

put money in your idle whole - what, money? you know i don't own
(ovo mu dođe ka' neka roršahova audio mrlja, fakat sam tada bila gola kao pištolj)

he said wash your breasts, i don't want to be unclean - she said wash your friends... hands... face... i don't want to be a baby

just like the first time he said he didnt care - just like the first on a tv stare

u svakom slučaju, nisam imala ni najblažu predstavu o čemu ta žena zapravo peva. ali sam bila silno oduševljena pesmom, pa sam je jurila po devede'sdvojkinoj top-listi i kad sam je konačno snimila, uleti mi par sekundi odjave u kojoj voditeljka, puna samopouzdanja, onim seksi radio-glasom izgovara "mmmm keep those dirty fellows out of your bed*, pj harvey, sheela na gig" podižući moju zbunjenost na sasvim novi nivo (bed? kakav sad bed? gde kaže bed?). :lol:

*keep those dirty pillows away from me

pazi nastavnicu kako je napisala "hole"....jebes mene...
Korisnikov avatar
By __-ABASA-__
Moja sestra je pevala od Ane Nikolic umesto Januar, januar... Jaguar, jaguar... :pucaodsmeha: Pa sam joj objasnjavala kako Nova godina nema veze sa jaguarom nego januarom. :)
Korisnikov avatar
By kenozoik
ja sam pevala, kao mala :

Madonna | La Isla Bonita

"Como puede ser verdad
How could it be true?

Last night I dreamt of san pedro
Just like Id never gone, I knew the song
A young girl with eyes like POTATO(a treba-the desert)
It all seems like yesterday, not far away"

:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Stanwik
da li osećaš koliko dugo gledam te
ovde žene vode ljubav gde stigne se :lol:
pravilno je "vole ljubav, ne stide se"

Bebi Dol // Mustafa :arapin:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by j::s
da li osećaš koliko dugo gledam te
ovde žene vode ljubav gde stigne se :lol:
pravilno je "vole ljubav, ne stide se"

Bebi Dol // Mustafa :arapin:
Ha, ovo je super! :cheer:
Korisnikov avatar
By Madonna
ne slazem se sa lyrics-om za predict the day :sudija:

nemaju oni pojma.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Marvin
Ono sa enigmom je super :klap: tako na onoj reklami za Korean air isto nešto na srpskom kažu (kad je vidim sledeći put dopisaću šta)
Kaže ženski glas (i to je jedino što kaže) "nije mi dobro"
By ns_warhorse
ja sam kao klinja pevao od Dugmeta "Goodbye Amerika":

"srce me kuci tera
da bude nasa smena"

a zapravo je

"srce me kuci tera
tamo me draga ceka..."

stupid stupid stupid
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moji lapsusi nekako obicno nemaju artikulisano znacenje... dakle ja samo izmiksujem slogove da se sve muzicki poklapa :lol:

Evo, pade mi sad na pamet od Cece:
Stereo bol
"A 10 ljubavi jos daleko si"... meni je to zvucalo nesto u fazonu a-DeSeLjubavi-jos-Dale-kosi

"Mostovi na Moraci"... sam ja citavo detinjstvo razumeo kao Mostovina Moraci... i nisam kapirao sta mu to dodje... nekako mi je najcudnije zapravo bilo zasto se ne rimuje Mostovina sa Moraci... zasto je taj deo nedovrsen :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neka leva pevaljka, nebitno... pesma stara cirka godinu-dve... spominje jagnje moje... sto sam ja prvo kapirao kao jarke boje :lol:
Korisnikov avatar
By tenen
Ja sam se ldno istripovao da Robbie Williams u pesmi"Radio" kaze"nije mi jasno" u trenutku kada zapravo kaze "e in the arsenal" ili tako nesto...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ijao, setih se jedne iz detinjstva!
bajaga: "svemirska policija, svetlost univerzuma"
ja: "svemirska policija, svetlost puni vezu dva"

kontala sam da je to neki teški space lingo, pa je valjda i normalno da mi ništa nije jasno. doduše, nije da mi je išta jasnije i ovako...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!