Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mitrandirE pazi kad sam za istu tu pesmu i ja isto mislio...
Ana Bekuta: "Urekla ga, nano, neka" kod mene je zvučalo: "Burek ladan a ja meka"
Originally posted by Strix
Ja sam, kada sam prvi put cuo Commodore Rock od ladytron, ne provalivsi da peva na Bugarskom, :
Ti si zemen rai
S visoki sini plani
Reki y shirni dolini
razumeo kao: This is emen ray. This is visoki singing to a mini.
![]()
Originally posted by hlaefdigeah, sheela na gig...
"good morning in Idaho" umesto "put money in your idle whole"
PJ Harvey
Originally posted by Dzelajza RouzMeni se više sviđa sa moćnim grinjama.
Bjež'te od nas, moćne grinje (umesto "noćne tmine")
Originally posted by j::sJao, i ja sam to tako pevala.
kao klinac sam se ložio na Lepu Lukić (?!) i onu pesmu Srce je moje violina ili kako se već zvaše
'mesto pesme začućeš (jauke) jabuke.![]()
Originally posted by Lepa KrepaOriginally posted by hlaefdigeah, sheela na gig...
"good morning in Idaho" umesto "put money in your idle whole"
PJ Harvey![]()
pa, da krenemo:
youve got to see my bottle full of charm - you've got to see my wonderful options/ off child
you exibitionists - you act so vicious (kol'ko sam se samo drala iz sveg glasa, without as much as a shadow of a doubt)
put money in your idle whole - what, money? you know i don't own
(ovo mu dođe ka' neka roršahova audio mrlja, fakat sam tada bila gola kao pištolj)
he said wash your breasts, i don't want to be unclean - she said wash your friends... hands... face... i don't want to be a baby
just like the first time he said he didnt care - just like the first on a tv stare
u svakom slučaju, nisam imala ni najblažu predstavu o čemu ta žena zapravo peva. ali sam bila silno oduševljena pesmom, pa sam je jurila po devede'sdvojkinoj top-listi i kad sam je konačno snimila, uleti mi par sekundi odjave u kojoj voditeljka, puna samopouzdanja, onim seksi radio-glasom izgovara "mmmm keep those dirty fellows out of your bed*, pj harvey, sheela na gig" podižući moju zbunjenost na sasvim novi nivo (bed? kakav sad bed? gde kaže bed?).![]()
*keep those dirty pillows away from me
Originally posted by j::sHa, ovo je super!
da li osećaš koliko dugo gledam te
ovde žene vode ljubav gde stigne se![]()
pravilno je "vole ljubav, ne stide se"
Bebi Dol // Mustafa![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!